UUSI Ilmanpuhdistin AirgoClean® 171 E: poistaa sisäilmasta jopa 99,97 % kaikista taudinaiheuttajista – viimein saatavana

Koronamutaatiot, esimerkiksi Omikron, ylittävät meidät aina salakavalasti. Kaksi on kuitenkin varmaa: infektoivien pisaroiden ja aerosolien tartuntatie – ja niiden keskimääräinen koko. Arvostettu saksalainen Deutsche Gesellschaft für Krankenhaushygiene määrittelee pisarat suhteellisen suuriksi (> 5 µm), aerosolit sitä vastoin suhteellisen pieniksi (0,3 – 5 µm). Nyt viimein hyvä uutinen: Kumpikin infektion aiheuttaja on uuden ilmanpuhdistimemme AirgoClean® 171 E ’helppo tapaus’, sillä laite poistaa sisäilmasta kaikki 0,3 mikrometrin tai sitä suuremmat partikkelit. Myös kaikki koronamuunnokset!

Siirrettävän ilmanpuhdistimen AirgoClean® 171 E vielä tehokkaampi HEPA-Carbon-suodatinteknologia ja DACRON®-esisuodatin ovat sisäilman paremman laadun uusi mittapuu: Erittäin tehokas HEPA-suodatin eliminoi sisäilmasta jopa 99,97 % kaikista ilmassa kulkeutuvista haitallisista aineista 0,3 mikrometrin kokoisiin asti. Virukset, bakteerit, homesieni-itiöt ja hienopölypartikkelit, siitepöly ja allergeenit eivät jatkaa tartuttamista kotona. Elegantti mattamusta puhdistin toimii lisäksi täysin automaattisesti, sillä moderneimmat ilmanlaatuanturit mittaavat sisäilman laatua jatkuvasti ja tunnistavat muutokset – ja torjuvat niitä säätämällä ilmanpuhdistuksen tehoa älykkäästi. Viisiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 350 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohdentumisen jopa 42 m²:n kokoisissa tiloissa.

Tärkeä tieto kaikille Trotec-asiakkaille,

joka valitsivat – suodatinjärjestelmää lukuun ottamatta – rakenteeltaan samanlaisen klassisen valkoisen AirgoClean® 170 E:n: Tämä laite poistaa sisäilmasta jopa 99,7 % sairauksia aiheuttavista partikkeleista ja viruksista, mutta se ei saavuta AirgoClean® 171 E:n HEPA-Carbon-suodattimen huippuarvoa 99,97 %. Voit kuitenkin poistaa eron tilaamalla AirgoClean® 170 E:hen HEPA-Carbon-suodattimen lisävarusteena. Hyvä sijoitus parempaan turvallisuuteen näinä flunssa- ja koronavirusten aikoina!

Näin se toimii

Kaikki kompaktin ja suorituskykyisen AirgoClean® 171 E -laitteen asetukset tehdään tarpeen mukaan ja yksinkertaisesti digitaalinäytön avulla. Kolmiportainen värikäs ilmanlaatunäyttö ilmaisee ilman laadun ensi vilkaisulla. PM 2.5-arvon (kooltaan < 2,5 µm hienopölyhiukkasten määrä) numeronäytön lisäksi värillisistä LED-valoista muodostuva optinen näyttö ilmaisee ympäröivän ilman puhtausasteen ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti:

Vihreä: Loistava ilmanlaatu PM2.5-arvo 0 – 35

Sininen:  Hyvä ilmanlaatu PM2.5-arvo 36 – 116

Punainen: Huono ilmanlaatu PM2.5-arvo > 116

Lisäksi lieriömäinen laitemuotoilu ja 360° ilmanotto mahdollistavat laitteen sijoittamisen joustavasti lähes minne tahansa. Puhallusaukon aerodynaamisesti muotoillut lamellit jakavat puhdistetun ilman optimaalisesti. Spiraalimaiset lamellit korostavat tyylikästä muotoiluja, ja lisäksi ne pakottavat puhtaan ilman pyörteilemään ja siten leviämään koko tilaan. Turbo Mode nopeuttaa tilan tuulettumista, joten sisäilma puhdistuu erityisen nopeasti ja tehokkaasti.

Ilmanpuhdistimen AirgoClean® 171 E puhallin on yötilassa hiljainen, suodattimen vaihdosta muistutetaan himmennettävässä LED-digitaalinäytössä, ja muistitoiminto palauttaa laitteen viimeksi käytetyn asetuksen sähkökatkon jälkeen. Harkittu rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kolmivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin ja HEPA-suodatin
  • haitta-aineiden ja hajujen tehokas HEPA-suodatus
  • kolmiportainen ilmanlaadun näyttö, jossa numeerinen PM2.5-arvo ilmaistaan LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen)
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 105 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 171 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 171 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*