Design-kattolämmitin IR 2010 SC lämmittää, valaisee ja kasvattaa myyntiä ulkotiloissasi. Nyt tämä lämmitin on jälleen saatavissa!

Sään viiletessä asiakkaat hankkiutuvat usein eroon ulkoterasseilta. Tämä ei ole kuitenkaan välttämättömyys! Hyväksi havaittu keino välttää tällainen asiakkaiden ja myynnin väheneminen on lämpö – ja sitä tuottaa 2 000 watin teholla design-kattolämmitin IR 2010 SC, joka on taas vihdoin saatavissa. Laitteen tuottama miellyttävä infrapunalämpö antaa nopeasti kyytiä vilunväristyksille. Pöytäseurueen tunnelmaa sinun on helppo parantaa entisestään, sillä sinun tarvitsee tätä varten vain sytyttää kolmisäteinen LED-pöytävalaistus. Tämän jälkeen voitkin ottaa huomaavaisesti vastaan uuden tilauksen.

Kotelointiluokan IP45 vaatimukset täyttävä kattolämmitin IR 2010 SC on täysin sadeveden pitävä. Jauhemaalatusta alumiinista valmistettu lämmittimessä yhdistyy kaikki se, mitä odotat ravintolaterasseille tarkoitetulta lämmitysratkaisulta. Laitteen tyylikäs ja samalla kestävä design, helppokäyttöisyys kauko-ohjaimen ansiosta sekä korkea hyötysuhde infrapunalämmitystekniikan ansiosta tekevät lämmittimestä taloudellisesti houkuttelevan lämmitysratkaisun ravintoloiden, kahviloiden, food truck -autojen ja tapahtumien kattamattomiin ulkotiloihin.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-kattolämmitin IR 2010 SC …

  • tekee vaikutuksen tyylikkäällä monikulmiomuotoilullaan ja 2 000 watin lämmitystehollaan. Laitteen 46 cm:n kokoinen heijastinkupu säteilee lämpöä alaspäin rajattomasti 360 asteen alueella ja pystyy lämmittämään tällöin jopa 12 m²:n suuruiset alueet.
  • sisältää fiksusti sekä lämmittimen että kolmisäteisen LED-pöytävalaisimen. Tämä tekee kattolämmittimestä taloudellisesti houkuttelevan ratkaisun ulkotarjoilualueille.
  • on varustettu kätevällä infrapunakauko-ohjaimella, jonka ansiosta laitetta on helppo ohjata etäältä. Mukava lämpö alkaa virrata napin painalluksella. LED-valotkin voi sytyttää ja sammuttaa mukavasti kaukosäätimellä.
  • vain 3 kg:n painoinen lämmitin on asennettavissa erittäin joustavasti toimitukseen sisältyvän köysijärjestelmän ansiosta, joka on puolestaan kiinnitettävissä ilman työkaluja lämmityskuvun teräsköysikiinnikkeisiin.
  • on tarkastettu kotelointiluokan IP45 mukaisesti ja täysin sateenpitävä. Tuli taivaalta sitten vettä, lunta tai rakeita – hankalatkaan sääolosuhteet eivät haittaa kattolämmitintä IR 2010 SC.
  • tuottaa miellyttävää lämpöä kohdennetusti heti käynnistämisen jälkeen. Halogeeni-infrapunaputki tuottaa lämpöä luonnollisen auringonsäteilyperiaatteen mukaisesti. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Design-kattolämmitin IR 2010 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 2010 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 229,19 €, nyt vain 109,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: Karabiinilukko, kiinnitysvaijeri ja kolme vaijerin päätä, IR-kaukosäädin sekä 1,80 m pitkä kaapeli ja suko-pistoke (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*