Voimalaitokset huippukunnossa

banner_neu_turbinen_banner_fi

Kun tuotantolaitoksen jokin komponentti lakkaa toimimasta, taloudellinen menetys on suuri. Voimalan odotetaan toimivan keskeytyksettä, joten odottamattoman seisokin aiheuttama vahinko voi olla valtava. Laitoksen osien elinkaariin vaikuttaa paitsi säännöllinen huolto, myös käyttöpaikan oikea ilmasto. Voimalaitosten ylläpitäjät säätävät kosteutta torjuessaan vaarallisia jäätymisvaurioita, kondenssivettä ja korroosiota. Entä teidän voimalassanne? Mikäli kyllä, silloin tarvitaan Trotecin suurtehoilmankuivain.

Kytkinlaitos, turbiinit ja kattila muodostavat jokaisen voimalan sydämen, jonka on sykittävä luotettavasti ja tehokkaasti. Turbiinit ja kattila ovat erityisen herkkiä korroosiolle. Taloudellinen tappio on suuri, mikäli ne on vaihdettava. Voimalan seisokki odottamattomien keskeytysten seurauksena tulee vielä kalliimmaksi. Trotecin TTR-sarjan suuritehoilmankuivaimet varmistavat laitostekniikan turvallisuuden: jos voimalassa on paljon kosteutta, vahingoittaa se laitoksen osia. Vesihöyry tiivistyy ohueksi kerrokseksi metalliosien pinnoille, ja ne hapettuvat. Se taas käynnistää korroosion, jota on erittäin vaikea pysäyttää.

Mistä haitallinen kosteus sitten tulee? Ilmankosteus on kesällä yleensä erittäin suuri. Syksyllä ja talvella taas sataa usein, jolloin kosteus pääsee vaikuttamaan tuotantolaitokseen. Tämä on teille tuttua: kosteuden poistaminen lämmittämällä on erittäin epätaloudellista ja useimmiten myös mahdotonta. Säävaikutusten lisäksi on toinen ongelma, joka löytyy voimalan sydämessä. Kattilassa tuotetaan höyryä, joka pyörittää turbiineja. Jos höyryn tuotanto keskeytyy, höyry tiivistyy pinnoille. Korroosio uhkaa jälleen!

Korjaa ongelma täydentämällä voimalan varusteita. TTR-adsorptioilmankuivaimet poistavat haitallista kosteutta ja suojaavat siten korroosiolta ja sähkölaitteiden häiriöiltä. Kuivainten innovatiivinen tekniikka ja hyvä työn jälki suojaavat tehokkaasti turbiineja, kattiloita ja sähkölaitteistoja. Kuivaimet ovat tietenkin ”Made in Germany”, parasta laatua ja oikea hinta.
Tuotannon ja herkkien komponenttien pitkän elinkaaren puolesta: Trotecin tehokkaat ilmankuivaimet! Saatavilla eri versioina. Osta tai vuokraa. Neuvomme mielellämme.

Luota myös Trotec-teollisuuspalveluun: analysoimme laitetarpeen yhteistyössä paikan päällä, laadimme yksityiskohtaisen käyttökustannuslaskelman ja neuvomme laitetyyppiä ja asennuspaikkaa koskevissa asioissa. Soita meille numeroon +49 2452 962 777 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kam@trotec.com.Tämä palvelu on saksaksi ja englanniksi. Jos haluat ensin asioida suomeksi, soita numeroon 00800 80 90 80 90 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen online-fi@trotec.com. Välitämme tiedustelusi asiantuntijoillemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*