Pisto-, puukko- ja käsipyörösahat Trotecilta – kun tarvitaan tarkkaa työskentelyä

Puun ja muiden materiaalien sahaaminen ovat yleisimpiä tehtäviä remontoitaessa. Jos haluat sahata mukana, sähkötyökalut helpottavat työtä. Helpotat työtäsi vieläkin enemmän, kun käytät johdonmukaisesti meidän PowerToolejamme. Luota myös eriomaisen pisto-, puukko- ja käsipyörösahojen valikoimamme Trotec-merkkilaatuun, aina tehokkaisiin ja samalla erittäin edullisiin laitteisiin. Sillä hyvän ei tarvitse olla kallista.

Ennen kuin puet työkäsineet käteen ja jatkat projektia, sinun kannattaa varmistaa, että käytössäsi on suunnittelemiisi tehtäviin sopivat työkalut, esimerkiksi pisto-, puukko- ja käsipyörösaha. Onko sinulla siis kaikki tarvitsemasi sahatyökalut? Onko kaikkien latteiden työn laatu ja tarkkuus riittävä? Ja ovatko kaikki mukavia käsitellä, jotta jaksat tarvittaessa sahata vielä kerran? ”Ei” tarkoittaa, että tämä blogikirjoitus on oikea tietolähde – ja kaksi, että lukemista on jatkettava …

PJSS-sarjan heiluripistosahat – yhteiset ominaisuudet

Jokainen PJSS-pistosahamme soveltuu vaativaan käyttöön – akkukäyttöisenä, kaapeli ja sankamallina tai sauvamallina. Kaikki PJSS-mallit vakuuttavat portaattomalla iskunopeuden säädöllä ja turvakatkaisimella sekä neliportaisesti säädettävällä heiluriliikkeellä ja hienoleikkaussäädöllä.

  • Sahaa vaivattomasti puuta 80 mm:n syvyyteen, alumiinia 12 mm:n ja metallia 5 mm:n syvyyteen asti.
  • Sahoissa on terän pikakiinnitys, joten terän vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja. Jalkalevy voidaan kääntää kulmaan sahattaessa 15° portain ilman työkaluja enintään 45° kulmaan. Arat työkappaleet voidaan suojata mukana toimitettavalla muovisella liukukappaleella.
  • Kun sisätiloissa on työskenneltävä pölyttömästi, puhallustoiminto voidaan muuttaa poistoimuksi ja pölynimuri voidaan liittää monipuolisen pistosahan poistoimuliitäntään.
  • PJSS-sarjan kevyet ja kompaktit pistosahat on optimoitu ergonomisesti moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pinnoissa on pehmusteet (Softgrip). Laite pysyy mukavasti kädessä, takaa aina turvallisen otteen sahattaessa tärinättömästi, ja laitetta voi ohjata aina tarkasti lujalla teräksisellä liukulevyllä.

Erityiset edut  akkukäyttöinen pistosaha PJSS 11-20V

Kaapeliton heiluripistosaha  on kätevä työväline kaikkialla – myös pistorasian puuttuessa. Tämä akkukäyttöisen pistosahan varusteet ja käytettävyys on verrattavissa kaapelimalleihin. Tehokas moottori saa virtansa 20 V vaihtoakusta. Sen litium-ioniteknologia estää muisti-ilmiön ja purkautumisen itsestään, joten pistosaha on aina toimintavalmis, vaikka se olisi pitkään käyttämättä. Mukana toimitettava pikalatauslaite lataa tyhjän akun täyteen vajaassa tunnissa, ja laitteen kolmen merkkivaloa näyttävät aina akun varaustilan.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Akkupistosahan PJSS 11-20V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kaksi terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen ja kuljetuslaukun
    Normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 €, sis. alv.

Erityiset edut  sankamallinen verkkovirtapistosaha PJSS 12-230V

Harva tämän luokan heiluripistosaha tarjoaa yhtä paljon käytännöllisiä ominaisuuksia kuin PJSS 12-230V. Tasaisesti käyvän, tehokkaan 850 W moottorin, 4-portaisen heiluriliikkeen, iskuluvun elektronisen esivalinnan ja monen muun harkitun yksityiskohdan yhdistelmä tekevät tästä pistosahasta ihanteellisen työkalun ammattilaisten jatkuvaan käyttöön vaativissa projekteissa ja monimutkaisissa kunnostustöissä. Pistosahassa on lisäksi erikseen kytkettävä innovatiivinen laserohjausvalo. Laser projisoi punaisen linjan työkappaleelle ja näyttää tarkasti sahauslinjan, mikä helpottaa sahan ohjaamista vapaalla kädellä sahattaessa pitkin suoraa merkintää.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Pistosahan PJSS 12-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen
    Normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 €, sis. alv.

Erityiset edut  sauvamallinen verkkovirtapistosaha PJSS 13-230V

Trotecin tyypillinen sauvamallinen pistosaha PJSS 13-230V on jo pitkään kuulunut puuseppien ja muiden ammattilaisten suosikkeihin. Pistosahassa on tasaisesti käyvä, tehokas 850 W moottori. 4-suuntainen heiluriliike, elektroninen iskuluvun esivalinta sekä erikseen kytkettävä laserohjausvalo. Perinteistä sauvamallia mataline ohjauspisteineen voi ohjata tarkasti myös kaarissa, sillä kädellä pidetään kiinni alhaalta rungon pohjasta ja läheltä sahanterää.Nuppimallia ohjataan optimaalisesti kahdella kädellä, mikä tekee mahdollisesti paitsi tarkan kaarien sahauksen myös pitkäaikaisen väsyttämättömän työskentelyn. PJSS 13-230V on kätevä erityisesti sahattaessa pään yläpuolella tai alapuolelta, koska häiritsevää kahvaa ei ole.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Pistosahan PJSS 13-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen
    Normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,95 €, sis. alv.

Erityisiä etuja akkukäyttöinen puukkosaha PRCS 10-20V

Seinästä esiin työntyvän vesiputken katkaiseminen, vanerin pieniminen tai lautojen sahaaminen mittaa – joka remonttiin sisältyy sahaamista, joka sujuu erityisen mukavasti tällä akkupuukkosahalla.

  • Tehokas ja sitkeä 20 V/2 Ah litiumioniakku takaa pitkään muuttumattomana pysyvän, suure sahaustehon silloinkin, kun akun kapasiteetti käy vähiin. Akkukotelosta 3-portaisesta näytöstä näet lataustilan napin painalluksella, vaikka akku ei ole kiinni laitteessa. Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa täysin tyhjän akun vain 1 tunnissa takaisin 100 % käyttövalmiuteen.
  • Puukkosahan joustava ohjainlevy kallistuu enintään 30° työkappaleen pintaan sopivaksi. Ohjainlevyn voi säätää haluttuun pituuteen ilman työkalua, jolloin sahanterän pituus tulee käytettyä optimaalisesti hyväksi ja sahaussyvyyden saa säädettyä tarkasti.
  • PRCS 10‑20V sahauspaksuus on puu 100 mm, metalli 8 mm ja alumiini 10 mm.
  • Jotta pystyt sahaamaan luotettavasti kaikkia materiaaleja, iskulukua – siis sahanterän liikkeiden määrää – voidaan säätää portaattomasti välillä 0 – 3000 min-1 myös käytön aikana virtakytkimellä: kevyt painallus saa aikaan pienen liikkeen, täysi painallus tuottaa täyden liikemäärän.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Akkupuukkosaha PRCS 10-20V täysin käyttövalmiina, mukana 20V/2Ah Flexpower-vaihtoakku, 1 h pikalatauslaite, kätevä kuljetuslaukku ja yksi HCS-terä puun sahaukseen (6 TPI)
    Normaalisti 126,96 €, nyt vain 69,95 €, sis. alv.

Käsipyörösahat

Jokaisen kotinikkarin perusvarusteisiin kuuluu myös käsipyörösaha, jolla voi sopivalla sahanterällä sahata helposti pitkittäin, poikittain ja viistoon puuta, lastulevyä, keveitä rakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja. Erittäin yleinen käsipyörösaha on hyvin suosittu. Se eroaa upotussahasta, sillä sahanterä ja moottori on yhdistetty kiinteästi johdelevyyn, ja käsipyörösaha on voimakkaampi ja sahaussyvyys on suuri.

Erityisiä etuja akkukäyttöinen puukkosaha PRCS 10-20V

Kompakti akkukäyttöinen minikäsipyörösaha PCSS 05‑20V, jonka tyhjäkäyntinopeus on 3150 min-1, on nopea kätevä ratkaisu tarkkaan pitkittäissahaukseen.Puu, muovi tai ei-rautametallit, esimerkiksi alumiini tai kupari – käsipyörösaha tehokkaine Flexpower 20 V -litiumioniakkuineen (2,0 Ah) soveltuu erityisesti joustaviin sahaustöihin, kun tavallinen käsipyöräsaha on liian suuri.Ja mikä parasta: HSS-sahanterä (44 hammasta), TCT-sahanterä (24 hammasta) timanttilaikka (89 mm x 10 mm) moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin sisältyvät toimitukseen.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Akkukäyttöinen minikäsipyörösaha PCSS 05-20V täydellisessä paketissa, mukana 20 V:n litiumioniakun (2,0 Ah), pikalatauslaitteen, 1 x HSS-sahanterän (44 hammasta), 1 x TCT -sahanterän (24 hammasta), 1 x timanttisahanterän, rinnakkaisohjaimen, poistoimuadapterin, kuusiokoloavaimen AV5 sekä kätevän Trotec-työkalulaukun.
    Normaalisti 156,24 €, nyt vain 89,96 €, sis. alv.

Erityisiä etuja akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V

Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V mahdollistaa pitkät työrupeamat, sillä moottori on tehokas ja suuri nopeus pysyy jatkuvasti tasaisena.Laadukkaan NMC-tyyppisen 2 Ah:n premium-merkkiakun täysi teho riittää loppuun asti myös, kun lataus purkautuu. Tällä akkukäsipyörösahalla sahaat joustavasti puuta ja lastulevyjä, ja sopivalla sahanterällä myös muovia, kevytrakennemateriaaleja tai myös värimetalleja. Sahaussyvyyden ja -kulman portaaton mahdollistaa enimmillään 48 mm sahaussyvyyden ja enintään 45 asteen kulman.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V toimitetaan kovassa laukussa täysin käyttövalmiina. Toimitukseen sisältyy 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-monikäyttöakku 20 V 2 Ah, rinnakkaisohjain, kuusiokoloavain ja liitäntäadapteri ulkoista pölynimua varten.
    Normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 €, sis. alv.

Erityisiä etuja käsipyörösaha PCSS 10-1400

Ammattikäyttöön suunniteltu käsipyörösaha PCSS 10-1400 on tehokas ja tarkka – ja kustannuksiltaan edullinen ratkaisu vaativaa sahaukseen.Tehokkaan 1400 W:n moottorin ja elektronisen pehmeäkäynnistyksen, säädettävän nopeuden, suuren enintään 65 mm:n sahaussyvyyden ja enintään 45 asteen kulman yhdistelmä mahdollistaa työn nopean edistymisen ja tarkan jäljen sahattaessa puuta, lastulevyjä, muovia, keveitä rakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja.Sahaussyvyys ja -kulma voidaan säätää portaattomasti ilman erillistä työkalua. Säädettävä kierrosluku ja elektronisen säätö pitävät myös kuormitetun sahanterän nopeuden tasaisena.

Ajankohtainen suosituksemme

  • Täysin käyttövalmis käsipyörösaha sisältää kaksi kovametallista sahanterää, joissa on 24 ja 48 hammasta, kaksi nappiparistoa, rinnakkaisohjain, kuusiokoloavain ja liitäntäadapteri ulkoiseen pölynimuun
    Normaalisti 93,73 €, nyt vain 59,95 €, sis. alv.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi numerossa +49 2452 962 400.

Remonttivinkkejä – kerromme lähiaikoina seuraavista aiheista:

6/9 Remontointi: Pisto-, puukko- ja käsipyörösahat Trotecilta
7/9 Remontointi: Mikä hiomalaite mihin käyttötarkoituksiin
8/9 Remontointi: Vinkkejä täydelliseen julkisivumaalaukseen
9/9 Remontointi: Rakennus- ja korjaustyöt nopeasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*