Pumppaa käyttövetesi ilmaiseksi omista vesilähteistäsi – Trotec-laatua edustavalla puutarhapumpulla ja kodin vesijärjestelmällä

Annamme sinulle tässä juuri ennen alkavaa kesäsesonkia todella kuuman vinkin, jolla säästät rutkasti rahaa. Säästäminen on todella helppoa hyödyntämällä käyttövettä, joka on käytettävissäsi omalla tontillasi esimerkiksi kaivossa tai virtaavissa vesistöissä. Näin huolehdit edullisesti niin puutarhasi kastelusta kuin pesukoneen ja WC:n vedensaannista sisätiloissa. Tarvitset tähän joko pelkän puutarhapumpun tai kodin vesijärjestelmän, mikäli haluat hyödyntää käyttövettä myös sisätiloissa. Trotecin TGP-sarja tarjoaa nämä molemmat käytännölliset ratkaisut laadustaan tunnettuina merkkituotteina.

Lue loppuun

Ammattitason apulaiset kodin vesitöihin – puhdas- ja likavesiuppopumput Trotec-merkkilaatuna

Tehokas pumppu kuuluu käytännössä talon ja puutarhan perusvarustukseen. Mutta ”pumppu kuin pumppu” ei päde tässä – kastelu- ja tyhjennystehtävien asettamat vaatimukset ovat hyvin erilaisia veden puhtausasteesta riippuen. Siksi löydät Trotecilta laajan valikoiman tehokkaita ja toimintavarmoja ”vedenalaisia” pumppuja – puhtaaseen ja likaiseen veteen tarkoitetut TWP-E-sarjan uppopumput. Ennen mallin valitsemista sinun tulisi kuitenkin huomioida kaikki vaatimuksiin liittyvät kriteerit. Vain näin veden ottaminen kaivosta ja purosta, veden pumppaaminen uima-altaasta, lammesta tai vesisäiliöstä sekä tulvivien kellarien tyhjennys sujuvat kitkattomasti.

Lue loppuun

Elegantti loppusilaus kotiisi – 3-in-1-monitoimihiomakone Trotec-merkkilaatuna

Tasohiomakone on oikea valinta, kun vanhaa maalia täytyy poistaa isolta alalta. Jos pintoja on sen sijaan kiillotettava, homma sujuu parhaiten epäkeskohiomakoneella. Ja kolmiohiomakone sopii nurkkien tarkkaan hiomiseen. Tai tartut yksinkertaisesti käytännölliseen ja tehokkaaseen 3-in-1-monitoimihiomakoneeseen PMSS 10-220. Se vastaa kaikkiin hiontavaatimuksiisi, koska laite voidaan muuntaa käden käänteessä täysveriseksi tasohiomakoneeksi, epäkeskohiomakoneeksi tai kolmiohiomakoneeksi.

Lue loppuun

Tämä menee läpi melkein mistä tahansa – akku- ja johtokäyttöiset puukkosahat Trotec-merkkilaatuna

Erilaisten materiaalien sahaaminen, putkien katkaisu, vanhojen huonekalujen purkaminen tai oksien typistys ja pilkkominen – käytännössä kaikki haasteet hoituvat talossa ja puutarhassa joutuisasti ja turvallisesti Trotecin PRCS-sarjan korkealaatuisilla puukkosahoilla. Tästä yleissahasta on tarjolla kaksi muunnelmaa: Nerokkaasti suunniteltu PRCS 10-850 kolmella tavalla säätyvällä sahauspäällä. Ja johdoton, tehokas PRCS 10-20V, jossa on Trotecin 20 V/2 Ah-Flexpower-monikäyttöakku. Molemmissa vakuuttavat tekniset suorituskykytiedot yhdistyvät lukuisiin kekseliäisiin toimintoihin.

Lue loppuun

Kun tarkka sahausjälki ratkaisee – Akku- tai johtokäyttöiset käsipyörösahat Trotec-merkkilaatuna

Käsipyörösahat kuuluvat intohimoisten nikkarien perusvarustukseen. Oli kyse sitten huonekalujen rakentamisesta, laminaatin asentamisesta tai keittiötyötason sovittamisesta, kaikkialla on tarpeen sahata levyjä suoraan ja oikeassa kulmassa. Ja homman siisti ja asianmukainen hoitaminen onnistuu tietysti parhaiten käsipyörösahalla. Trotecin valikoimassa on tarjolla peräti kolme vakuuttavaa huippulaitetta: akkukäyttöinen mini-käsipyörösaha PCSS 05‑20V, akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V sekä käsipyörösaha PCSS 10-1400. Jokin näistä huippumalleista sopii täsmälleen vaatimuksiisi. Takuulla!

Lue loppuun

Jotta sähköä saadaan sinne minne pitääkin – Trotec-merkkilaatua olevalla jatkojohdolla

Nyt puhutaan usein vähälle huomiolle jäävästä Powertool-varusteesta: näennäisen yksinkertaisesta jatkojohdosta. Sen puuttumisen huomaa yleensä viime tipassa, kun pitäisi jo ryhtyä suunniteltuihin töihin. Liian myöhään! Tarkista siksi, pystytkö todella käyttämään sähkölaitteitasi ilman tätä arvokasta lisävarustetta. Ja muuten: laatujatkohohto kuten tämä Trotec-malli on kaikkea muuta kuin yksinkertainen: Se pidentää sähkötyökalujesi käyttöulottuvuutta 15 tai 25 lisämetrin verran. Se on suojattu roiskevedeltä kotelointiluokkaa IP44 vastaavasti ja sopii siis myös puutarhaan. Ja se on kirkkaanpunainen, mikä vähentää kompastumisriskiä huomattavasti.

Lue loppuun

UUSI likaveden uppopumppu TWP 7536 E: Tämä voimanpesä pumppaa jopa 12 500 l likavettä tunnissa sisä- ja ulkotiloissa – imukorkeus säädettävissä

Eikö aina silloin tällöin tulekin ikävä osto-opastusta, joka koskee puutarhan vesihuoltoa kesän kuumimpina päivinä? Ja toisinaan moni kaipaa suoraviivaisia ohjeita sen suhteen, miten vettä tulviva kellari saadaan parhaiten pumpattua tyhjäksi? Ole hyvä: 750 watin tehoinen uppopumppu TWP 7536 E on kullanarvoinen apulainen omakotiasujille ja puutarhaharrastajille, joiden täytyy pumpata suuria määriä likavettä pois tai paikasta toiseen. Ehkä ilmaista vettä halutaan ottaa lammista, purouomista tai sadevesisäiliöistä puutarhan kasteluun tai kellari täytyy pumpata tyhjäksi kaatosateen jäljiltä.

Lue loppuun

UUSI Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ22M – ajattoman eleganttia sisäilmanhallintaa, mukana kastepistelämpötila homeen ehkäisyyn

Esteettisesti miellyttävä huippuluokan katseenvangitsija ja samalla tarkkuusmittalaite sisäilman hallintaan: Design-lämpö- ja kosteusmittarilla BZ22M pidät kaikki sisäilman tärkeät tiedot aina näkyvissä – tilan lämpötilan, tehokkaan hometorjunnan kannalta oleellisen kastepistelämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden ja saturaatiokosteuden. Se sopii sekä kaupalliseen käyttöön kuten kirjastoihin, gallerioihin, näyttelytiloihin, toimistoihin, kokous- ja koulutustiloihin mutta myös korkeatasoisesti sisustettuihin asuintiloihin.

Lue loppuun

Nauti terassista tai parvekkeesta myös viileinä päivinä – infrapunalämmittimillä, jotka ovat Trotec-merkkilaatua

Useimmat meistä ovat varmaan jo tehneet kevätsiivouksen. Myös sinä? Nyt on näet oikea aika panna seuraava kaunistusvaihe käyntiin talossa ja puutarhassa. Uudessa sarjassamme näytämme sinulle, miten ongelmattomasti tämä sujuu Trotecin ammattitasoisilla ’Powertools’-työkaluilla. Lisäksi esittelemme suorituskykyisiä pumppuja, joiden avulla säästät melkoisen määrän rahaa ja työtä puutarhan kastelussa. Esillä ovat myös tarkat mittalaitteet, joilla hallitset allastasi ja grilliruokiasi. Mutta ihan aluksi haluaisimme hämmästyttää lämmitysratkaisuillamme, joiden ansiosta voit nauttia terassistasi tai parvekkeestasi myös viileinä päivinä.

Lue loppuun

UUSI Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M – huoneilma täydellisesti hallussa analogisen täsmämittaustekniikan kaikilla arvoilla

Kaikille niille, jotka pitävät silmällä sekä sisäisiä että ulkoisia arvoja: Design-lämpö- ja kosteusmittarissa  BZ21M ja sen analogisessa mittaustekniikassa lujuus ja ulkoinen eleganssi yhdistyvät klassisen kellosepäntaidon vaatimustasoon. Laitteessa on korkealaatuinen mittausmekaniikka ja äärimmäisen tarkan valmistuksen ansiosta se on täsmällinen kuin sveitsiläinen kello. Tämä klassisen elegantti ristinäyttöinen hiushygrometri näyttää asteikoillaan sisäilman neljä tärkeää muuttujaa: huonelämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden, absoluuttisen kosteuden ja saturaatiokosteuden.

Lue loppuun