UUSI yläjyrsin PRTS 10-1200: tehokas 1200 wattia, hienosäätö ja nopeuden säätö sekä kuusiosainen jyrsinsarja ja muita tarvikkeita.

Uusi yläjyrsin PRTS 10-1200 on oikea valinta todella mestarillisiin jyrsintätöihin. Tarkat jyrsinnät 1200 W:n voimalla, portaaton jyrsintäsyvyyden säätö ja lisänä hienosäätö ovat itsestään selviä vaativissa puuprojekteissa, mutta myös käsiteltäessä Rigips- ja kuitulevyjä. Ja mikä parasta: Kuusiosainen jyrsinsarja mahdollistaa urien, V-urien ja puolipyöristysten jyrsimisen työkappaleen reunoihin. Reunojen pyöristäminen, profiilien viimeistely sekä optisesti kauniiden ja kestävien puuliitosten tekeminen sujuu yhtä helposti. Tarvikkeitakin riittää moneen tarpeeseen …

Puisten, muovisten ja kevytrakennemateriaalisten valmistettujen työkappaleiden ja reunojen jyrsiminen onnistuu monipuolisella yläjyrsimellä PRTS 10-1200 helposti ja tarkasti. Voit jyrsiä uria, reunoja, profiileja, viisteitä, pyöristyksiä, puolipyöristyksiä ja ympyröitä. Vaikuttavan tarkasti: Jyrsintäsyvyyden voi säätää portaattomasti 0 mm – 55 mm ja lisäksi hienosäätää, joten voit leikata 0,1 mm tarkkuudella. Säädä työkalun teho säätöpyörällä ja 7 säätöä helpottavalla asennolla portaattomasti 11 000 – 30 000 min‑1 – ja ja käytä materiaalin mukaista optimaalista nopeutta.

Näin se toimii

Voit aloittaa yläjyrsimen käytön heti, kun olet purkanut sen pakkauksesta, sillä PRTS 10-1200:n mukana toimitetaan kuusin jyrsinpäätä yleisimpiin jyrsintätöihin: puolipyöristysjyrsin, kaksi urajyrsintä, V-urajyrsin, pyöristysjyrsin ja profiilijyrsin. Karalukko nopeuttaa ja helpottaa työkalupäiden vaihtoa.

Laitteen mukana toimitetaan muitakin käytännöllisiä tarvikkeita, jotka tekevät työstä vielä helpompaa ja mukavampaa: suuntaisvaste, syvyysvaste, piirtokärki, kopiointihylsy, kaksi kiristysholkkia (6 ja 8 mm), adapteri ja liitäntä ulkoiselle pölyn poistoimulle. Ohjaamista helpottava suuntaisvaste, syvyysvaste ja siihen yhdistetty porrasvaste tai revolverivaste jyrsintäsyvyyden tarkkaan säätö, myös suurempien jyrsintäsyvyyksien porrastettuun savuttamisen varmistavat täydelliset työtulokset.

Yläjyrsin PRTS 10-1200 on helppo ohjata väsymättä kahdella ergonomisella kahvalla, ja jyrsin harkittu painopiste takaa aina tukevan asennon ja maksimaalisen hallinnan. Käyttö on turvallista. sillä varmistin estää käynnistämisen vahingossa. Voit liikkua vapaasti, sillä käsijyrsimessä on kolmen metrin kaapeli.

Jyrsittäessä väistämättä vapautuvaa hienoa pölyä ei tarvitse hengittää, sillä yläjyrsimessä on adapterit ulkoinen pölyn poistoimun liitäntää varten. Supistus ja adapteri sopivat tavallisten teollisuus- ja verstaspölynimurien liittämiseen,

Neljä erityisen hyvää etua:

  • täydellinen sopivuus puun, kevytrakennemateriaalien ja muovin luovaan ja mukavaan käsittelyyn
  • jyrsintäsyvyyden säädön tarkkuus jopa 1/10 mm tarkkuudella vaativiin töihin
  • Suurintakin tarkkuutta vaativat työt onnistuvat huullossyvyysvasteella ja suuntaisvasteella
  • portaattomasti säädettävä nopeus – ihanteellinen erilaisille jyrsimille ja materiaaleille

PRTS 10-1200 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa yläjyrsin PRTS 10-1200 täydellisessä paketissa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 44,95 € sis. alvc. – nyt Trotec-kaupasta!

Yläjyrsimen PRTS 10-1200 saat suuntaisvasteen, syvyysvasteen, piirtokärjen, kopiointihylsyn, kaksi kiristysholkkia (6 ja 8 mm), adapterin ja sovittimen ulkoiselle pölyn poistoimulle, sekä kuusi jyrsinpäätä: puolipyöristysjyrsin, kaksi urajyrsintä, V-urajyrsin, pyöristysjyrsin ja profiilijyrsin.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 34

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*