Ilmastointilaite PAC 2000 E: täydellisen raikas sisäilma, tuore kompakti muotoilu – jälleen viimein saatavana!

Kaikki asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tuleva kesä on helteinen. Jos et haluat osallistua vuoden 2019 joukkohikoiluun, varaudu eskaloituviin lämpötilan nousuihin ja kaupunkien sekä maaseudun ylle paikallaan seisoviin hellekupuihin. Jälleen saatavana oleva ilmastointilaite PAC 2000 E on oloja helpottava ja silmiä miellyttävä vaihtoehto.  Tyylikäs tilaihme vakuuttaa ensinäkemällä sekä onnistuneella muotoilullaan että suorituskyvyllään.

Lue loppuun

UUSI yleismittari BE47: ergonomisesti muotoiltu monitoimintomittauslaite, seitsemän mittaustoimintoa

Yleismittarit kuuluvat  elektroniikan ja sähkötekniikan maailmassa tärkeimpiin mittaus- ja diagnoosityökaluihin. Ne kuuluvat myös innokkaiden elektroniikan harrastajien ja kotinikkareiden työkalutaululle – ja ennen kaikkea yleismittari BE47. Mittauslaite sisältää mittauskategoriaan CAT III asti kaikkiaan seitsemän mittaustoimintoa, myös diodi- ja paristotestin sekä jatkuvuustestauksen äänimerkillä.

Lue loppuun

Lattiatuuletin TVM 17 – ajoissa kevääksi jälleen saatavana

Kun kevätsiivous on jo käytännössä valmis, edessä on työn mukavin vaihe: Vanhan saa nopeasti näyttämään uudelta esimerkiksi vaihtamalla lipaston tai pöytävalaisimen paikkaa. Pari aivan uutta esinettä saa uudet tuulet puhaltamaan: Paras suosituksemme on lattiatuuletin, joka on viimein jälleen saatavana TVM 17  – suuri viileä on hyvän näköinen ja antaa sitä, mitä ulkonäkö jo lupaa: puhdasta viileyttä!

Lue loppuun

Trotec-neuvonta: Hometta asunnossa – ja miten sitä pitäisi torjua

Kun ilma on päivä päivältä lämpimämpää, lämmityksen vähentäminen houkuttelee. Jos vähän käytettyjen huoneiden tai makuuhuoneen lämpötila laskee öisin liikaa, seurauksena on ’homehälytys’. Asunnon ilman kosteus alkaa nimittäin tiivistyä kylmiin kohtiin: terveydelle haitallisen homeen kasvun perusedellytys. Mistä homesienet ja kostea ilma oikeastaan tulevat?

Lue loppuun

Siitepölykausi alkaa – mitkä varhaiskukkijat ovat jo aloittaneet?

Meteorologit tietävät sen ja allergikot tuntevat sen jo: ilmassa on siitepölyjä. Tämä vuonna lauhan talven takia erittäin aikaisin, sillä koko kasvillisuus herää aikaisemmin talvilevosta. Siitepölykin alkaa levitä odotettua aikaisemmin – varsinkin pähkinäpensas ja leppä ovat erittäin aktiivisia. Reagoitko sinä heinänuhalla? Silloin sinun tulisi tietää, miten voit välttää varhaiskukkijoita ulkoa ja niiden vaikutuksia kotona …

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 122 E: ulkonäkö kertoo vahvuudesta – ja vihdoin jälleen saatavana!

Suuri kosteudenpoistoteho, luja kotelo ruostumattomasta teräksestä, laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka – ne ovat käytännön etuja, joiden takia ilmankuivain TTK 122 E on suosittu myös saneerausalalla. Kun otat huomioon hygrostaattiohjatun automatiikan, SuperDry-toiminnon ja lyömättömän Trotec-hinnan, ymmärrät miksi ilmankuivan myytiin loppuun. Ja miksi se on jälleen saatavana …

Lue loppuun

Jännitemittari BE20: toiminnot ammattikäyttöön, mutta edullinen – ja viimein jälleen saatavana!

Sähköasentajat eivät ’jännity’, kun heiltä kysyy jännitemittarista BE20, joka on viimein jälleen saatavana. Ammattilaiset arvostavat sitä, sillä monipuoliset ammattitason toiminnot sisältävä, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt laite istuu hyvin käteen. Innokkaiden kotinikkarien kannattaa myös hankkia tämä välttämätön ja edullinen mittauslaite työkalupakkiinsa – ennen kuin työ ’sähköistyy’ liikaa.

Lue loppuun

UUSI ilmankuivain TTK 570 ECO ammattikäyttöön – hinta-laatusuhteen mestari viimein saatavana.

Erilaisilla rakennustyömailla ja monissa saneerauskohteissa on pian huomattavasti vähemmän kosteutta, sillä viimein saatavana oleva TTK 570 ECO on jo moni paikoin matkalla uuteen käyttökohteeseensa. Hinta-laatusuhteen mestarin kosteudenpoistoteho on 127 litraa, joten se pitää olosuhteet pölykuivina ja on edullinen hankkia – sillä varustelussa painotetaan oleellisinta. Siis korkea aika tutustua tarkemmin näin tehokkaaseen ammattilaiseen …

Lue loppuun

Trotec-opas ’Infrapunalämpömittari: ’Mini-malli‘ – pieni, kätevä ja nopea

Mini-kokoinen infrapunalämpömittari, esimerkiksi RP05 Trotecilta, on suosittujen digitaalisten lämpömittarien erityisen kompakti vaihtoehto. Myös ’Mini’-mallilla mittaat halutun aineen pintalämpötilan nopeasti, luotettavasti ja koskettamatta. Sen merkittävin etu on kuitenkin koko – laite mahtuu jokaiseen housuntaskuun tai vaippakassiin. Se on korvaamaton mittauslaite, kun haluat tarkastaa matkalla vauvanruoan oikean lämpötilan.

Lue loppuun

Trotec-opas ’Infrapunalämpömittari’: Näin mittaat terraarion lämpötilan

Infrapunalämpömittarit ovat täydellinen ratkaisu terraarion lämpötilan mittaamiseen. Ne mittaavat koskettamatta terraarion kohteiden, esimerkiksi sisustuksen, kuten kivien, lämpömattojen, suositun paistattelupaikan tai juoma- ja kylpyastian veden pintalämpötila. Matelijoiden ja kumppanien tilat voidaan tarkastaa pyrometrilla häiritsemättä eläinten levon tarvetta.

Lue loppuun