CYBER-DIILIT aloittavat viikon! Cyberhintoja ja MEGA DIILEJÄ koko viikon ajan!

HUOMIO … Trotecin Cyber-diilit alkavat nyt! Koko viikon ajan meillä on useita tarjouksia verkkokaupassamme. Trotecilta löydät taatusti sopivan tuotteen. Käy nopeasti kurkkaamassa! Lue loppuun

Rekisteröidy nopeasti ja säästä jokaisella tarjouksella!

Oletteko kuulleet? Tällä viikolla Trotecin suosittu adventtikalenteri alkaa jälleen. Joulukuun 24. päivään asti saat houkuttelevan tuotetarjouksen joka päivä. Jokaiselle löytyy jotakin! Rekisteröidy suoraan uutiskirjeeseen ja aloita säästöt 01.12. alkaen. Ja adventtikampanjan jälkeen voit jatkaa säästämistä, sillä saat aina tietoa ajankohtaisista tarjouksista Trotecin uutiskirjeen avulla. Kuulostaako hyvältä? Voit tilata uutiskirjeen täältä: fi.trotec.com/shop/trotec-newsletter

Infrapunalämpölevy TIH 400 S 100-prosenttisella hyötysuhteella: virrankulutus 450 wattia ja lämmitysteho jopa 450 wattia – jälleen saatavana.

Tehokkaammin kuin vihdoin jälleen saatavalla infrapunalämpölevyllä TIH 200 S -lämpölevyllä voit tuskin lämmittää. Koska vain 450 watin tehonkulutusta vastaa jopa 450 watin lämmitysteho. Joten se, mikä tulee sisään sähköenergiana, poistuu lämpötehona. Lisäksi elegantti pistemäinen lisälämmitin vakuuttaa sekä asuintiloissa että myös ainoana lämmönlähteenä muutoin lämmittämättömissä tiloissa, kuten harrastekellarissa tai kaupallisessa käytössä, esimerkiksi gastronomiassa, viileässä työpisteessä varastossa tai jopa rakenteiden kuivauksessa ja saneerauksessa.

Lue loppuun

Älkää jättäkö väliin: Ilmoittaudu Trotecin adventtikalenteriin!

Tallenna 24 kertaa: Trotecin adventtikalenteri alkaa torstaina 1. joulukuuta. 24. joulukuuta asti saat joka päivä mahtavan tarjouksen. Uutiskirjeeseen kannattaa rekisteröityä suoraan, jotta pääset mukaan heti alusta alkaen. Tämän jälkeen Trotecin uutiskirje pitää sinut ajan tasalla parhaista tuotetarjouksista. Pysyvästi alhaisin hinnoin! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi: fi.trotec.com/shop/trotec-newsletter

UUTTA Mukavuusilmankuivain TTK 127 E, jossa on lisäksi sisäänrakennettu tehokas kondenssivesipumppu suuriin asuin- ja toimistotiloihin – nyt saatavana!

Jokainen, joka joutuu poistamaan suuria määriä kosteutta huoneista ilmankuivaimella, tietää vesisäiliön jatkuvan tyhjentämisen rasittavuuden. Mutta se on nyt historiaa – jos panostat Trotecin ammattikäyttöön tarkoitettuun TTK 127 E -mukavuusilmankuivaimeen: Tämä voimapaketti, joka purista ilmasta jopa 50 litraa kosteutta päivässä, on nyt saatavana sisäänrakennetulla tehokkaalla kondenssivesipumpulla. Ja sen avulla poistat automaattisesti kerääntyneen veden. Jopa 50 litraa vettä 24 tunnissa! Pelkällä napin painalluksella!

Lue loppuun

”On melkein aika… Parhaat tarjoukset löytyvät Trotecin adventtikalenterista!”

Ole mukana ja säästä! Trotecin adventtikalenteri alkaa 01.12.2022. 24 mahtavaa tarjousta odottaa sinua 24.12.2022 asti. Rekisteröidy uutiskirjeeseen ja saat joka päivä yllätystuotteen valikoimastamme erikoishintaan. Se on sen arvoista! Sen jälkeenkin saat aina tietoa uusimmista tarjouksista Trotecin uutiskirjeen avulla ja voit hyötyä supersäästöhinnoista. Rekisteröidy suoraan täällä: fi.trotec.com/shop/trotec-newsletter

Lämpöpuhallin TFH 22 E: vakuuttaa talvella termostaattiohjattuna pikalämmittimenä ja kesällä viilentävänä tuulettimena – jälleen saatavana.

Tehokkaat 2 000 wattia kahdessa portaassa, pakattuna tyylikkääseen kuosiin, värinä huipputrendikäs mokka. Lisäksi laite on erittäin hiljainen, todella kompakti ja helposti liikutettava – lämpöpuhallin TFH 22 E on yksi suosikeistamme, joka myytiin ensimmäisenä loppuun asiakkaiden rynnäkössä kesän aikana. Mutta juuri ajoissa, ennen kuin tulee todella kylmä, se palaa takaisin tapahtumien keskipisteeseen innokkaana ja entistäkin lämpimämpänä. Ja huolehtii termostaattiohjauksensa avulla jälleen miellyttävistä lämpöolosuhteista – niin asuin- ja toimistotiloissa, asuntovaunussa, puutarhamajoissa kuin harrastehuoneissakin.

Lue loppuun

UUTTA Akkuketjusaha PCHS 10-20V: Kompakti, kevyt ja johdoton – erinomainen leikkuuteho, kääntyvä kahva ja ketjusuojus

Puutarhan ystävät, jotka ovat odottaneet tähän asti hedelmäpuiden ja pensaiden karsimisen tai polttopuuvarastojen leikkaamisen kanssa, ovat tehneet oikein. Sillä uuden ja saatavana olevan PCHS 10-20V akkuketjusahan ansiosta työt sujuvat paitsi paljon helpommin myös kaksi kertaa nopeammin. Tämän takaa tehokas Flexpower-monitoimiakku, joka mahdollistaa vaikuttavan 3 800 min‑1 ketjunopeuden. Johdoton sähkömoottorisaha vakuuttaa lisäksi voimakkaalla leikkuuteholla ja kapealla sahausraolla ja tarjoaa samalla maksimaalisen joustavuuden. Olet siis tähän mennessä tehnyt kaiken oikein – mutta nyt sinun kannattaa pistää heti töpinäksi!

Lue loppuun

UUTTA Keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E: energiaa säästävän termostaattiohjauksen ansiosta ihanteellinen liian viileisiin asuin- ja työtiloihin – vihdoin saatavana

Selviämme talvesta luultavasti jokseenkin lämpimillä huoneilla. Tämän takaavat lähes pullolleen täytetyt kaasuvarastot sekä nykyinen alentunut kaasunkulutus. Jäljellä on kuitenkin vielä arvaamattomia tekijöitä, kuten erittäin kylmä talvi, äärimmäinen kylmyysjakso tai kaasun lisätoimitusten poisjääminen. Mutta miksi kiusaisimme itseämme tällaisilla skenaarioilla, kun on olemassa ratkaisu, joka on sekä toimiva että edullinen: keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E, joka on vihdoin saatavana? Eikä pelkästään ostohinnan vaan myös ylläpitokustannusten osalta integroidun sähköä säästävän lämmityksen ohjauksen ansiosta, joka mukauttaa lämmitystehon. Tartu siis tilaisuuteen!

Lue loppuun

UUTTA Monitoimityökalu PMTS 01-12V: Työkalu 51-osaisella tarvikesarjalla äärettömän moniin käyttötarkoituksiin – vihdoin saatavana!

Monitoiminnallinen tarkkuustyökalu PMTS 01-12V on vihdoin jälleen saatavana, juuri sopivasti ennen adventti- ja joulunalusajan alkamista. Olipa kyse sitten tarkkuutta vaativista taide- tai lasitöistä, puun, metallin ja alumiinin tarkasta työstöstä tai pienistä kosmeettisista korjauksista talossa tai puutarhassa, tämä kevyt yleistyökalu avaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia hyvin varustellun 51-osaisen lisävarustesarjan ansiosta. Niinpä tämä käyttäjäystävällinen yleistaituri, jossa yhdistyvät monipuolisuus ja johdoton vapaus, on yhtä hyödyllinen ammattimaiselle rakentajalle tai intohimoiselle kotinikkarille kuin askartelijallekin.

Lue loppuun