Poraaminen, iskuporaaminen ja talttaaminen väsymättä 5/9 Remontointi:

Kun poravasara ja iskuporakone kuuluvat varusteisiin, remonttitehtäviä ei tarvitse kauhistella. Sitäkin vähemmän, kun työkalut ovat tunnettuja Trotec PowerTooleja. Tehokas akkuporavasara PRDS 10-20V selviää teräksen kovien seinien haasteista, joihin voimapaketin pneumaattinen iskumekanismi pureutuu vaivattomasti. Kompaktilla iskuporakoneella PHDS 10‑230V hoidat joustavasti iskuporaus-, poraus- ja ruuvaustehtävät nopeasti, kun käsittelet puuta, betonia tai terästä.Lyömätön kaksikko – yhtä lyömättömään hintaan.

Kun arvostat iskuporakoneen helppoa käsittelyä, varmoja toimintoja ja tehokkaasti poraavaa iskumekanismia, PHDS 10‑230V on optimaalinen työkalu tarpeisiisi. Porattavaa ja iskuporattavaa riittää, mutta puuttuuko läheltä pistorasia tai onko kaapeli liian lyhyt? Ei ongelmia, kun käytä tehopakettia PRDS 10-20V. Tässä akkukäyttöisessä poravasarassa on kaikki iskutyökalulta vaadittava – paitsi kaapeli. Tarkastellaanpa Trotecin PowerTooleja lähemmin. Aloitetaan …

 

akkukäyttöisestä poravasarasta PRDS 10-20V

Trotecin tinkimätöntä merkkilaatua. Kompaktin, johdottoman 3 in 1 -voimapaketin pneumaattisen iskumekanismi ja teho mahdollistavat väsyttämättömän vasaroinnin, poraamisen ja ruuvaamisen, kun remontoit, asennat, rakennat ja purat. Tehoaa tiiliin, betoniin, puuhun tai metalliin. PRDS 10-20V:n johdottoman vapauden mahdollistaa 20 V Flexpower-Multiakku, jonka kapasiteetti on 2 Ah. Tämän laadukkaan, NMC-tyyppisen huippuakun voi yhdistää joustavasti Trotecin muihin akkukäyttöisiin työkaluihin – ja akku antaa latauksen purkautuessa täyden tehon loppuun asti.

Siksi voi hyötyä pitkissä työrupeamissa akkukäyttöisenporavasaran PRDS 10-20V jopa 5000 vasaraniskun nopeudessa minuutissa 1 joulen voimalla – pneumaattinen iskumekanismi tekee mahdolliseksi. Tämä voima riittää kovimpien materiaalien, esimerkiksi betonin tai tiiliseinän helppoon vasarointiin. Voiman annostelu porattaessa ja ruuvattaessa sujuu myös vaivattomasti PRDS 10-20V:llä. Toiminnon valitsin, portaaton nopeuden säätö ja Quickstop-jarru mahdollistaa niin ruuvien varovaisen irrottaminen kuin tulpan reikien poraamiseen kovaan kiveen. PRDS 10-20V:llä voit porata betoniin enintään 10 mm reikiä, metalliin enintään 8 mm ja puuhun enintään 16 mm reikiä. Ruuveja kiinnitettäessä tai irrotettaessa nopeuden voi säätää portaattomasti 0 – 900 min-1.

 

Iskuporakone PHDS 10-230V

Kun arvostat iskuporakoneen helppoa käsittelyä, varmoja toimintoja ja tehokkaasti poraavaa iskumekanismia, PHDS 10‑230V on optimaalinen työkalu tarpeisiisi. Poraaminen on entistä helpompaa, kun käytössäsi on tämä iskuporankone. Tämä laadukkaasti valmistettu PowerTool on kevyt ja ergonomisen kompaktiksi muotoiltu, joten se on erityisen mukava ja vaivaton käyttää. PHDS 10‑230V on siksi tottumattoman käyttäjän ihanteellinen aloitusmalli kodin ja puutarhan töihin – optimaalinen yleisapuväline asunnon ensimmäiseen remonttiin.

650 W:n moottori takaa työn nopean edistymisen porattaessa puuta enintään 30 mm:n kokoisella poralla, iskuporattaessa tiiliä ja betonia 13 mm:n halkaisijaan asti tai porattaessa enintään 10 mm:n kokoisia reikiä metalliin. Mukana toimitettava, metallista valmistettu säädettävä syvyydenrajoitin mahdollistaa reiän syvyyden tarkan toistettavuuden.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi numerossa +49 2452 962 400.

Remonttivinkkejä – kerromme lähiaikoina seuraavista aiheista:

4/9 Remontointi: Poraaminen, iskuporaaminen ja talttaaminen väsymättä
5/9 Remontointi: Jyrsi, sahaa, leikkaa, raspaa ja hio vain yhdellä laitteella
6/9 Remontointi: Pisto-, puukko- ja käsipyörösahat Trotecilta
7/9 Remontointi: Mikä hiomalaite mihin käyttötarkoituksiin
8/9 Remontointi: Vinkkejä täydelliseen julkisivumaalaukseen
9/9 Remontointi: Rakennus- ja korjaustyöt nopeasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*