Hautova helle nopeasti pois!

Auringonpaahde rannalla? Varjon alla, jäätelö kädessä, viilentävä tuulenvire niskassa? Äkkiä tänne! Kukaan ei kaipaa hellettä kotona, toimistossa tai liikkeessä! Eikä tarvitsekaan  – sillä tornituuletin TVE 39 T, joka heti saatavana, tuo 45 watin tehollaan ja kuudella puhallusnopeudellaan helpottavaa viilennystä kuumimpinakin kesäpäivinä. Ja mikä parasta: kapea, tukevasti seisonta pylväsmalli vakuuttaa elegantilla ulkonäöllään ja minimaalisella tilan tarpeellaan. Tietysti cooliin tarjoushintaan – monine mukavine ominaisuuksineen.

Huolehdi mukavan viileistä olosuhteista omassa kodissasi

Tehokas puhallus, kevyt vire tai jotain siitä väliltä – tornituuletin TVE 39 T on oikea elegantti ja sopiva vastaus lämpötilan noustessa kesällä. Miellyttävän hiljaisen tornituulettimen täydentävät lisäävät kaukosäädin, virran kytkevä ja katkaiseva ajastin, sekä viimeisen käyttötavan automaattinen tallennus

Edut yhdellä silmäyksellä – tornituuletin TVE 39 T …

  • virkistävää raikkautta kotiin, toimistoon tai liikkeeseen, tuulettimen teho 45 wattia, 6 nopeutta, korkeus 108 cm.
  • kolmesta käyttötavasta voit valita tarpeisiisi sopivimman: Vaihtoehdot ovat normaali toiminta, luonnollista ilman liikettä jäljittelevä luonnon tuuli sekä yö, kun ääni ei saa häiritä virkistävää unta.
  • Swing-toiminnon 60° kääntöliike levittää ilman suurelle alueelle Puhallinkoneisto kääntyy automaattisesti vasemmalta oikealle ja jakaa viilentävän tuulen optimaalisesti.
  • Saa aikaan iholla aistittavan viilentävän vaikutuksen. Tornituulettimen TVE 39 E toiminta perustuu akselinsa ympäri pyörivään lamellirakenteeseen. Ilmaa imetään, saadaan pyörteilemään laitteessa ja puhalletaan ulos edestä laitteen koko korkeudelta.
  • 12 tunnin ajastin ja muisti. Laitteessa on virran kytkevä ja katkaiseva käytännöllinen ajastin sekä muisti, joka tallentaa automaattisesti viimeksi valitun käyttötavan.
  • ohjaus mukavalla infrapunakaukosäätimellä – kaikki toiminnot ja kätevä slim-malli.
  • takapuolen syvennys nopeuttaa ja helpottaa siirtämistä. Laite tuottaa juuri sellaisen viileän tuulen vireen kuin haluat.

Design-tornituuletin TVE 39 T – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään tornituuletin TVE 39 T ajankohtaiseen tarjoushintaamme – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*