Tämä monitoimilaite viilentää kunnolla, pitää allergeenit ulkona ja kosteuttaa sisäilman optimaalisesti!

Ulkona on parhaillaan helteistä. Kun lämpötilat ovat lähellä kipurajaa ja ylittävät hikoilurajan, moni pysyy mielellään sisällä. Kuumuus ja allergikkojen terveyttä vahingoittavat allergeenit tunkeutuvat kuitenkin vähitellen sisälle. Pian auttaa vain sisäilman jäähdyttäminen ja puhdistaminen – luonnollisella tavalla. Aircooler PAE 35 HEPA käyttää ilman jäähdyttämiseen jään tai kylmän veden haihtumisen viilentävää vaikutusta. Integroitu HEPA-suodatin torjuu siitepölyn ja allergiaa aiheuttavat hiukkaset. Monitaituri pitää enintään 20 m² tai 50 m³ kokoiset tilat raikkaan viileinä, puhdistaa ilman ja kosteuttaa optimaalisesti.

Kaikki yhdessä: Ilman jäähdytys, ilman HEPA-puhdistus, raikkaus ja ilman kostutus

Aircooler PAE 35:n haihduttava viilennys ja kolme puhaltimen nopeutta alentavat sisälämpötilan tuulen nopeudella kotona tai toimistossa. Ei kemiallisia kylmäaineita, murto-osa ilmastointilaitteen sähkökuluista. Samalla sen erittäin tehokas HEPA-suodatin poistaa 95 % siitepölystä, viruksista, bakteereista, pölypunkkien jäämistä ja homeitiöistä sekä muista sisäilman epäpuhtauksista. Laitetta voi käyttää 3-nopeuksisena tuulettimena viilennyksestä riippumatta, ja syksyllä sekä talvella se luo tehokkaana  ilmankostuttimena mukavan sisäilman.

Edut yhdellä silmäyksellä – aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA

  • haihduttaa 0,8 litraa tunnissa, joten suuri 6 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 7 tunnin ajan. Tähän tarkoitukseen ilmanjäähdytin käyttää hyväksi havaittua hunajakennotekniikkaa: Kennosuodatin tarjoaa veden kyllästämänä erityisen hyvät haihtumisominaisuudet, koska sen avoin rakenne jäähdyttää luonnollisesti sen läpi kulkevaa ilmaa. Jäähdytystehoa voidaan myös lisätä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla.
  • virrankulutus on vain 85 wattia, joten se aiheuttaa vain murto-osan ilmastointilaitteen sähkökustannuksista
  • kaikki asetukset voi säätää selkeästä ohjauspaneelista tai mukavasti kaukosäätimellä.
  • värilliset merkkivalot näyttävät sisäilman puhtausasteen. Automaattisessa ilmanpuhdistustilassa laite säätää ilmanpuhdistustehon täysin automaattisesti huoneilman mitatun puhtaustason mukaan.
  • mukavat varusteet: Ilman jäähdytys, ilman puhdistus automaattitilalla ja ilmanlaadun näytöllä, ilman raikastus, tuuletus, 3 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 24 tunnin ajastin.
  • nopeaa siirtämistä helpottavat äänettömät, pehmeästi liikkuvat pyörät, jotka soveltuvat kaikilla alustoilla käytettäväksi, ergonominen kantokahva ja upotettu säilytyssyvennys infrapunakaukosäätimelle.

Aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme ja säästä 36 %. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*