Ilman kostutus vähentää korona- ja flunssavirusten infektiovaaraa – Uudet APE-sarjan mustat ja valkoiset 4-in-1 ilmanjäähdyttimet Trotecilta

Neljäs korona-aalto on entistä uhkaavampi. Tähänastinen lukema: 10. marraskuuta yli 51 000 uutta sairastunutta. Robert-Koch-Institutin mukaan vähintään 3000 sairastunutta vaatii sairaalahoitoa, ja näistä 350 tehohoitoa. Sairaalat ja teho-osastot ilmoittavat päivittäisten uusi kauhulukemien seurauksena, että potilaspaikat loppuvat pian koko maassa. Siksi tartunnan – koronan, influenssan tai muiden virusten – saantia on vältettävä kaikin tavoin. Siksi on hyvä tietää, että infektioriskiä voidaan vähentää tehokkaasti lisäämällä asuntojen ja toimistojen ilman kosteutta PAE-sarjan 4-in-1 ilmanjäähdyttimellä.

Lue loppuun

UUSI design-konvektori TCH 2510 E: erittäin kapea lattia- tai seinämalli, 2500 watin lämmitysteho ja energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus

Öljyn ja kaasun hinnat nousevat raketin lailla. Kannattaako kallista kiinteää lämmitysjärjestelmä silloin käynnistää talon ja asennus vähemmän käytetyissä tiloissa? Varsinkin kun nyt on tarjolla edullinen siirrettävä vaihtoehto, jonka tyylikäs kiinnittää huomion – erittäin kapea seinä tai lattiamallinen design-konvektori TCH 2510 E, joka on viimein saatavana. Portaattomasti termostaatilla säädettävä 2500 watin tehoinen konvektori tuottaa nopeasti hajutonta ja äänetöntä hyvinvointilämpöä. Mikä parasta: laitteessa on avoimen ikkunan tunnistus, joka säätää lämmitystehon automaattisesti pienemmäksi.

Lue loppuun

Nämä sähkö- ja öljylämmityspuhaltimet eivät jätä yhtäkään ammattilaista kylmäksi – joitakin Trotecin TDS- ja IDE-sarjan malleja on jälleen saatavana. Tilaa nyt!

Niin erilaisia kuin yksittäiset työtehtävät rakennustyömailla, halleissa ja varastoissa tai maataloudessa ovatkin – yhteistä niille kaikille on jäätävä kylmyys, jossa ne on suoritettava. Tai sitten ei tarvitse, sillä sitä varten ovat olemassa Trotecin aina tarkalleen sopivat TDS- ja IDE-sarjan ammattimaiset sähkö- ja öljylämmityspuhaltimet. Molempien sarjojen monet tuotteet myytiin loppuun, mutta nyt niitä on taas saatavana: Pienellä tai erittäin suurella lämmitysteholla, ulkotiloihin ja/tai sisätiloihin, kiinteänä tai siirrettävänä ratkaisuna. Ja aina lyömättömän edulliseen hintaan. Se lämmittää tosi ammattilaisen sydäntä!

Lue loppuun

Digitaalinen juotosasema PSIS 10-230V: lämpötilaohjattu 60 W:n juotosasema (200–450 °C), sisältäen 3 kärkeä ja 2 tinarullaa – jälleen saatavana.

Lämpötilaohjattu juottaminen ja juotoksenpoisto ilman pitkiä lämmitysaikoja. Rikkinäisistä kaapeliliitännöistä, viallisista liittimistä ja piirilevyjen korjaamisesta aina herkästi särkyvien moduulien pitävään ja turvalliseen liittämiseen pienoismallien valmistuksessa. 60 W:n PSIS 10-230V -juotosasema tarjoaa nopean ja tasaisen työskentelylämpötilan lämpötila-alueella 200–450 °C kaikkiin juottotöihin. Mikä parasta, vakiotoimituksemme sisältää valmiiksi kaikki lisävarusteet, jotka erikseen ostaminen tulee usein kalliiksi!

Lue loppuun

UUSI Konvektori TCH 23 E: 2 000 W lämpöä, kaksi tehoa, turbopuhallin, virtaa säästävä termostaattiohjaus, helppokäyttöinen

Kaasun ja öljyn kallistuessa on mietittävä, kannattaako talon ja asunnon jokaista huonetta lämmittää jatkuvasti. Tässä tulee käytännöllinen ja energiatehokas vaihtoehto: Siirrettävä uusi lämpöpatteri TCH 23 E tuo kotoista lämpöä ja nykyaikaista muotoilua huoneisiin ja työtiloihin, joita käytetään vain harvoin tai ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Kytke virta, valitse lämpötila ja nauti, halutessasi myös turbonopeasti, miellyttävästä lämmöstä – älykäs termostaatti säätää lämpötilaa täysin automaattisesti ja minimoi siten sähkön kulutuksen.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 71 E: luotettava kuivausratkaisu yhdistää modernin tekniikan, helpon käytön ja mukavat toiminnot – jälleen saatavana!

Kylmä sää muuttuu kylmemmäksi, lämmin asunto ilahduttaa entistä enemmän. Terveellisen hyvinvointi-ilmastoon vaikuttaa kuitenkin oikean lämpötilan lisäksi optimaalinen ilman kosteus –, enintään 60 %, sillä pian uhkaa muuten terveydelle vaarallinen homehtuminen. Vältä tämä vaara käyttämällä meidän ammattilaisten luotettavaa kosteudenpoistoratkaisuamme kotona ja toimistossa: viimein jälleen saatavalla ilmankuivaimella TTK 71 E.

Lue loppuun

UUSI Keraaminen lämpöpuhallin TDX 10: siirrettävä lämpöratkaisu työmaan, verstaan ja varaston sisätilan optimaaliseen lämmitykseen – viimein saatavana

Lopettaa palelun tuota pikaa: Keraaminen lämpöpuhallin TDX 10 on viimein saatavana. Se on optimaalinen valinta kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan paikallista, heti tuntuvaa kondenssitonta lämpöä. Onpa työpaikka rakennustyö, verstas tai varasto, luja sähkölämmitin toimii varmasti kaikkialla: Laitteessa on kantokahva ja tukijalat, joten laite on helppo siirtää ja pysyy varmasti pystyssä. Tasaisesti käyvä laite tuottaa miellyttävän vedotonta, intensiivistä lämpöä.

Lue loppuun

Infrapunalämmitin IR 1200 S Jotta voit nauttia miellyttävästä lämmöstä terassilla – myös syksyllä ja talvella!

Korona on syksyllä taas ovella. Yhä useammin raportoidaan myös kahteen kertaan rokotetuista, jotka sairastuvat uudelleen, joten varovaisuus on paikallaan. Silloin kannattaa katettu parveke tai terassi kotona tai ravintolassa pitää lämpimänä turvapaikkana. Esimerkiksi jälleen saatavalla infrapunalämmittimellä IR 1200 S. Tämän kätevän laitteen infrapunasäteily lämmittää välittömän ympäristön heti virran kytkemisen jälkeen.

Lue loppuun

UUSI Konvektori TCH 21 E: 2 000 wattia lämpöä, kolme lämpötehoa, energiaa säästävä termostaattiohjaus

Kaasu- ja öljylämmityksen kustannukset nousevat pilviin. Jos et halua lämmittää tilapäisesti käytettäviä asuin- ja työtiloja jatkuvasti kalliiseen hintaa tai haluat luoda nojatuolin ympärille mukavan lämpösaarekkeen, uusi konvektori TCH 21 E on oikea hankinta. Sen integroitu termostaattiohjaus takaa pienen kulutukset ja samalla hyvinvointisi edellyttämää sopivaa lämpöä: Kytke virta, säädä lämpötila ja nauti huoneen täyttävästä konvektiolämmöstä lähes heti.

Lue loppuun

Isku- ja piikkauspora PRDS 11-230V: mahtava 1 600 W:n teho betonin piikkaukseen ja poraamisen – jälleen saatavana

Reikien iskuporaaminen betoniin tai graniittiin, kaapeliurien talttaaminen, seinien piikkaaminen – tehoa vaativaan jatkuvaan käyttöön tarvitaan ammattilaisen välineet. Siksi isku- ja piikkausporan PRDS 11-230V:n kuuden joulen iskuvoima takaa riittävät voimavarat. Luja alumiininen vaihdepää ja pneumaattinen iskukoneisto ovat optimaalinen – ja lisäksi lyömättömän edullinen – ratkaisu kunnostus-, asennus- ja asennustöihin.

Lue loppuun