Ilmankuivain TTK 54 E: näin tyylikkäästi kuivatat kosteuden vaarantamat nurkat ja seinät kotona tai toimistossa – jälleen saatavana!

Erityisesti talon ja asunnon kylmiin nurkkiin kertyy kostetutta. Siitä pitävät homesieni-itiöt, joita on aina ilmassa. Ne etsivät jatkuvasti sopivia paikkoja, joihin asettua – muodostamaan uusia homesienikasvustoja. Jotta nämä kiusalliset ja terveydelle haitalliset asukit eivät pääse asettumaan taloksi, kannatta ottaa käyttöön ilmankuivain TTK 54 E, joka on jälleen saatavana. Huippuelegantti. Huipputoimiva Lyhyesti sanottuna: Suuri teho edullisimpaan hintaan!

Ilmankuivain TTK 54 E vakuuttaa kosteudenpoistotehollaan sekä mukavilla ominaisuuksillaan. Laitteessa on yhteensä neljä käyttötapaa , ja suurin kosteudenpoistoteho on jopa 18 litraa päivässä. Joten se pitää suuretkin tilat 40 m²:iin asti luotettavasti kuivana. Elegantti muotoilu, valkoinen väri ja tyylikkäästi pyöristetyt kulmat muodostavat kokonaisuuden, jota esittelee mielellään. Ja paljon muutakin…

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 54 E …

  • tarjoaa yhteensä neljä käyttötapaa:
  1. hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka tavoiteilmankosteus voidaan säätää alueella 35 % – 85 % mukavin 5 % portain, sekä erikseen käynnistettävä turbopuhallin,
  2. erityinen mukavuustoiminto – tämän avulla laite säätää ilmankosteusarvon automaattisesti lämpötilaa vastaavaan mukavaan arvoon,
  3. pyykinkuivaustoiminto – tekstiilien ja mattojen nopeaan kuivaamiseen,
  4. jatkuva toiminta – keskeytymättömään käyttöön; viemäriliitännän ansiosta myös jatkuvaan käyttöön jota ei valvota.
  • Auto Restart -toiminto käynnistyy laitteen odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä tulee jälleen. Siksi TTK 54 E soveltuu myös käyttöön ajastimen kanssa.
  • kylmäaineena käytettävä propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • tarjoaa toimintovalikoimassaan myös käytännöllisen ajastintoiminnon, vesisäiliön täyttymisestä varoittavan varoitusvalon sekä ylitäyttösuojan ja automaattikatkaisun. Etupuolen tarkastusikkunasta voi tarkastaa kolmen litran vesisäiliön täyttöasteen myös silmämääräisesti.
  • hyvin esillä oleva, helposti puhdistettava ilmansuodatin suodattaa huoneilmasta tehokkaasti eläinten karvat, hahtuvat, nöyhdän sekä pölyn ja estää bakteerien lisääntymisen.
  • kätevät kantokahvat ja pyörät helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 54 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 54 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 239,94 €, nyt vain 250,02 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*