”Julkisivu on maalattava uudelleen!” – Vinkkejä täydellisen julkisivun luontiin

Sehän sujui odotettua nopeammin. Kaarramme remonttisarjassamme loppusuoralle. Tarkastellaan kuitenkin sitä ennen talon julkisivua ja/tai parvekkeen seiniä. Olisiko uusi maalipinta paikallaan? Ja eikö rappausta rapise sieltä täältä? Rapatun julkisivun maalaaminen on selvästi vaativampaa kuin sisäseinien maalaaminen, joten selitämme, miten se sujuu parhaimmin ja nopeimmin. Lue tarvittavissa esitöistä ja rappauksen kuivumisajasta ennen kuin maalaamista voi edes ajatella.

Lue loppuun

UUTTA Lämpömittari BT22WP: Digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari älypuhelinsovelluksella ilmaan johtavien kanavien lämpötilan valvontaan

Älykkäämpi kuin koskaan havaitsemaan ei-toivotut lämpötilapoikkeamat ja toimintahäiriöt ilmaa johtavissa kanavissa ja kuiluissa? Se on mahdollista – uutta digitaalista Bluetooth®-lämpömittaria BT22WP käyttäessään lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointitekniikan laitosmekaanikot, asiantuntijat tai talonmiehet ovat varustautuneet ihanteellisesti lämpötilamittauksiin näillä alueilla. Tämä vain 90 grammaa painava mittalaite yhdistää innovatiivisen mittaustekniikan kompaktiin kokoon, on erittäin helppokäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti myös autojen ilmastointijärjestelmien tarkastukseen ja huoltoon.

Lue loppuun

Mikä hiomalaite sopii parhaiten mihinkin tarkoitukseen

Kun puu ja metalli on sahattu, seuraava työvaihe odottaa. Hyllyn tai kaapin pintojen on oltava mahdollisimman tasaiset. Kun niitä on tehtävä, tarvitaan aina hiomalaite. Katso mikä hiomatyökalu sopii parhaiten tarkoitukseesi ja millä annat projekteillesi oikean viimeisen silauksen. Tarvitset parasta merkkilaatua Trotecilta: Ammattikäyttöön tarkoitetut hiomalaitteet näyttävät vahvuutensa joka työssä ja varmistavat tarkat tulokset.

Lue loppuun

UUTTA Design-terassilämmitin IRS 2110: korkeussäädettävä 2100watin lämmitysratkaisu ulkotiloihin, integroitu LED-valaistus ja kauko-ohjaus – vihdoin saatavana

Viimein kunnon kesä! Siitä haluamme joka päivä kunnolla myöhäiseen iltaan tai paljon kauemmin. Illan ja yön viileyskään ei haittaa, sillä design-terassilämmitin IRS 2110 – joka on vihdoin saatavana – takaa ulkonakin aina kuumat yöt, ja sen kaksiosainen LED-pöytävalaistus luo sopivan tunnelmallisen ilmapiirin. Käytännöllisellä kaukosäätimellä säädät lämmitystä ja valoa mukavasti pöydästä. Tai pihakeinusta. Täydellinen lämpöratkaisu – sopii myös ravintoloiden ulkotarjoilutiloihin.

Lue loppuun

UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2400: Twin-lämmittimen kaksinkertainen teho viileätkin päivät lämpimiksi kesäpäiviksi – vihdoin saatavana.

Kesäaurinko houkuttelee Espanjassa ja Portugalissa, Mallorcalla tai Kanarialla ulos 24/7. Täällä kotona on viileitäkin päivinä, jotka tekevät oleskelusta omalla terassilla tai parvekkeella todella kurjaa. Silloin tarvitaan tehokas lämmitysratkaisu, esimerkiksi infrapunalämmitin IR 2400. Twin-lämmitin on jälleen saatavana. Sen jopa 2400 watin kaksinkertainen teho houkuttelee terassin käyttöön kylminäkin tunteina. Tehopaketti on lisäksi 100 % sään kestävä ja lisäksi erittäin helppo asentaa. Jokaisesta päivästä tulee terassipäivä!

Lue loppuun

Pisto-, puukko- ja käsipyörösahat Trotecilta – kun tarvitaan tarkkaa työskentelyä

Puun ja muiden materiaalien sahaaminen ovat yleisimpiä tehtäviä remontoitaessa. Jos haluat sahata mukana, sähkötyökalut helpottavat työtä. Helpotat työtäsi vieläkin enemmän, kun käytät johdonmukaisesti meidän PowerToolejamme. Luota myös eriomaisen pisto-, puukko- ja käsipyörösahojen valikoimamme Trotec-merkkilaatuun, aina tehokkaisiin ja samalla erittäin edullisiin laitteisiin. Sillä hyvän ei tarvitse olla kallista.

Lue loppuun

UUSI yläjyrsin PRTS 10-1200: tehokas 1200 wattia, hienosäätö ja nopeuden säätö sekä kuusiosainen jyrsinsarja ja muita tarvikkeita.

Uusi yläjyrsin PRTS 10-1200 on oikea valinta todella mestarillisiin jyrsintätöihin. Tarkat jyrsinnät 1200 W:n voimalla, portaaton jyrsintäsyvyyden säätö ja lisänä hienosäätö ovat itsestään selviä vaativissa puuprojekteissa, mutta myös käsiteltäessä Rigips- ja kuitulevyjä. Ja mikä parasta: Kuusiosainen jyrsinsarja mahdollistaa urien, V-urien ja puolipyöristysten jyrsimisen työkappaleen reunoihin. Reunojen pyöristäminen, profiilien viimeistely sekä optisesti kauniiden ja kestävien puuliitosten tekeminen sujuu yhtä helposti. Tarvikkeitakin riittää moneen tarpeeseen …

Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

UUTTA 360°:n turbotuuletin TVE 100: moderni Turbospin-teknologia tarjoaa jäähdyttävän ilmavirran ja koko huoneen täyttävän ilmankierron – viimein saatavana

Vaikka ulkona on entistä kuumempaa, voit huokaista helpotuksesta sisällä mikäli olet jo tilannut 360°:n turbotuulettimen TVE 100, joka on viimein saatavana. 32 nopeutta, patentoitu 360° kääntyvä malli ja 90°:n swing-toiminto, mutta ennen kaikkea ilmaa koko huoneessa kierrättävä Turbospin-teknologia. Tuuletin raikastaa huoneen viilentävällä ilmavirralla, joka ulottuu 20 metrin päähän. Kaikkien muiden on korkea aika päättää: hikoillako kotona tai toimistossa kuin saunassa – tai tarttua tähän kuumaan tarjoukseen.

Lue loppuun

Jyrsi, sahaa, leikkaa, raspaa ja hio vain yhdellä laitteella – Trotecin monitoimityökaluilla

Remontti kyllä, mutta edullisesti. Voit joka tapauksessa säästää myös työkalujen hankintakustannuksia. Yhdellä työkalulla jyrsi, sahaat, leikkaat, raspaat tai hiot – ja monitoimikalun vaihdettavat työkaluosat mahdollistavat lähes rajattomat käyttötarkoitukset: Se on ammattilaisten ja intohimoisten kotinikkarien sähköistetty Sveitsin armeijan veitsi. Kun tällaista laitetta pitää ensimmäisen kerran kädessä, tulee ehkä kysyneeksi mihin kaikkeen monitoimityökalua voi käyttää. Yleiskatsaus käyttötarkoituksista …

Lue loppuun