Trotec ilmankuivain: lauhdvettä lastauksen yhteydessä? Ei kiitos!

banner_27Okt2014_Luftentfeuchter_FI

Kaikki on kunnossa niin kauan kuin kylmätuotteet ja pakasteet ovat varastossa. Lämpötila on säädetty, tuotteet ovat tasaisessa ilmastossa. Tilanne muuttuu vaikeaksi, kun tuotteita lähdetään kuljetettamaan. Miten tuotteiden oikea lämpötila voidaan säilyttää parhaiten, jottei kondenssivesi vahingoita niitä? Yleensä kuormattavat ja kuljetettavat määrät ovat suuria.

Tarvitaan siis oikein suunniteltu ilmastointi, jottei kylmäketju katkea. Trotec tarjoaa erilaisia sopivia ilmankuivausratkaisuja. Täydellinen esimerkki on DH-sarjan suljetut kuivausjärjestelmät.

Kylmälogistiikka on herkkä ala, sillä jos varaston ja sulun tai kuormausrampin väliset lämpötilaerot ovat liian suuria, vesi kondensoituu. Seurauksena voi olla sumua – tai jopa jäätä. Se paitsi vahingoittaa pakkauksia ja tuotteita, myös altistaa työntekijät odottamattomille vaaroille. Varaudu siksi estämään kondenssiveden muodostumisen kylmälogistiikassa. Trotecin DH-sarjan ja TTR-sarjan tehokkaat ja kestävät teollisuusilmankuivaimet torjuvat kondenssiveden tuotteiden tasaisen ja parhaan laadun hyväksi.

Näin se tehdään: ilmankosteutta on alennettava ennen kuin tuotteet kuormataan varastosta kuljetusvälineeseen. Tällöin kastepiste laskee eikä kondenssivettä pääse muodostumaan. Trotecin ilmankuivaimet tarjoavat räätälöidyn ratkaisun logistiikkayrityksellesi. Säädä ilmankosteutta pakastesulussa tai kuormausrampilla juuri tarpeitesi mukaan. Anna ihanteellisen kastepisteen tavoitearvo ja luota täysin Trotecin innovatiiviseen tekniikkaan. Me tiedämme, mikä on tuotteillesi hyväksi!

DH-sarjan ja TTR-sarjan teollisuuskondenssikuivaimet ovat ammattilaislaitteita logistiikka-alan paikalliskäyttöön. Vakuutu itse:

• Suljettu kuivausjärjestelmä toimii tuotteiden laadun hyväksi
• Kaikkien kuivauslaitteiden kosteudenpoistoteho on suuri
• Laitteet täyttävät kaikki ympäristön vaatimukset
• Teollisuuskuivaimet voidaan asentaa myös jälkikäteen logistiikkajärjestelmääsi
• Lämmön talteenotto tai prosessilämpöä hyödyntävä ilmalämmitys säästää energiakustannuksia
• Tarjoamme tehokkaita laitteita liikkuvaan- ja paikalliskäyttöön

Haluatko tietää, mikä laite on oikea sinun käyttöösi? Luota Trotec-teollisuuspalvelun ilmastoinnin asiantuntijoihin: Soittaminen numeroon +49 2452 962-777 riittää. Tämä palvelu on englanniksi ja saksaksi. Ammattilaisemme Saksasta tulevat yritykseesi ja laskevat yksilöllisen laitetarpeesi. Pelaa varman päälle ja luota räätälöityyn kuivausratkaisuun. Ilmastoinnin asiantuntijamme laativat sopivan konseptin käyttäen siirrettäviä laitteita. Lopullinen ratkaisu asennetaan vasta kun mittaustuloksista käy ilmi, että herkkien alueiden ilmankosteus on täydellisesti säädetty. Jos haluat ensin lisätietoja suomeksi, soita numeroon 00800 80 90 80 90. Välitämme tiedustelusi asiantuntijoillemme.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*