Jos varjosikin pakoilee huokailee hellettä, mahdollisuus on menetetty: Tilaa nyt ilmastointi PAC 3000 X A+. Ennen kuin naapurisi ehtivät!

Lämpötilaennätyksen rikkoutuvat tänäkin kesänä kaikkialla maailmassa. Saksa hikoilee jälleen – niin sisällä kuin ulkonakin. Mutta on se pakko hyväksyä kaikkialla? Tai haluaisitko mieluummin luoda kotiisi viileän ja raikkaan keitaan? Jos haluat, tutustu tarkemmin 3-in-1-ilmastointilaitteeseen PAC 3000 X A+. Se vakuuttaa tehokkuudellaan, monilla mukavilla toiminoillaan ja ilahduttavan pienellä luokan A+ energian kulutuksellaan. Tilaa pikaisesti, ennen kuin sinun on hakeuduttava naapuriin vilvoittelemaan …

Ilmastointi, mutta ympäristön huomioiva ja erittäin energiatehokas. Siksi ilmastointilaite PAC 3000 X A+ täyttää energiatehokkuusluokan A+ suuret vaatimukset. Tulos on selvä – energiaa säästyy noin 20 % verrattuna energialuokan A vastaaviin ilmastointilaitteisiin. Ja jäähdytysteho on suurempi! Kompakti ilmastointilaite vakuuttaa 2,9 kW:n / 10 000 Btu/h kylmätehollaan enintään 40 m² tai 100 m³ kokoisissa tiloissa. Tehokkaan jäähdytyksen lisäksi 3-in-1-monitaituri tarjoaa toisistaan riippumattomasti käytettävän tuuletuksen ja kosteudenpoiston. Ja paljon muutakin…

Edut kertavilkaisulla – ilmastointilaite PAC 3000 X +…

  • ympäristön lämpötilaan ja tavoitelämpötilaan perustuva automaattinen jäähdytys. Valitset helposti halutun ilman lämpötilan 17 °C –30 °C . Ilmastointilaite jäähdyttää sisäilman asettamaasi arvoon, minkä jälkeen kylmäkompressori sammuu. Laite alkaa jälleen jäähdyttää vasta halutun lämpötilan ylittyessä.
  • 3-nopeuksinen puhallin. Sen tuottama ilmamäärä on jopa 420 m³/h, mikä takaa nopean ilmankierron huoneessa. Erikseen kytkettävä swing-toiminto kääntää puhallusaukkoa automaattisesti ylös ja alas, jolloin ilmavirta jakautuu tasaisesti tilaan.
  • laitteen kosteudenpoistoteho on 3 litraa tunnissa, niin että se poistaa painostavasta ja tukahduttavasta ilmasta aktiivisesti kosteutta, minkä huomaa huomattavasti miellyttävämpänä ilmanlaatuna. Kondenssivesi kierrätetään sisäisesti, joten keruusäiliön on tyhjennettävä vain harvoin, sillä kondensoitunut vesi käytetään lauhduttimen jäähdyttämiseen ja höyrystyy siten suurimmaksi osaksi.
  • kaikki toiminnot ja säädöt voidaan asettaa joustavasti LED-ohjauspaneelista tai kaukosäätimellä.
  • viilentää haluttaessa siellä, missä olet: Kaukosäätimen integroitu ’Follow Me -toiminto’ mittaa oleskelupaikkasi lämpötilan ja säätää ilmastointilaitteen sen mukaan. Jos siirryt varjosta aurinkoiselle ikkunalle, ilmastointilaite lisää jäähdytystehoa.
  • laitteessa on 24 tunnin ajastin, jolla voit säätää ilmastointilaitteen käyntiajan, sekä lämpötilaa portaittain nostava yötoiminto.
  • takaosaan integroitu ilmansuodatin poistaa ilmassa lentelevät eläintenkarvat, nukan ja pölyhiukkaset luotettavasti huoneilmasta. Jos tarvitset siirrettävää ilmastointilaitetta toisessa huoneessa, se kevyesti pyörivät kuljetuspyörät ja sivujen kädensijat sekä johtokela helpottava siirtämistä paikasta toiseen

Ilmastointilaite PAC 3000 X +– Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 3000 X A+ ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 604,31 €, nyt vain 359,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*