Design-konvektori TCH 2310 E: kolmiportaisesti säädettävä teho 2 300 W tuottaa nopeasti lämpöä, turbopuhallin ja kaukosäädin – taas saatavana

Jos talvesta ei tule liian kylmä. Kaasuvarastot eivät tyhjenne liian aikaisin. Nestekaasuterminaalit ovat vihdoin valmiit – silloin kaikki selviävät lämpiminä lähikuukauksista. Entä jos ei? Siksi suosittelemme hankkimaan nopeasti design-konvektorin TCH 2310 E, joka on jälleen saatavana. Silloin sinulla on kaiken varalta salainen sähkökäyttöinen lämmitysvaihtoehto – sitä voi käyttää, jos päälämmitys ei toimi, tai lisälämmönlähteenä erittäin kylminä päivinä.. Mukana käynnistettävä turbopuhallin, joka levittää lämpöä erityisen nopeasti, sekä sähköä säästävä termostaattiohjaus, joka säästää tehoa valitun tavoitelämpötilan mukaan.

Lue loppuun

Design-konvektori TCH 26 E: termostaatin ohjaama jopa 2000 watin teho turbopuhallin ja integroitu ajastin – viimein saatavana

Täsmällistä lämpöä joka päivän minuutin tarkkuudella, eikä vain kylmän alkaessa. Sen mahdollistaa jälleen saatavan konvektorin TCH 26 E integroitu ajastin – sillä ohjelmoit etukäteen omat päivittäiset lämmitysaikasi 15 minuutista 24 tuntiin. Kolmeportaisesti säädettävä tuottaa mukavia lämpötiloja heti virran kytkemisen jälkeen.  Niin halutessasi myös turbonopeasti erikseen kytkettävällä puhaltimella. Termostaatin ohjaama automatiikka pitää lisälämmön energiakustannukset ilahduttavan pieninä.

Lue loppuun

UUTTA Akkulaturi PBCS 4A LC-näytöllä 12 V:n auton ja moottoripyörän akuille – sis. Syöttötilan akunvaihtoon ilman tietojen menetystä

Tuttu juttu monille autoilijoille ja moottoripyöräilijöille: syksyn ja talven alhaiset lämpötilat, harvoin tapahtuva käyttö, lyhyet matkat ja ikä rasittavat akkua ja heikentävät sen suorituskykyä. Tällöin suosittelemme uutta kannettavaa akkulaturia PBCS 4A – mikroprosessoriohjattu monitoimilaturi, jossa on 4 ampeerin latausvirta, 10-vaiheinen lataussykli ja taustavalaistu LC-näyttö – 12 voltin akkujen (4–120 Ah) hoitamiseen, sillä se tarjoaa erinomaisen valikoiman ominaisuuksia. Olipa kyse pikalatauksesta, syväpurkautumisen jälkeisestä elvytyksestä tai kaikkien asetusten säilyttämisestä akkua vaihdettaessa.

Lue loppuun

Uudet DIILIT viikon alkuun! DIILIT ovat nyt saatavilla verkkokaupassa!

TOP TARJOUKSET viikko voi alkaa! Uudet viikkotarjoukset ovat nyt saatavilla ONLINE… Katso nyt ja säästä – vain lyhyen aikaa, joten ole nopea!
Lue loppuun

Hiilimonoksidin mittauslaite BG20 – välttämätön suojaus hiilimonoksidimyrkytystä vastaan suljetuissa kalastusteltoissa ja kalastusmajoissa.

     Jääkalastus talvella on perinteisin kalastusmenetelmä, eikä se ole suosittua vain Suomessa. Kun jääpeite sulkeutuu Minnesotan (Yhdysvallat) järvien yli, monin paikoin syntyy todellisia minikyliä, jotka koostuvat siirrettävistä puumökeistä ja joissa kalastajat harrastavat tätä vapaa-ajan lajia. Jääkalastuksella on pitkät perinteet myös kalarikkaissa Baltian maissa. Heti kun Peipus-järvi Virossa jäätyy, alkaa jääkalastuskausi. Sen jälkeen järvellä liikkuu lukuisia virolaisia, jotka kalastavat karakatitsa-ajoneuvoillaan smelttiä, ahventa ja särkeä. Suuressa osassa Eurooppaa kalastajat harjoittavat talvella jäistä intohimoaan ilman erityisiä jäämajoja ja siirrettäviä tukikohtia, mutta eristetyillä jääkalastusteltoilla varustettuna.

Lue loppuun