UUTTA Akkupainepesuri 10-20V: tehokkaat 22 baaria ja kuusi suihkutyyppi sekä itseimutoiminto, joka takaa maksimaalisen liikkumisvapauden

Loputonta liikkumisvapautta: Trotecin uusi akkupainepesuri 10-20V ulottuun käytännössä jokaisen nurkkaan – täysin riippumatta pistorasioista ja kiinteistä vesiliitännöistä. Sen mahdollistaa ensinnäkin 20 V Flexpower-monikäyttöakku (2 Ah/4 Ah). Ja toiseksi integroitu itseimutoiminto. Voit käyttää puutarhaletkun lisäksi muitakin veden lähteitä, esimerkiksi ämpärit, sadevesitynnyrit, säiliöt ja kaivot. Voit käyttää puhdistus- ja kastelutöihin kotona ja puutarhassa kalliin vesijohtoveden sijasta erityisen kustannuksia säästävää käyttövettä. Mikä parasta: saat mukana erittäin monipuoliset varusteet!

Tavallisen puutarhaletkun paine on noin neljä baaria, mutta PPWS 10-20V:n suuri 22 baarin paine on jopa viisi kertaa voimakkaampi. Teho riittää pinttyneenkin lian ruiskuttamiseen helposti pois. Suihkuputki on 54 cm pitkä. Putkessa on käytännöllinen monitoimisuutin. Voit valita käyttötarpeen mukaan kuudesta erilaisesta suihkukuviosta vesisuihkusta pehmeään suihkuun ja neljään eri suihkun kulmaan. Puhdista puutarhakalusteita, kastele puutarha ja istutuslaatikot, poista pöly ja lika autosta tai palauta ajoneuvon kiilto, sillä toimitukseen sisältyy puhdistusainesäiliö – akkupainepesurin PPWS 10-20V käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Näin se toimii

Akkupainepesuri PPWS 10-20V vakuuttaa ergonomisella muotoilullaan ja käytännöllisillä varusteillaan. Käyttö on tehokasta ja mukavaa. Voit esimerkiksi kytkeä pikaliittimet helposti yhteen tai avata ne. Painepesuri on siten muutamassa sekunnissa valmis käyttöön, ja töiden jälkeen helppo purkaa ja säilyttää tilaa säästävästi.

Suihkuputken 6 in 1 -monitoimisuuttimesta saat sopivan kuvion lähes joka käyttötarkoitukseen: Neljä erilaista kulmaa (0°, 15°, 25°, 40°) pinttyneen lian poistamiseen pieniltä ja suurilta pinnoilta, pehmeä suihku (Shower) yksinkertaiseen puhdistamiseen tai kasteluun sekä ylöspäin suunnattu vesisuihku (Up) vaikeapääsyisten kohteiden puhdistamiseen.

Trotecin Flexpower-monikäyttöakkujärjestelmä etuineen tekee lopun kaapelisalaatista ja liikkumissäteen rajoituksista. 20 voltin Flexpower-litiumioniakusta riittää voima pitkäaikaiseen ja tasaiseen puhdistamiseen, vaikka akun kapasiteetti on pieni. Akkukotelosta 3-portaisesta näytöstä näet lataustilan napin painalluksella, vaikka akku ei ole kiinni laitteessa. Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa 20 V 2 Ah:n monikäyttöakun akun tunnissa takaisin 100 % käyttövalmiuteen.

Toimituskokonaisuuteen sisältyvät tarvikkeet takaavat täydelliset puhdistustulokset

  • Itseimusarja kiinteiden vesiliitäntöjen tai vaihtoehtoisten veden lähteiden (imukorkeus enint. 4 m), esimerkiksi ämpärin, sadevesitynnyrin ja säiliön käyttöön. Sarja sisältää imuletkun (6 m), pikaliittimen kummassakin päässä, integroidun nailonsuodattimen sekä uimurin, joka estää laitteen kuivakäynnin.
  • Sumutinlisäosa puhdistusainesäiliöineen (400 ml) tavallisille puhdistusaineille (vaahtoava)
  • luja kantoverkko letkun kätevään kuljettamiseen mukana

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kaksi käyttötapaa – kastelu ja tehopuhdistus
  • sopii optimaalisesti paikkoihin, joista puuttuu sähkö- ja vesiliitäntä
  • itseimu muiden vesilähteiden, esimerkiksi ämpärien, sadevesitynnyrien, säiliöiden ja kaivojen käyttöön.
  • vaivaton puhdistaminen kotona ja puutarhassa tai kasvien kastelu

Akkupainepesuri 10-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkupainepesuri 10-20V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 187,51 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Akkupainepesuri PPWS 10-20V sisältää 20 V 2 Ah:n Flexpower-monikäyttöakun, pikalaturin (akun latausaika vain 1 tunti), suihkuputken, monitoimisuuttimen, sumutinosan, letkun (6 m), nailonsuodattimen, puhdistusainesäiliön (400 ml) ja kätevän kantoverkon.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 35

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*