Ilmankuivain TTK 60 E: pitää asuin- ja toimistotilat tehokkaasti ja mukavasti kuivina – jälleen saatavana

Ilmankuivaimia käytetään yleensä putkirikkojen tai tulvien jälkeen homehtumisen välttämiseksi. Homesieniä voi muodostua jo 70 % ilmankosteudesta alkaen. Näin paljon kosteutta kertyy nopeasti: ulkoa märän talvisään mukana tai avatuista ikkunoista, ja sisällä keittiö ja suihku lisäävät jatkuvasti kosteutta. Ilmakuivain TTK 60 E, joka on jälleen saatavana, on silloin oikea valinta tehtävään: Sen suuri kosteudenpoistoteho ja monet mukavat toiminnot pitävät asuin- ja toimistotilat luotettavasti kuivina.

Ilmankuivain TTK 60 E sopii optimaalisesti asuin- ja toimistotilojen tai lämmitettyjen kellarien kuivaamiseen hiljaisesti. Sen kosteudenpoistoteho on jopa 18 litraa päivässä, joten se suojaa varmasti kosteudelta ja homesieniltä. Ilmankuivaimessa on erityisen selkeä ohjaustaulu, joka helpottaa lukuisten mukavuustoimintojen käyttöä.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 60 E …

  • poistaa kosteuden automaattisesti hygrostaattiohjauksen avulla Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa LED-valaistusta ohjaustaulusta välille 35 – 80 % rH. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • täysautomaattisen kosteusarvon esivalinnan lisäksi valittavana on myös jatkuva toiminta. Kosteutta voidaan poistaa jatkuvasti ilman valvontaa, sillä laitteeseen voidaan liittää kondensaatin poistoletku.
  • voidaan käyttää myös mukavaa pyykin kuivaukseen – tavallisen kuivausrummun tukena tai tilalla.
  • mukavia ominaisuuksia täydentävät ajastin ja muisti, kaksi puhaltimen nopeutta sekä suodattimen puhdistamisesta muistuttava merkkivalo.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • vakuuttaa myös turvallisuuden osalta: Täyttöasteen varoitusvalo ilmoittaa vesisäiliön täyttymisestä ja automaattisammutuksella varustettu ylitäyttösuoja keskeyttää laitteen toiminnan tarvittaessa välittömästi. Kondensoivassa ilmankuivaimessa on kaiken varalta vikadiagnoosijärjestelmä.

Ilmankuivain TTK 60 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 60 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 281,29 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*