Retro-designia edustava lattiatuuletin TVM 12 viilentää nopeasti kuumentuneet tilat. – Nyt tämä tuuletin on jälleen saatavissa.

Johtavien meteorologien ennusteiden mukaan tulevasta kesästä on tulossa erittäin kuuma. Kuuman ajanjakson alussa asunto on vielä niin viileä, että siellä on mahdollista palautua ulkona vallitsevalta paahtavalta helteeltä. Muutaman hellepäivän jälkeen tämä vaikutus kuitenkin heikkenee. Silloin kuumankostea ilma on jo ehtinyt tunkeutua asuntoihin ja seisoo siellä kuin seinä! Siksi kehotuksemme tämän blogin järkeville ja ennakoivasti ajatteleville lukijoille: Hanki tarvittavat jäähdytyslaitteet jo nyt, ennen kuin kodinkoneliikkeet tyhjennetään seuraavan helleaallon yhteydessä. Sillä Trotec pystyy vielä toimittamaan tuotteet heti. Tämä koskee myös ehdottoman tyylikästä lattiatuuletinta TVM 12, joka on vihdoinkin taas saatavissa.

Lue loppuun

UUSI epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120: 120 watin teho, 3 600 r/min:n nopeus ja suuri 245 mm:n kiillotuslautanen – mukana neljä kiillotustyynyä. Nyt saatavissa!

Kukapa haluaisi itselleen rakkaiden esineiden menettävän alkuperäistä kiiltoaan. Ajan myötä pinnat kuitenkin himmenevät, oli sitten kyse autosta, moottoripyörästä, asuntovaunusta tai veneestä. Ja uutena niin hohtava parketti tai laminaatti himmenee päivä päivältä. Palauta nyt rakkaimmat esineesi alkuperäiseen hohtoonsa vihdoin saatavissa olevalla epäkeskokiillotuskoneella PPOS 10‑120. 120 watin moottori, 3 600 r/min:n pyörimisnopeus ja suuri 245 mm:n kiillotuslautanen tekevät koneesta voimanpesän, jolla palautat pintoihin hetkessä kadonneeksi luulemasi loiston!

Lue loppuun

Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP tuottaa kolmen erillisen kylmäilmakanavan ansiosta tarkasti kohdennettua viileyttä kolmeen eri paikkaan. Jälleen saatavana!

Monissa käsityöalan ja teollisuusyrityksissä korkeat ympäristön lämpötilat kuuluvat käytännössä tuotanto- ja valmistusprosessiin. Jatkuva kuumuudesta aiheutuva rasitus heikentää kuitenkin työntekijöiden hyvinvointia ja saattaa myös aiheuttaa häiriöitä konejärjestelmien toiminnassa. Ennen kuin kuumat kesäpäivät kärjistävät tätä ongelmaa entisestään, esittelemme sinulle tässä hyvissä ajoin kohdennetun ratkaisun työympäristön viilentämiseen – jälleen saatavissa olevan spot-ilmanjäähdyttimen PT 5300 SP, jonka jäähdytysteho on 5,3 kW. Jäähdyttimen avulla sinun on mahdollista jäähdyttää kolme työaluetta samanaikaisesti. Lue, miten tämä on mahdollista!

Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

Trotec-puutarhapumput – Täydellinen ratkaisu lammen ja kahluualtaan veden nopeaan vaihtoon

Kevään lämpenevät päivät ja lisääntyvät auringonpaiste herättävät paljon uutta elämää puutarhassa. Kevään tavallisiin huoltotöihin, joilla pidetään kasvit ja koko puutarha terveenä ja kukoistavana, kuuluu myös lammen puhdistaminen ja veden tarkastus.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 60 E: poistaa 18 litraa kosteutta vuorokaudessa, pitää asuin- ja toimistotilat tehokkaasti ja mukavasti kuivina – jälleen saatavana

Ilmankosteus on noussut viime aikoina jälleen tuntuvasti. Sitä kulkeutuu luonnollisesti myös sisäilmaamme. Suurempi ilmankosteus yhdessä suihkussa ja keittiössä vapautuvat kosteuden kanssa luo homesieni-itiöille yhä paremmat kasvuolosuhteet asunnoissamme. Tiskikoneen ja pesukoneen takana. Kaappien ja lipastojen takana. Kunnes nämä vaikeasti havaittavat kosteat paikat kuivataan johdonmukaisesti – esimerkiksi ilmankuivaimella TTK 60 E, joka on jälleen saatavana.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 30 E; pienten tilojen optimaalinen kuivausratkaisu ilmaisee värillisillä ledeillä ilmankosteuden tilan – jälleen saatavana!

Hometta kertyy moniin pieniinikin tiloihin, tosin vain sormen paksuudelta, kaappien, lipastojen ja hyllyjen taakse Homesieni-itiöitä kertyy ensisijaisesti viileinä pidettäviin vierashuoneisiin, askartelutiloihin tai kellareihin sekä aina kosteaan kylpyhuoneeseen tai höyryiseen keittiöön. Homehtumista vastaan kooltaan ja teholtaan sopivan ilmakuivain, esimerkiksi TTK 30, joka on jälleen saatavana. Trotecin laite on juuri oikea valinta liian ilmankosteuden torjuntaan.

Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

EU:n ympäristökeskus EEA: Ilmansaasteet vaarantavat lapsia ja nuoria – Trotec-suurtehoilmanpuhdistimet parantavat ilman laatua kouluissa ja päiväkodeissa

Erittäin saastunut ilma monilla Euroopan alueilla vaarantaa Euroopan ympäristökeskuksen (EEA) tuoreen raportin mukaan erityisesti lapsia ja nuoria. Ympäristökeskuksen asiantuntijat arvoivat, että Euroopassa kuolee vuosittain yli 1 200 kasvuikäistä ilmansaasteiden vaikutusten seurauksena. Pienhiukkaset lisäävät myös lasten ja nuorten kroonisten hengitystiesairauksien tai vaarallisten astmakohtausten vaaraa elämän aikana.

Lue loppuun