UUTUUS Pesevä märkä-kuivaimuri VC 1200W, mukana lehtipuhallin – 4-in-1-monikäyttöratkaisu puhdistamiseen kotona ja puutarhassa

Ulkona äänettömästi leijaileva lumi muuttuu sisälle kulkeutuessaan inhottavaksi loskaksi. Siitä kärsivät parketti, laminaatti, mutta varsinkin matot ja pehmustetut huonekalut. Sitä ja vuoden aikana kertyvää karkeaa likaa – sateen kuljettamasta lietteestä lehtivuoriin – tehoaa pesevä märkä-kuivaimuri VC 1200W ja sen lehtipuhallintoiminto. Kuiva- tai märkäimurointi, roiskeet imevät pesuimurointi tai käytännöllinen roskien ja lehtien puhaltaminen pois – VC 1200W imee ja puhdistaa tehokkaasi märän ja kuivan karkean/hienon lian lattioista sekä pinttyneet epäpuhtaudet kodin tekstiileistä.

Pesevä 4-in-1-imuri VC 1200W ja sen tehokas 1200 watin moottori on yleiskäyttöinen laite mattojen, patjojen, kalusteiden, seinällä riippuvien esineiden, auton istuinten sekä kovien lattioiden, esimerkiksi laattojen, parketin tai PVC:n hygieeniseen märkä-/kuivapuhdistamiseen. Voimapakettiin sisältyvät suulakkeet ja jatko-osat soveltuvat optimaalisesti lähes kaikkeen puhdistamiseen. Pesevänä imurina se syväpuhdistaa matot, kalusteet ja patjat. Tehokkaana kuivaimurina se tehoaa ihanteellisesti hallien, verstaiden ja kdin huoneiden kovien lattioiden pölyyn ja likaan. Märkäimurina se on täydellinen apu roiskeiden tai vuotaneiden nesteiden imemiseen. Puhallustoiminto antaa kyytiä terassille kertyneille lehdille ja karkealle lialle.

Näin se toimii

VC 1200W on erityisen mukava käyttää. 360° kääntyvät rullat, 4,5 m pitkä kaapeli, kaksi jatkoputkea (á 35 cm) ja 1,8 m pitkä imuletku mahdollistavat maksimaalisen liikkumisvapauden kaikissa puhdistustöissä. Pesävän imurin ruostumattomaan terässäiliöön mahtuu jopaa 8 litraa kuivaa likaa (4,5 litaa käytettäessä pölypussia) tai 6 litraa nestettä.

VC 1200W:ssä on esim. patjojen, kokolattiamattojen, kalusteiden, mattojen tai auton verhoilun tehokkaaseen märkäpuhdistamiseen erillinen irrotettava 3,5 litran pesuainesäiliö, pesuimuletku annostelupainikkeineen ja pesuimusuulakkeineen. Toimitus sisältää märkäpuhdistukseen vaahtomuovisuodattimen, ja imu- ja pesusuulakkeet voi kiinnittää tilaa säästävästi laitteeseen. Paljon pölyä sitova integroitu HEPA-suodatin estää kuivana imetyn pölyn tai allergeenien vapautumisen poistoilman mukana. HEPA-suodatin voidaan puhdistaa automaattisesti nappia painamalla, joten sitä ei tarvitse ensin irrottaa.

Taittuva kantokahva helpottaa kuljettamista, käytännöllinen kaapelikela suojaa kompastumisilta. Säiliön kannen voi vapauttaa tai avata helposti ja varmasti pikasalvoilla. Joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4.

Täydellinen sarja kotii ja verstaaseen, kellariin ja terassille

Märkä-kuivaimuri VC 1200W sisältää kaiken, mitä erilaisiin puhdistustehtäviin käytettävä yleisratkaisu tarvitsee:

  • 1 x pesevä imuri VC 1200W pesuainesäiliöineen
  • 1 x integroitu pesuimuletku (1,8 m)
  • 2 x jatkoputkea (á 35 cm)
  • 1 x lattiasuulake perusteelliseen märkä-/kuivapuhdistukseen
  • 1 x rakosuulake hankaliin kohteisiin
  • 2 x pesusuulake kalusteiden ja mattojen syväpuhdistukseen
  • 1 x 4,5 litran pölypussi kuivalle lialle
  • 1 x HEPA-suodatin kuivapuhdistukseen
  • 1 x vaahtomuovisuodatin märkäpuhdistukseen

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1 monikäyttöimuri: tehokas märkä-kuivaimuri, pesuimu- ja puhallustoiminto
  • 1200 W imee tehokkaasti kaikilta pinnoilta
  • mattojen, pehmusteiden, auton istuinten, patjojen, kovien lattioiden puhdistaminen ja kuivaimurointi
  • ihanteellinen kotiin, autoon, autotalliin, kellariin, puutarhaan, terassille …

Pesevä märkä-kuivaimuri VC 1200W – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa pesevä märkä-kuivaimuri VC 1200W jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaan, normaalisti 208,36 €, nyt vain 119,95 € sis. alv:n. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*