Akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V: laadukas tehopaketti, 25 momenttiasetusta vaativaan ruuvaamiseen ja poraamiseen – jälleen saatavana!

Ruuvin kiristäminen tiukasti työkappaleeseen ei ole iso asia. Ei varsinkaan, jos hyväksyy materiaalin tai ruuvin vahingoittumisen. Jokainen ammattilainen ja kotinikkari haluaa kuitenkin välttää sen, joten jälleen saatavilla olevassa akkupora-ruuvinvääntimessä PSCS 11-20V on porausasennon lisäksi 25 momenttiporrasta. Voit säätää jokaiseen ruuvaukseen tarvittavan voiman tarkasti. Voimasta puheen ollen: Akkupora-ruuvinvääntimenne tehokkaan laatumoottorin suurin vääntömomentti on 35 Nm. Sillä voit porata paksuimpia lautoja – ja upottaa piitkiä ruuveja!

Lue loppuun

UUSI Design Aircooler PAE 81: 4-in-1-laite viilentää luonnollisesti ilman kemiaa ja energiaa ahmivaa kompressoria suurissa tiloissa – viimein saatavana

Viimeaikaiset luonnonkatastrofit muistuttavat meitä siitä, että luonnon voimavaroja on käsiteltävä huolellisesti. Elokuussa on odotettava suuri helleaalto, ja siksi on hyvä, että uusi Design Aircooler PAE 81 on viimein jälleen saatavana. Tämä uusi viilennin ei tarvitse kemiaa eikä virtaa ahmivaa kylmäkompressoria – se alentaa huoneiden korkeita lämpötila täysin ’luonnollisesti’ käyttäen älykästä haihdutuksen periaatetta. Uusi tuulettava, ilmaa puhdistava ja ilmaa kostuttava 4-in-1-ilmanjäähdyttimemme vakuuttaa jäisen raikkaalla ilmavirrallaan.

Lue loppuun

Akkupistosaha PJSS 11-20V: kompakti ja johdoton, juuri vaatimustesi mukainen – jälleen saatavana

Kun haluat pistosahalla työskennellessäsi välttää pistorasian ja kaipaat sen sijaan lisää joustavat, viimein jälleen saatavana oleva akkupistosaha PJSS 11-20V on täydellinen vaihtoehto. Johdottomassa sähkötyökalussa on tehokas moottori, joka ottaa tehona 20 V:n litium-ioniakusta, itsestään selvästi ilman muisti-ilmiötä ja ilman itsepurkautumista. Voit nauttia rajoittamattomasta liikesäteestä ja tehokkuudesta: Tällä heiluripistosahalla voit sahata sekä puuta että työstää myös ongelmitta muovia, peltiä, putkia tai profiileja.

Lue loppuun

Uusi 3-in-1 monitoimihiomakone PMSS 11-220: Taso-, delta-, epäkeskohiomakone kaikki yhdessä – suuria pintoja, hienohiontaa ja saumattomia reunoja

Miksi hankkia kolme hiomakonetta eri tarkoituksiin? Se paitsi maksaa paljon, myös vie säilytystilaa verstaassa. Siksi penninvenyttäjän valitsevat mielellään 3-in-1-monitoimihiomakoneen PMSS 11-220 Trotecilta. Kolme valinnaisesti käytettävä vaihtohiomalevyä mahdollistavat käytön täysipainoisena taso-, delta- tai epäkeskohiomakoneena. Jos poistat vanhaa maalia suurilta pinnoilta, kiillotat pintoja tai haluat hioa kulmia tarkasti – tehokas monitoimihiomakone sopii optimaalisesti kaikkeen hiontaan.

Lue loppuun

UUSI suurtehoinen ilmanpuhdistin AirgoClean® 350 E: kaksinkertaisesti vaikuttava HEPA-suodatinsuojaus viruksilta, bakteereilta, pienhiukkasilta 120 m² asti – viimein saatavana

Alfa, Delta tai monta muunnosta mutatoituvasta salakavalasta taudinaiheuttajasta vielä kehittyykään: Uusi suuritehoinen ilmanpuhdistimemme AirgoClean® 350 E on viimeinen saatavana – ja mahdollistaa sinulle ja läheisille ainakin kotona elämän puhtaassa ilmassa. Ei korona- ja influenssaviruksia, allergeeneja, bakteereja eikä myöskään homeitiöitä, pölypunkkeja ja pienhiukkasia. Ilmansuodattimen kaksinkertaisesti vaikuttava HEPA-suodatus poistaa 99,97 % ultrahienoista hiukkasista 0,3 μm:n kokoisiin asti – täysin automaattisesti moderneimmilla ilmanlaatusensoreilla. Olisi siksi myös täydellinen ja tervetullut tulokas myös toimistossa …

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 72 E: luotettava ilmankuivainratkaisu suuriin asuin- ja toimistotiloihiin kooltaan enintään 50 m² – jälleen saatavissa!

Vointi on kotona aluksi hieman huono. Sitten ensimmäiset homeitiöt näkyvät kaapin takana tai jopa nurkissa. Mitä tapahtuu? Sisäilma-asiantuntijat varoittavat toistuvasti, että lämpimän kostea ulkoilma – jota on meillä on nyt runsaasti – saa myös asuin- ja toimistotilojen ilmankosteuden nousemaan epäterveelliseksi. Optimaalinen ilmankosteus on 55 – 70 %. Viimein saatavissa oleva ilmankuivan TTK 72 E ilmaisee siksi tilan ilmankosteuden integroidulla LED-valolla. Tiedät varmasti kertavilkaisulla!

Lue loppuun

UUSI Design-kattolämmitin IR 2000 SC: tehokas 2000 W ja kolme lämpötehoa terassille, parvekkeelle tai ulkotarjoilutiloihin – teollisesti muotoiltu

Jos sinulla on oma parveke, terassi tai oikea puutarhapaviljonki, laajennat asuintilaasi mielelläsi ulkoalueelle. Kun mukavat tuolit, pöydät ja penkit sekä ehdottomiin hankintoihin kuuluva grilli ovat paikoillaan, kauniit päivät saavat tulla. Entä jos ne eivät olekaan lämpimiä, vaan pikemmin viileitä? Silloin jälleen saatavana olevat design-kattolämmitin IR 2000 SC tuottaa napin painalluksella kesäisiä lämpötiloja! Sen mattapintaisesta alumiinista valmistettu vaikuttava 360°:n heijastin luo jokaiseen ulkotilaan modernin industrial-tyylisen loft-asunnon tunnelman.

Lue loppuun

UUSI pistosaha PJSS 12-230V – laserohjattu tarkkuustyökalu onnistuneiden suoraan, kaari- tai viistesahaukseen

 

Mitä innokas kotinikkari voi odottaa uudelta pistosahaltaan PJSS 12-230V? Ensinnäkin sen on vastattava optimaalisesti kaikkiin vaatimuksiin. Sellaisia ovat esimerkiksi tehokkaan 850 W:n moottorin ja tasaisen käynnin, 4-kertaisen heiluriliikkeen ja elektronisen iskunopeuden valinnan täydellinen yhteistoiminta. Toiseksi työkalun on oltava mahdollisimman tarkka kaikissa pistosahaustöissä, siinä on saatava mukava, varma ote ja sen on tarjottava monia toimintoja. Kolmanneksi laitteen pitäisi olla tunnettua merkkilaatua Trotecilta – ja hinnaltaan lyömättömän edullinen.

Lue loppuun

UUSI Terassilämmitin IRS 2050 E: 2000 Wattia, 9 lämpötehoa, 45° oskillaatio ja kaukosäädin – täydellinen lämpöratkaisu viileiksi päiviksi

Kysymyksiä, kysymyksiä: Kuka saa mennä milloin missä sisään? Onko sinut rokotettu? Niiskutatko? Oletko käynyt testissä? Miltä näyttää ilmoitetulla loma-alueella? Miten meillä yleensä menee syksyllä? Voimme vastata varmasti terassin ja parvekkeen omistajien viimeiseen kysymykseen: Hyvin menee ja mukavaa lämmintä kuuluu! Tyylikäs infrapunalämmitin IRS 2050 E tuottaa hyvinvointilämpöä, jota tarvitset, jotta voit rentoutua terassilla myös viileinä päivinä. Lämmitin vakuuttaa tukevuudellaan ja lukuisilla hienoilla varusteillaan – sekä luonnollisesti lyömättömällä hinnallaan.

Lue loppuun

UUSI Aircooler PAE 40: jäisen kylmää tuulta kuumiksi kesäpäiviksi luonnollisella haihdutusjäähdytyksellä – vihdoin saatavana

Elämme parhaillaan viimeisen ja seuraavan suuren helleaallon välistä aikaa. Palaneen ihon, vielä yhden jäätelön ja tulevaan helleaaltoon valmistautumisen aikaa. Silloin on panostettava tavallisiin selviämistekniikoihin, esim. ikkunoiden varjostamiseen, keveiden kesävaatteiden käyttöön ja jatkuviin suihkuihin. Lisäksi on täydennettävä näitä vanhan koulun menetelmiä jääkylmästi ja ammattitaitoisesti -Aircooler PAE 40:llä, joka on viimein saatavanal, Elegantti 4-in-1-monitaituriv viilentää kuumentunet huoneet tuule nopeudella, tuottaa hyvää tekevää raikkautta, kosteuttaa ja puhdista sisäilman. Täysin ilman kemiaa!

Lue loppuun