”Allergikot ja siitepölystä kärsivät huomio!”

Tiesitkö, että sisäilma on yleensä likaisempaa kuin ulkoilma? Bakteerit ja virukset, pöly ja pienhiukkaset, homesienet, siitepöly ja pölypunkit vaikeuttavat elämistä ja hengittämistä. Siksi sisäilman puhtaus kannattaa varmistaa ilmanpuhdistimella AirgoClean® 110 E. Puhdasta ilmaa tuottava laite helpottaa varsinkin allergikkojen hengittämistä. Moniportainen yhdistelmäsuodatin poistaa 99,97 % kaikista sisäilmassa olevista haitta-aineista 0,3 mikrometrin kokoon asti. Ja mikä parasta: Mukana tulee kaksi ilmasta Carbon-HEPA-vaihtosuodatinta.

Puhdasta ilmaa terveyden hyväksi – muillekin kuin allergikoille

Ilmanpuhdistimen AirgoClean® 110 E ’ilmanlaatutunnistimet’ valvovat sisäilman laatua ja likaisuutta. Laite puhdistaa ne tarpeen mukaan täysin automaattisesti moniportaisella yhdistelmäsuodatinjärjestelmällä ’Triple Protection’ ja poistaa siten haitalliset aineet sekä taudin aiheuttajat. Kolmiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 205 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohentumisen jopa 25 m²:n / 63 m³:n kokoisissa tiloissa.

Kolminkertainen teho – ”Triple Protection” -suodatintekniikka

Kolmen erilaisen suodatintekniikan yhdistelmä poistaa allergeenit, epäpuhtaudet ja taudinaiheuttajat luotettavasti sisäilmasta:

  • Keinokuituinen DACRON®-esisuodatin suodattaa sisäilmasta luotettavasti heikot ja keskivoimakkaat hajut, karkean huonepölyn sekä eläinten karvat.
  • Sitä seuraava Carbon-aktiivihiilisuodatin neutraloi ympäröivästä ilmasta haitta-aineiden lisäksi eläinten aiheuttamia hajuja kuten koiran- tai kissanvirtsan hajut.
  • HEPA-suodatin eliminoi siitepölyn, allergeenit, pienhiukkaset, bakteerit, virukset, pölypunkkien jätökset ja homeitiöt 0,3 mikrometrin kokoon asti. Suuren 99,97 % -erotusasteen takia tähän suodatinluokkaan kuuluvia suodattimia käytetään esimerkiksi hygieniaherkissä laboratorioissa sekä elintarviketuotannossa.

Erittäin joustava – kolme käyttötapaa joka tarkoitukseen

  • AirgoClean® 110 E:n automaattitilassa ilman määrää ja suodatintehoa nostetaan vain niin pitkään, että likaisuus poistuu eikä sitä voida enää mitata.
  • Turbo-tila puhdistaa olo-, makuu- tai lastenhuoneen tai muun tilan ilman tuulen nopeudella.
  • Hiljainen yötila sammutetuin valoin takaa lisäksi puhtaaksi suodatetun sisäilman myös unen aikana.

Monipuoliset mukavat ominaisuudet – helppo käyttää

  • Voit asettaa ilmanpuhdistimen AirgoClean®110 E kaikki säädöt ohjauspaneelista. Optinen ilmanlaatuanturi ilmaisee kulloisenkin ilmanlaadun LEDeillä (vihreä, oranssi, punainen) ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti.
  • Suodattimen vaihdon merkkivalo, ajastin ja muisti sekä luvattoman käytön estävä lapsilukko täydentävät mukavia ominaisuuksia.

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E ja kaksi ilmaista Carbon-HEPA-suodatinta 3-in-1 ajankohtaiseen supersäästöhintaamme vain 59,95 € ja säästä 73 % nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*