UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2400: Twin-lämmittimen kaksinkertainen teho viileätkin päivät lämpimiksi kesäpäiviksi – vihdoin saatavana.

Kesäaurinko houkuttelee Espanjassa ja Portugalissa, Mallorcalla tai Kanarialla ulos 24/7. Täällä kotona on viileitäkin päivinä, jotka tekevät oleskelusta omalla terassilla tai parvekkeella todella kurjaa. Silloin tarvitaan tehokas lämmitysratkaisu, esimerkiksi infrapunalämmitin IR 2400. Twin-lämmitin on jälleen saatavana. Sen jopa 2400 watin kaksinkertainen teho houkuttelee terassin käyttöön kylminäkin tunteina. Tehopaketti on lisäksi 100 % sään kestävä ja lisäksi erittäin helppo asentaa. Jokaisesta päivästä tulee terassipäivä!

Modernin kaksoislämmittimen IR 2400 kaksi laadukasta infrapunalämpöputkea lämmittävät kotiterassin ja ravintoloiden ulkotarjoilualueet. Voit valita yksilöllisesti haluamasi lämpötehon 1200 wattia tai 2400 wattia joko ohjauspaneelista, vetonarulla tai mukavalla kaukosäätimellä – ja mukava lämpö kattaa jopa 16 neliömetrin kokoisen alan. IP55-kotelointiluokan mukainen lämmitin, jossa on korkealaatuinen harjattu alumiinikotelo, on 100-prosenttisesti säänkestävä – ja soveltuu siksi ympärivuotiseen käyttöön myös kattamattomissa ulkotiloissa.

Näin se toimii

Infrapunalämmitin IR 2400 tarvitsee vähän tilaa, sillä se on vain 71 cm leveä ja 26 cm korkea, ja kaksiputkinen Twin-malli takaa mukavan lämmön heti ulkona. Laadukkaiden halogeenilämpöputkien intensiivinen infrapunalämpö tuntuu iholla heti päällekytkemisen jälkeen ja kietoo sinut hyvää tekevään, rubiininpunaiseen valoon. Lämpösäteily luo iholle miellyttävän tunteen lämpimistä kesäisistä auringonsäteistä.

Portaattomasti käännettävä seinäpidike hallitsee niksinsä. 45 astetta säädettävä kaltevuuskulma mahdollistaa lämmittimen tarkan suuntaamisen lämmön täsmälliseksi kohdistamiseksi. Toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja tulpat. Säädettävän kaltevuuskulman ansiosta lämmitin voidaan kohdistaa tarkasti.

Infrapunalämmittimen hyvää tekevän vaikutuksen tuntevat erityisesti allergikot ja henkilöt, joilla on herkät hengitystiet, jotka eivät taatusti halua enää luopua siitä. Puhdas ja kondensoitumaton lämpö syntyy välittömästi ilman pölyä, häiritseviä ääniä ja epämiellyttäviä hajuja, toisin kuin sähkölämmittimien kohdalla.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondensoitumaton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • soveltuu allergikoille, koska ei nosta pölyä ilmaan

Infrapunalämmitin IR 2400 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 2400 tarjoushintaamme, normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*