Tornituuletin TVE 29 T: kapea, tyylikäs, edullinen – ja jälleen heti saatavana!

Myytin melkein heti loppuun. Upeasti muotoiltu tornituuletin TVE 29 T saavutti fanien suosion. Menestys perustui esimerkiksi miellyttävään ulkonäköön, vakuuttaviin sisäisiin arvoihin ja erittäin edulliseen hintaan. Tyylikäs viilennyksen spesialisti on jälleen heti saatavana – mutta koska sen hinta on entistä edullisempi, mutta helle vielä tukalampi, vaikuttaa siltä, että historia toistaa itsensä. Siksi älä viivyttele tilausta liian pitkään …

Lue loppuun

Neuvoja Trotec: Mihin ilmankuivainta oikeastaan tarvitaan?

Neuvojamme pohtii tätä usein esitettyä kysymystä, sillä moni ihminen ei juurikaan tiedä, miten paljon sisäilmasto vaikuttaa yksilölliseen hyvinvoinnin tunteeseen. Ilmankosteudella on huomattava sekä myönteinen että kielteinen vaikutus. Tiesitkö esimerkiksi, että homesieniä muodostuu jo, kun ilmankosteus on 70 % –  ja ruoste jo 60 %:ssa? Ota nyt selvää siinä, miksi ilmankuivaimet voiva olla tehokas keino saavuttaa ihanteellinen hyvinvointi-ilmasto.

Lue loppuun

Kostea kellari – syy tunnistettu, vaara torjuttu!

Useimmat tuntevat todennäköisesti kosteasta kellarista virtaavan tunkkaisen hajun. Sellainen haju on muutakin kuin herkkänenäisten ongelma. Kosteus tuo mukanaan terveydelle vaarallista hometta, joten kosteasta kellarista tulee todellinen terveysriski. Kun ei halua sitä omaan taloonsa, joten tässä on vihjeitä, kuin kellarin kosteuden yleisimmät syyt tunnistetaan ja poistetaan.

Lue loppuun

Uimahallin ilmankuivaimet DS 30 ja DS 60 – estävät korroosion uimahalleissa ja märkätiloissa!

Korroosio ja homeen muodostus ovat suuren ilmankosteuden seurauksen lähes pysyviä vieraita uimahalleissa ja märkätiloissa.Kosteuden poistaminen tuulettamalla pienestäkin uimahallista on lähes mahdotonta. Kylmä ilma sitoo vain vähän kosteutta, mutta tuhoaa kallista energiaa, jota on ensin käytettävä lämmittämiseen. Tarvitaan ammattiratkaisu: uimahallin ja ilmankuivain DS 30 ja DS 60 alkuperäinen Trotec-tuote!

Lue loppuun

Gov Games Dubai 2018: Trotec on mukana pelissä – suurpainetuulettimineen TFV 900

VALTAVA SHOW! Dubain kruununprinssi itse käynnisti maailman ensimmäisen Government Games -turnauksen. Paikalliset ja kansainväliset hallitusten työtekijät kilpailivat Warrior Eventin armottoman parcour-radan brutaalilla esteillä. Osallistujilta vaaditaan valtava urheilu- ja tiimihenki sekä suurin psyykkisen ja fyysisen rasituksen kesto. Tuttuja haasteita myös Trotecin työntekijäprofiileista. Mekin olimme siksi mukana – 6 jäsenen tiimiimme koostui suurtehopuhaltimista!

Lue loppuun

Ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 54 E – jälleen saatavana!

Kotitalouksien ja toimistojen käyttöön suunniteltu elegantti laite vakuuttaa onnistuneella muotoilulla, puhtaan valkoisella värillä ja tyylikkäästi pyöristetyillä kulmilla. Monipuolisesti varusteltu TTK 54 E on trimmattu tehokkaaksi: Ilmankuivan ja ilmanpuhdistin integroituine ionisaattoreineen on kaksi laitetta yhdessä, jotka vakuuttavat yhteensä neljällä käyttötavalla ja Auto Restart -toiminnolla. Ja kaikki tuttuun lyömättömään Trotec-hintaan.

Lue loppuun

Ilmaa puhdistava ilmankuivain TTK 110 HEPA – vihdoin jälleen saatavilla!

Huoneiden kosteus ja märkyys aiheuttaa kaksi ongelmaa: ilma on liian kosteaa ja epäterveellistä hengittää- Ongelmaan auttaa ilmankuivaimen ja ilmanpuhdistimen ainutlaatuinen yhdistelmä TTK 110 HEPA, joka on jälleen saatavilla. Ilmaa raikastava monitaituri kuivaa kosteita tiloja ja sen HEPA-suodatintoiminto parantaa huoneilmaa havaittavasti: Laite poistaa huoneilmassa 8 tunnissa terveydelle haitalliset virukset, bakteerit ja epäpuhtaudet.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 69 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Trotec-asiakkaat arvostavat onnistuneen muotoilun ja täydellisten teknisten ominaisuuksien yhdistelmää – kuvan kauniin ilmankuivaimemme myyntimenestys todistaa sen. Jälleen saatavilla oleva TTK 69 E sisältää vakiona lähes kaikki ominaisuudet sulatusautomatiikasta erikseen käynnistettävään ionisaatioon.  Katseenvangitsijassamme yhdistyvät ylivoimaiset tehoreservit ja erittäin järkevä hinnoittelu – asiakkaamme rakastavat sitäkin.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 40 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Erittäin helppokäyttöinen. Tyylikäs muotoilu. Minimaalinen tilan tarve. Jälleen saatavilla olevan ilmankuivain TTK 40 E tarjoaa nämä ja muita etuja. Laite sopii siksi jokaiseen asuinympäristöön, toimii miellyttävän hiljaisesti ja vakuuttaa myös hinnallaan. Tyylikäs huoneilmankuivain on niin edullinen, että viivyttely ei tule kuuloonkaan. Vakuutu itse …

Lue loppuun

Terveysneuvoja: Miten sairaaksi kuiva lämmitysilma saa?

Kun ulkona on jääkylmää, haluamme asuntoihimme ja toimistoihimme mielellään autiomaailmaston – ja pakahduttavan kuivan ilman. Se johtaa usein kurkun kutinaan ja vuotaviin silmiin. Kuivan ilman vaikutukset terveyteen voivat ulottua jopa immuunijärjestelmän häiriöön, ihomme kärsii ja flunssavirukset elävät pidempään. Neuvojamme tietää, miten suojaudut tehokkaasti niiltä ja muiltakin ei toivotuilta sivuvaikutuksilta …

Lue loppuun