Energiaa säästävät ikkuna- ja ovitiivisteet siirrettävälle ilmastointilaitteelle – käytännöllisillä AirLockeille varaudut parhaiten seuraavaan kesään

Siirrettävillä ilmastointilaitteilla on selviä ETUJA: halvempi kuin seinälle asennettavat ilmastointilaitteet, joustavuus, varastoitavuus talvella. MUTTA jäähdyttävät laitteet tarvitsevat ilmaletkuja lämpimän ilman pois kuljettamiseen. Letkut kiinnitetään yleensä avoimeen ikkunaan tai parvekkeen oveen – erittäin epätaloudellinen ratkaisu, sillä ikkuna-aukosta virtaa jatkuvasti lämmintä ulkoilmaan takaisin sisään. Ilmastointilaitteen työmäärä kaksinkertaistuu ja rahaa menee hukkaan. Käytännöllisillä ikkuna- ja ovitiivisteillä AirLock 100 / 200 / 300 teet lopun energian tuhlauksesta. Ja mikä parasta: Asennus on erittäin helppo!

Ikkunat ja ovet voi sulkea ongelmitta, vaikka AirLock on asennettu niihin.

Siirrettävien ilmastointilaitteiden poistoilmaletkut kiinnitetään Trotecin käytännöllisillä AirLock-ikkuna- ja ovitiivisteillä täysin ilman reikiä. Ne estävät luotettavasti lämpimän poistoilman virtaamisen takaisin huoneeseen. Voit luonnollisesti kotoa poistuessasi sulkea ovet tai ikkunat ongelmitta poistamatta AirLockia. Valoa läpäisevät ikkuna- ja ovitiivisteet valmistetaan kestävästä, vettä hylkivästä materiaalista, jonka ominaislämmönjohtavuus on pieni.

Trotecilla on sopiva ratkaisu jokaiselle ilmastointilaitteelle, jokaiseen ikkunaan ja oveen.

Poistoilmaletkullisille ilmastointilaitteille (yksiletkutekniikka) on lisävarusteen saatavana ikkunaan kiinnitettävä AirLock 100. Jos käyttämissäsi ilmastointilaitteissa on kaksi poistoilmaletkua, oikea vaihtoehto on ikkunatiiviste AirLock 200. Lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden tai parvekkeen ja terassien ovien tiivistämiseen on suunniteltu ikkuna- ja ovitiiviste AirLock 1000 – markkinoiden ainoa ikkunatiiviste, jonka ympärysmitta on 560 cm.

AirLock 100 – yhden poistoilmaletkun liittämiseen

Vasen- tai oikeakätinen, kippi- tai lapeikkuna – AirLock 100 sopii kaikkiin yleisiin ikkunarakenteisiin, joiden ympärysmitta on enintään 400 cm. AirLock 100 on helppo asentaa ikkunan ja kehyksen väliin. Poistoilmaletkun päätykappale työnnetään AirLock 100:n hieman avatun vetoketjun läpi ulos.

AirLock 200 – kahden poistoilmaletkun liitäntämahdollisuus

AirLock 200:ssa on kaksi vetoketjullista aukkoa, joten siihen voi kiinnittää yhden tai kaksi poistoilmaletkua. Jos tarvitaan vain yksi aukko, vetoketjun sulkee toisen aukon näkymättömästi ja tiiviisti. Vasen- tai oikeakätinen, kippi- tai lapeikkuna – AirLock 200 sopii kaikkiin yleisiin ikkunarakenteisiin, joiden ympärysmitta on enintään 400 cm.

AirLock 1000 – ympärysmitta 560 cm

AirLock 1000:n ainutlaatuinen ympärysmitta 560 cm soveltuu täydellisesti parveke- ja terassiovien sekä lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden tiivistämiseen. AirLock 1000 on helppo asentaa oven tai ikkunan ja kehyksen väliin, sillä toimitamme täysin asennusvalmiin AirLock 1000:n mukana takiaisnauhan, jolla tekstiilitiiviste kiinnitetään joka puolelta ikkunan rakoon. AirLock 1000:ssa on kaksi erillistä vetoketjullista aukkoa, joten se soveltuu kaikille yksi- ja kaksiletkuisille ilmastointilaitteille, ja kummankin aukon voi säätää portaattomasti letkun halkaisijan ja päätykappaleen koon mukaan. Jos tarvitaan vain yksi aukko, toinen aukko pysyy tiiviisti kiinni.

Ikkuna- ja ovitiiviste AirLock 100 / 200 / 1000 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään valitsemasi AirLock-ikkuna- ja ovitiiviste ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*