Sähkölämmitin TDS 50 E: Vankka ja tehokas lämpöratkaisu rakennusalalle ja maatalouteen, ulkotarjoilutiloihin tai vapaa-ajan asuntoon – jälleen saatavana.

Haluatko, että työntekijäsi voivat työskennellä joustavasti eri rakennustyömailla myös kylmänä vuodenaikana? Haluatko, että hommat hoituvat maataloudessa myös silloin, kun on sikakylmä? Haluatko ottaa ravintola-alalla aiemmin lämmittämättömät sisätilat hyötykäyttöön koronapandemian takia? Haluatko, että kenenkään jalat eivät palele torilla, kun sää on kylmä? Nämä ovat vain neljä alaa, jolloin sähkölämmitin TDS 50 E on paras suosituksemme. Ihanteellinen sisätilojen tehokkaaseen lämmitykseen: Suorituskykyinen ja termostaattiohjattu, ei palokaasuja, kaikki lujatekoisessa kaksiseinämäisessä rungossa.

Toisin kuin kaasu- tai öljylämmittimet sähkölämmitin ei kuluta happea eikä tuota palokaasuja, joten sitä voidaan käyttää käytännössä kaikissa kohteissa, joissa on pistorasia – erityisesti lämmittämättömien sisätilojen lämmittämiseen. Sähköiseen lämpöpuhaltimeen Integroidun termostaattiohjauksen ansiosta voit säätää jopa 9 kW:n lämmitysteholla luodun lämpimän ilmavirran portaattomasti haluttuun lämpötilaan TDS 50 E:ssä on lisäksi kiinteä kaapeliliitäntä ja noin metrin mittainen kaapeli suoraan käyttöönottoon, puhallinmoottorin tehokas lämpösuoja, joka toimii myös käytettäessä puhallinta ilman lämmitystä, sekä luotettava ylikuumenemissuoja. Lisäksi puhaltimen jälkikäyntitoiminto huolehtii siitä, että vaikka lämmitysvastukset sammuvat heti laitteen pois kytkemisen jälkeen, puhallin pyörii vielä jonkin aikaa ja jäähdyttää laitteen osat.

Edut yhdellä silmäyksellä – kaasulämpöpuhallin TDS 50 E…

  • voidaan asettaa integroidun termostaattiohjauksen avulla kädenkäänteessä halutulle lämpötilalle ja lämpöä voidaan ylläpitää koko tilassa kaksitasoisella tehonohjauksella. Lisäksi myös tuuletintoiminto ilman lämmitystä on mahdollinen.
  • vakuuttaa turvallisuusnäkökulmasta puhallinmoottorin tehokkaalla lämpösuojalla sekä luotettavalla ylikuumenemissuojalla. Lisäksi tuulettimen jälkikäyntitoiminto huolehtii siitä, että vaikka lämmitysvastukset sammuvat heti laitteen pois kytkemisen jälkeen, puhallin pyörii vielä jonkin aikaa ja jäähdyttää laitteen osat.
  • sopii kestävän kaksiseinäisen runkonsa ja hyvän lämpöeristyksensä ansiosta lähestulkoon kaikkiin käyttöoloihin.
  • on varustettu käytännöllisellä kantokahvalla, josta liikuteltavaa lämmitintä on mukava kuljettaa.

Sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään sähkölämmitin TDS 50 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 203,14 €, nyt vain 109,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*