UUTUUS PBCS-sarjan yleisakkulatureilla jokaisen ajoneuvon sopiva lataus – vihdoin saatavana

PBCS-sarjan akkulaturin hankinnalle autotalliin on monta hyvää syytä. Älykkäät akkulaturit ovat vihdoin. Ne lataavat erilaisten ajoneuvojen akkuihin uutta energiaa, pidentävät akun käyttöikää ja varmistavat aina ongelmattoman käynnistyksen. Omistatpa autoja, matkailuautoja, moottoripyöriä, traktoreita, moottoriveneitä tai puutarhakoneita – Trotecin uudesta PBCS-sarjasta löydät aina sopivan akkulaturin.

PBCS-sarjan siirrettävien akkulaturien latausvirta vaihtelee tyypeittäin 2 ampeerista enintään 10 ampeeriin. Kaikissa yleisakkulatureissa on LED-merkkivalot/LCD-näyttö, ja ne mahdollistavat enintään kymmenen erilaista lataussykliä. Mikroprosessoriohjatuilla akkulatureilla vältät käynnistysongelmat, lataat purkautuneet akut nopeasti uudelleen ja pidennät käyttöikää hoitamalla akkua oikein. PBCS-sarjan akut sopivat myös akkujen kunnostamineen, joten säästyt monessa tapauksessa uuden akun hankinnalta.

Näin se toimii

PBCS-sarjan akkulatureilla voi ladata, huoltaa ja hoitaa sekä huoltovapaita että huolto tarvitsevia 12 voltin akkuja, esimerkiksi lyijy-, Ca/Ca- ja EFB-akkuja sekä geeli- ja AGM-akkuja. Modernien ajoneuvojen teknisesti kehittyneisiin ja tehokkaisiin akkuihin mukautettu PBCS-sarja tarjoaa useita teknisiä suojaus- tai hoitomekanismeja ja takaa nopean ja hellävaraisen latauksen, niin että saavutetaan mahdollisimman pitkä akun käyttöikä täydellä teholla.

Turvallisuus on luonnollisesti etusijalla: Kaikkien PBCS-sarjan akkulaturien kotelointiluokka on IP65, eli ne ovat pölyn ja roiskeveden pitäviä. PBCS- suojaa akkua luotettavasti ylilataukselta ja ylikuumenemiselta, eikä ongelmia synny, vaikka vahingossa liittäisit akun navat väärin, sillä integroitu virheelliseltä napaisuudelta suojaava toiminto estää oikosulut, kipinöinnin ja akun tai laturin vahingoittumisen. Liian pieni tai suuri akun jännite ilmaistaan varoituksella laitteiden PBCS 4A, 6A ja 10A  LC-näytössä.

PBCS-laturien varusteisiin ja toimintoihin kuuluu:

  • Vakiolataustila: PBCS 2A / 4A / 6A / 10A
  • Ylläpitotila: PBCS 2A / 4A / 6A / 10A
  • Talvilataustila: PBCS 2A / 4A / 6A / 10A
  • AGM-tila: PBCS 4A / 6A / 10A
  • Elvytystila: PBCS 4A / 6A / 10A
  • Syöttötila: PBCS 4A / 6A / 10A
  • Moniportainen latauksen etenemisen näyttö
  • optinen varoitustoiminto, jos akkuliittimien napaisuus on väärä (sis. virheelliseltä napaisuudelta suojaavan toiminnon)
  • kätevä ripustuslenkki seinäkiinnitykseen
  • täysin eristetyt akkuliittimet

Akkulaturi PBCS 10A – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa valitsemasi PBCS-sarjan akkulaturi ajankohtaiseen tarjoushintaamme jo nyt:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*