Rakennus- ja korjaustyöt nopeasti – Trotecin kompakteilla PowerTooleilla

Olemme remonttisarjan kuluessa asentaneet pistorasioita, voittaneet poravasaroillamme tiiliseinän teräksiä, sahanneet paljon ja hioneet kaikkea, mitä olemme käsiimme saaneet. Tässä viimeisessä osat on vielä kaikenlaista tehtävää: Kaikki itse sahatut hyllylaudat on kiinnitettävä tulpilla seinään. Puretut kaapitkin on koottava. Sitä varten otamme mukaan ehdottomat spesialistit – tai PowerTool-valikoimastamme: tehokkaat akkuruuvinvääntimet ja akkuporakoneet PSCS-sarjasta.

Kaikissa PSCS-sarjan akkuruuvinvääntimissä ja akkupora-ruuvinvääntimissä on tehokas vaihdettava litiumioniakku, josta riittää virtaa pitkään. Akuissa ei ole muistiefektiä eivätkä ne purkaudu itsestään. Laitteen kolmiportainen merkkivalo ilmaisee akun lataustilan. Mukana toimitettava pikalatauslaite lataa akun tarvittaessa täyteen tunnissa.

Akkuruuvinväännin PSCS 11-3,6V – ladattava kärkipalasäiliöruuvinväännin


Voit aloittaa ruuvaamisen heti, sillä sopivaa kärkipalaa ei tarvitse hakea – se on jo valmiina kuuden kärkipalan vaihtorummussa. Vapauta akkuruuvinvääntimen akseli napin painalluksella ja pyöritä rumpu tarvittavan kärkipalan asentoon. Suurentava ikkuna helpottaa valintaa. Kärkipala ladataan takaa ja magneetti pitää sen paikallaan. Rummussa on valmiiksi kuusi yleisimmin käytettävää kärkipalaa, mutta voit tietenkin täyttää rumpuun myös valitsemasi kärkipalat – esimerkiksi 32-osaisesta lisävarustekärkipalasarjasta Trotecilta.

Akkuruuvinväännin PSCS 11-3,6V maksaa normaalisti 31,21 €, nyt vain 19,95 €.

PSCS-sarja akkuporakoneet

PSCS-sarjan pikaistukka ja automaattinen karalukko mahdollistavat ruuvauskärkien ja poranterien nopean vaihdon. Automaattinen karalukko lisää turvallisuutta, sillä työkalut saadaan kiristettyä tiukemmin. Voit käyttää kaikkia tavallisia ruuvauskärkiä, kärjenpitimiä ja poranteriä, joiden varren halkaisija on 10 mm – PSCS 11-20V:een sopivat myös varret 13 mm:iin asti. Portaaton nopeudensäätö ja pikapysäytys, LED-työvalo sekä mukava suunnanvaihto ja käynnistyksenesto kuuluvat tietenkin kaikkien PSCS-sarjan akkupora-ruuvinväänninten mukaviin ominaisuuksiin.

Erityisiä etuja:   akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-12V


Tehokas ruuvaaminen ja mukava poraaminen ovat PSCS 11-12V:n erityisiä tunnusmerkkejä. Niitä ovat myös 19 vääntömomenttiasetusta varmaan ruuvaamiseen myös pienellä pyörimisnopeudella sekä erillinen asetus mukavaan poraamiseen suurella nopeudella. Lukuisat huolellisesti suunnitellut ominaisuudet tekevät PSCS 11-12V:stä ihanteellisen työkalun käytännössä kaikkeen ruuvaamiseen tai poraamiseen talossa, verstaassa tai puutarhassa.Kestävä 2-portainen vaihde siirtää tehokkaan moottorin portaattomasti säädettävän voiman optimaalisesti – moottorin suurin vääntömomentti on 22 Nm.

Akkuruuvinväännin PSCS 11-12V, kaksi kärkipalaa, pikalaturi ja kuljetuslaukku maksavat normaalisti 62,46 €, nyt vain 25,99 € sis. alv.

Erityisiä etuja:   akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V


PSCS 11-20V on Trotec-yläluokan edistynyt akkupora-ruuvinväännin.Nonplusultra-mallimme ammattimaiseen ruuvaamiseen ja poraamiseen vakuuttaa lukuisilla harkituilla ominaisuuksillaan ja erittäin vahvalla laatumoottorillaan, jonka suurin vääntömomentti on 35 Nm. Tässä tehokkaassa merkkityökalussa on kestävä 2-portainen metallivaihteisto, 25 vääntömomenttiasetusta ja porausasetus, joten sen suuri voima voidaan säätää hienoportaisesti jokaiselle työkappaleelle.

Akkuruuvinväännin PSCS 11-20V, asennettava vyökiinnike, kaksi kärkipalaa, pikalaturi ja kuljetuslaukku maksavat normaalisti 78,10 €, nyt vain 49,95 € sis. alv.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi numerossa +49 2452 962 400.

Remonttivinkkejä – kerromme lähiaikoina seuraavista aiheista:

9/9 Remontointi: Rakennus- ja korjaustyöt nopeasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*