Uudet erinomaiset ilmankuivaimet – nyt saatavana!

banner_luftentfeuchter_fi

Kolme uutta TTK E -ilmankuivainta on nyt saatavana. Ne kaikki kuuluvat uusiin huipputuotteisiimme, sillä niissä on myös erinomaiset tekniset varusteet, kätevät ominaisuudet ja loistava hinta-laatusuhde. Laitteilla on yhtenäiset mitat ja toiminnot, mutta niiden vuorokaudessa poistama veden määrä ja siten hinnat eroavat merkittävästi toisistaan.

Haluatpa sitten poistaa kosteutta kotona tai toimistossa, pienistä tai suurista tiloista, tarjoamme sinulle sopivan tehokkaan laitteen; esimerkiksi kolme uutta malliamme:

  • TTK 29 E poistaa ilmasta 10 litraa kosteutta päivässä ja sopii enintään 15 m²:n kokoisiin tiloihin.
  • TTK 51 E poistaa ilmasta 16 litraa kosteutta päivässä ja sopii enintään 30 m²:n kokoisiin tiloihin.
  • TTK 70 E:n kosteudenpoistoteho on 20 litraa päivässä ja se sopii erinomaisesti enintään 45 m²:n tiloihin.

Näin se toimii

Kaikissa kolmessa ilmankuivaimessa on hygrostaattiohjattu automaattinen kosteudenpoistotoiminto ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Säädät vain haluamasi suhteellisen ilmankosteuden kiertosäätimestä, ja kosteusarvon ylittyessä laitteet käynnistyvät automaattisesti. Kun haluttu ilmankosteusarvo on jälleen saavutettu, laitteet sammuvat automaattisesti energiaa säästäen. LEDit ilmaisevat senhetkisen käyttötilan. Haluttu ilmankosteus voidaan valita seitsemästä eri vaihtoehdosta.
Tämän lisäksi myös laitteiden jatkuva käyttö on luonnollisesti mahdollista – tätä varten laitteeseen on integroitu erillinen letkuliitäntä ulkoista lauhteenpoistoa varten.
Laitteissa on myös runsaasti muita erinomaisia ominaisuuksia, kuten automaattinen ylitulvimissuoja, pestävät ilmansuodattimet, säädettävä puhallussuunta sekä kantokahvat, minkä ansiosta kaikki kolme uutta ilmankuivainta ovat yhtä helppohoitoisia kuin -käyttöisiäkin.

Neljä hyvää etua:

  • hygrostaattiohjattu automaattinen kosteudenpoistotoiminto ja asetettava kosteusarvo
  • erittäin helppokäyttöinen
  • pestävä ilmansuodatin
  • ylitäyttösuoja ja automaattinen katkaisu

Mikä uusista ilmankuivaimista on oikea vaihtoehto sinulle

Valitse jokin kolmesta uudesta ilmankuivaimestamme ja käytä tutustumistarjous hyväksi!

Uudet erinomaiset ilmankuivaimet

TTK 29 E
TTK 51 E
TTK 70 E

Tilaa nyt!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*