Tämä monitoimilaite viilentää kunnolla, pitää allergeenit ulkona ja kosteuttaa sisäilman optimaalisesti!

Ulkona on parhaillaan helteistä. Kun lämpötilat ovat lähellä kipurajaa ja ylittävät hikoilurajan, moni pysyy mielellään sisällä. Kuumuus ja allergikkojen terveyttä vahingoittavat allergeenit tunkeutuvat kuitenkin vähitellen sisälle. Pian auttaa vain sisäilman jäähdyttäminen ja puhdistaminen – luonnollisella tavalla. Aircooler PAE 35 HEPA käyttää ilman jäähdyttämiseen jään tai kylmän veden haihtumisen viilentävää vaikutusta. Integroitu HEPA-suodatin torjuu siitepölyn ja allergiaa aiheuttavat hiukkaset. Monitaituri pitää enintään 20 m² tai 50 m³ kokoiset tilat raikkaan viileinä, puhdistaa ilman ja kosteuttaa optimaalisesti.

Lue loppuun

”Allergikot ja siitepölystä kärsivät huomio!”

Tiesitkö, että sisäilma on yleensä likaisempaa kuin ulkoilma? Bakteerit ja virukset, pöly ja pienhiukkaset, homesienet, siitepöly ja pölypunkit vaikeuttavat elämistä ja hengittämistä. Siksi sisäilman puhtaus kannattaa varmistaa ilmanpuhdistimella AirgoClean® 110 E. Puhdasta ilmaa tuottava laite helpottaa varsinkin allergikkojen hengittämistä. Moniportainen yhdistelmäsuodatin poistaa 99,97 % kaikista sisäilmassa olevista haitta-aineista 0,3 mikrometrin kokoon asti. Ja mikä parasta: Mukana tulee kaksi ilmasta Carbon-HEPA-vaihtosuodatinta.

Lue loppuun

Hautova helle nopeasti pois!

Auringonpaahde rannalla? Varjon alla, jäätelö kädessä, viilentävä tuulenvire niskassa? Äkkiä tänne! Kukaan ei kaipaa hellettä kotona, toimistossa tai liikkeessä! Eikä tarvitsekaan  – sillä tornituuletin TVE 39 T, joka heti saatavana, tuo 45 watin tehollaan ja kuudella puhallusnopeudellaan helpottavaa viilennystä kuumimpinakin kesäpäivinä. Ja mikä parasta: kapea, tukevasti seisonta pylväsmalli vakuuttaa elegantilla ulkonäöllään ja minimaalisella tilan tarpeellaan. Tietysti cooliin tarjoushintaan – monine mukavine ominaisuuksineen.

Lue loppuun

Ilmankuivain TTK 54 E: näin tyylikkäästi kuivatat kosteuden vaarantamat nurkat ja seinät kotona tai toimistossa – jälleen saatavana!

Erityisesti talon ja asunnon kylmiin nurkkiin kertyy kostetutta. Siitä pitävät homesieni-itiöt, joita on aina ilmassa. Ne etsivät jatkuvasti sopivia paikkoja, joihin asettua – muodostamaan uusia homesienikasvustoja. Jotta nämä kiusalliset ja terveydelle haitalliset asukit eivät pääse asettumaan taloksi, kannatta ottaa käyttöön ilmankuivain TTK 54 E, joka on jälleen saatavana. Huippuelegantti. Huipputoimiva Lyhyesti sanottuna: Suuri teho edullisimpaan hintaan!

Lue loppuun

Jos varjosikin pakoilee huokailee hellettä, mahdollisuus on menetetty: Tilaa nyt ilmastointi PAC 3000 X A+. Ennen kuin naapurisi ehtivät!

Lämpötilaennätyksen rikkoutuvat tänäkin kesänä kaikkialla maailmassa. Saksa hikoilee jälleen – niin sisällä kuin ulkonakin. Mutta on se pakko hyväksyä kaikkialla? Tai haluaisitko mieluummin luoda kotiisi viileän ja raikkaan keitaan? Jos haluat, tutustu tarkemmin 3-in-1-ilmastointilaitteeseen PAC 3000 X A+. Se vakuuttaa tehokkuudellaan, monilla mukavilla toiminoillaan ja ilahduttavan pienellä luokan A+ energian kulutuksellaan. Tilaa pikaisesti, ennen kuin sinun on hakeuduttava naapuriin vilvoittelemaan …

Lue loppuun

Huippuelegantin tornituulettimen TVE 30 T maksimaalinen tuuli viilentää virkistävän edullisesti. Toimitettavissa heti!

Tornituulettimen TVE 30 T kapea rakenne vaikuttaa niin elegantilta, että siihen haluaisi muuttaa itse. Matkalla tornin huipulle tuntisit ulos virtaavan ilman laitteen koko korkeudella. Ja kuulisit, kuinka ilahduttavan hiljaisesti laite viilentää! Ylhäällä tutustu ohjauspaneeliin: 3 nopeutta ja automaattisesti mukautuva 60° oskillointi sekä ajastin täyttävät kaikki toiveet. Katselet ympärilläsi edelleen hikoilevia kanssaihmisiä. Raukat! Ja vaihdat aistittavaan tuulen voimakkuuden 12. Vähintään!

Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

Energiaa säästävät ikkuna- ja ovitiivisteet siirrettävälle ilmastointilaitteelle – käytännöllisillä AirLockeille varaudut parhaiten seuraavaan kesään

Siirrettävillä ilmastointilaitteilla on selviä ETUJA: halvempi kuin seinälle asennettavat ilmastointilaitteet, joustavuus, varastoitavuus talvella. MUTTA jäähdyttävät laitteet tarvitsevat ilmaletkuja lämpimän ilman pois kuljettamiseen. Letkut kiinnitetään yleensä avoimeen ikkunaan tai parvekkeen oveen – erittäin epätaloudellinen ratkaisu, sillä ikkuna-aukosta virtaa jatkuvasti lämmintä ulkoilmaan takaisin sisään. Ilmastointilaitteen työmäärä kaksinkertaistuu ja rahaa menee hukkaan. Käytännöllisillä ikkuna- ja ovitiivisteillä AirLock 100 / 200 / 300 teet lopun energian tuhlauksesta. Ja mikä parasta: Asennus on erittäin helppo!

Lue loppuun

Design-kattolämmitin IR 2010 SC lämmittää, valaisee ja kasvattaa myyntiä ulkotiloissasi. Nyt tämä lämmitin on jälleen saatavissa!

Sään viiletessä asiakkaat hankkiutuvat usein eroon ulkoterasseilta. Tämä ei ole kuitenkaan välttämättömyys! Hyväksi havaittu keino välttää tällainen asiakkaiden ja myynnin väheneminen on lämpö – ja sitä tuottaa 2 000 watin teholla design-kattolämmitin IR 2010 SC, joka on taas vihdoin saatavissa. Laitteen tuottama miellyttävä infrapunalämpö antaa nopeasti kyytiä vilunväristyksille. Pöytäseurueen tunnelmaa sinun on helppo parantaa entisestään, sillä sinun tarvitsee tätä varten vain sytyttää kolmisäteinen LED-pöytävalaistus. Tämän jälkeen voitkin ottaa huomaavaisesti vastaan uuden tilauksen.

Lue loppuun