Infrapunalämpölevy TIH 700 S: pistemäistä ja edullista lisälämpöä asuin- ja työhuoneisiin tai seinien kuivaukseen – taas saatavana

Lämpötilan suunta on joulukuussa selvästi laskeva. Samoin kaasun määrä tähän asti hyvin täytetyissä säiliöissä. Onko aika huolestua lämmöstä kotona tai työpaikalla? Ehkäpä ei vielä, mutta ennakointi ja sähkökäyttöisen, kustannuksiltaan edullinen lämmönlähteen hankinta voisi olla hyvä idea. Esimerkiksi infrapunalämpölevyn TIH 700 S: voidaan käyttää lattialla tai seinällä, jopa 700 wattia puhdasta lämpöä, hyötysuhde jopa 100 % Ja mikä parasta: Trotecin merkkilämpölevy on heti saatavana! Niin kauan kuin varastoa riittää!

Sekä tyylikäs että tehokas – infrapunalämpölevy TIH 700 S: Jopa 700 watin puhdas lämmitysteho mahdollistaa aiemmin lämmitystä vailla olleiden tilojen varustamisen tehokkaalla lämmittimellä tai lisälämmön luomisen kohdekohtaisesti. Lämpölevyn voi ottaa heti käyttöön lattialla tai ripustaa tilaa säästävästi seinälle. Tarvitset lämmittämiseen vain tavallisen pistorasian – ja voit nauttia mukavasta lämmöstä. Lämpölevy tuottaa infrapunasäteilyyn perustuvaa suoraa lämpöä aivan kuin aurinko. Tämä nerokas toimintatapa tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia …

  • asuintilojen lämmityksessä
    Litteä infrapunalämmitin tuottaa suoraa pistemäistä lisälämpöä asuintiloihin, talvipuutarhaan tai kylpyhuoneeseen – juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Se voidaan kiinnittää tilaa säästävästi seinälle eikä se vaadi lämmityskäyttöön kuin tavallisen pistorasian. TIH 700 S on kustannustehokas lämmitinvaihtoehto myös silloin, kun tilojen käyttötarkoitusta muutetaan, esimerkiksi harrastekellarihuoneeksi.
  •  gastronomiakäytössä
    Vapaasti seisova tai seinälle ripustettava infrapunalämpölevy TIH 700 S on optimaalinen ratkaisu myyntikojujen tai terassien pistemäiseen lämmittämiseen. Ja se on paljon tehokkaampi kuin tavalliset kaasulämmittimet. Myös ulkona sijaitsevat tupakointitilat voidaan lämmittää tehokkaasti.
  • seinäpintojen nopeampaan kuivattamiseen
    Kun rakenteita kuivataan tai saneerataan, infrapunalämmityksen synnyttämä lämpötilaero saa kosteuden kulkeutumaan sopivissa seinämateriaaleissa kapillaarisesti kohti lämmitettyä seinäpintaa, mikä poistaa lyhyemmässä ajassa selvästi enemmän kosteutta seinästä kuin diffuusio.
  • työpaikan lämmittämiseen
    Jaloillaan vapaasti seisovana infrapunapistelämmitin TIH 700 S tuottaa monia etuja myös tavallisesti vetoisiin tai viileisiin työpaikkoihin, esimerkiksi varastoon, kylmätiskin taakse ja korjaamoihin tai suuriin halleihin.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – infrapunalämpölevy TIH 700 S …

  • tuottaa jopa 700 watin puhtaan lämpötehon 100 %:n maksimihyötysuhteella käytettyyn energiaan nähden. Lämpö näet siirtyy valoaaltojen välityksellä suoraan kohteeseen ilman ympäröivän ilman lämmittämisestä syntyvää konvektiohävikkiä.
  • lämmittää ympäristöystävällisellä IR-C-säteilyllä suoraan tilan kaikki kohteet – siis ihmisten lisäksi seinät, katot, lattian ja huonekalut, jotka vapauttavat lämpöä sitten hiljalleen tilaan. Tämä tekee TIH 700 S:stä edullisen vaihtoehtolämmittimen esimerkiksi vanhoihin rakennuksiin, joissa yösähköllä toimivat varaajat.
  • tuottaa absoluuttisen puhdasta lämpöä: ei ääniä, ei hajuja, ei veden tiivistymistä, ei hapenkulutusta eikä epämiellyttävää pölyämistä.
  • vakuuttaa harkitulla rakenteellaan, joka mahdollistaa monia sijoitusvaihtoehtoja: Taustapuolelle integroitu ripustin tekee vaaka- tai pystyripustamisen seinälle erittäin helpoksi, valinnaiset jalat mahdollistavat sijoittamisen seisomaan lattialle ja lisävarusteena saatavat kiinnittimet mahdollistavat kiinnityksen tavallisiin asennustukiin.
  • on heti käyttövalmis, koska mitään lisäasennuksia tai kalliita rakennemuutoksia ei tarvita.

Infrapunalämpölevy TIH 700 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämpölevy TIH 700 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 239,56 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*