Huippuelegantin tornituulettimen TVE 30 T maksimaalinen tuuli viilentää virkistävän edullisesti. Toimitettavissa heti!

Tornituulettimen TVE 30 T kapea rakenne vaikuttaa niin elegantilta, että siihen haluaisi muuttaa itse. Matkalla tornin huipulle tuntisit ulos virtaavan ilman laitteen koko korkeudella. Ja kuulisit, kuinka ilahduttavan hiljaisesti laite viilentää! Ylhäällä tutustu ohjauspaneeliin: 3 nopeutta ja automaattisesti mukautuva 60° oskillointi sekä ajastin täyttävät kaikki toiveet. Katselet ympärilläsi edelleen hikoilevia kanssaihmisiä. Raukat! Ja vaihdat aistittavaan tuulen voimakkuuden 12. Vähintään!

TVE 30 T:n miellyttävä muotoilu sopii käytännössä jokaiseen toimisto- ja asuinympäristöön- Toiminta perustuu akselin ympäri pyörimiseen, jolloin tilaa säästävän laitteen sisäosan pyörivä lamellirakenne tuottama ilmanvirta viilentää. Vaikka ilmaa virtaa ulos laitteen koko korkeudelta, pöydältä ei lennä papereita – tornituuletin viilentää pöydän korkeutta alempana.

Edut yhdellä silmäyksellä – tornituuletin TVE 30 T …

  • 45 W:n tehoinen moottori tuottaa ilmavirran, jonka voi säätää kolmiportaisesti lämpötilan mukaan. Tuuletusparametrit säädetään laitteen yläpäästä.
  • 60° oskillointi (ilmavirran automaattinen kääntyminen) tuulettaa tilan optimaalisesti. Oskillointi säätyy automaattisesti valitun nopeuden mukaan.
  • käytännöllinen ajastin katkaisee virran valitun ajan (enintään 2 tuntia) jälkeen automaattisesti.
  • tangentiaalipuhallin viilentää riittävästi jo pienimmällä nopeudella ja on ilahduttavan hiljainen. Vähän ääntä tuottava TVE 30 T sopii myös makuuhuoneeseen, sillä se ei häiritse virkistävää unta.
  • toimitetaan koottuna ja valmiina käyttöön. Pyöreä tukijalka varmistaa tuulettimen vakauden ja tasaisen käynnin. Laitteen upotettu kantokahva helpottaa siirtämistä paikasta toiseen.

Design-lattiatuuletin TVE 30 T – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään tornituuletin TVE 30 T ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 19,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*