UUTTA Kodin vesijärjestelmä TGP 1025 ES ES ruostumattomasta teräksestä: ihanteellinen vaihtoehtoisten vesilähteiden käyttöön kotona ja puutarhassa – jälleen saatavana

Tiedämme kaikki, että vain harvoissa kotitalouksien vedenkäyttökohteissa tarvitaan juomavesilaatuista vettä. Pesukonetta varten ja WC:n huuhteluun, siivoukseen sekä puutarhan kasteluun riittää yleensä edullisen sadeveden käyttö, veden ottaminen kaivosta tai puutarhan läpi virtaavasta purosta. Jos epäilet, että tästä löytyy säästöpotentiaalia, olet oikeassa – ja osut napakymppiin, jos panostat tämän vaihtoehtoisen käyttöveden pumppaamiseksi jälleen saatavana olevaan kodin vesijärjestelmään TGP 1025 ES ES. Sillä se vakuuttaa voimakkaalla pumppaustehollaan ja on luotettavasti suojattu korroosiolta lähes kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteensa ansiosta.  

1 000 watin vahvuisen kodin vesijärjestelmän TGP 1025 ES ES ansiosta turvautuminen ikiomiin vedenlähteisiin on nyt kannattavaa. Kolmen hengen taloudessa voit säästää noin 50 % kalliista vesijohtovedestä. Hyödynnä tätä valtavaa säästöpotentiaalia vaivattomasti pumppaamalla käyttövettä kaivoista, sadevesisäiliöistä tai puutarhasi läpivirtaavasta purosta kodin vesijärjestelmän TGP 1025 ES ES avulla – ja syöttämällä se ongelmitta rakennuksen olemassa olevaan vesijohtoverkkoon. Täysin riippumatta liitännästä tavalliseen juomavesiverkkoon.

Lisäksi TGP 1025 ES ES on suojattu pitävästi korroosiolta lähes täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteensa ansiosta, sillä pumpun etupää sekä koko painesäiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä: Paras tae häiriöttömälle ja ongelmattomalle vesihuollolle. Myös kaikki muut tämän Trotecin merkkituotteen suorituskykyparametrit ovat luonnollisesti vakuuttavia …

Edut yhdellä silmäyksellä – kodin vesijärjestelmä TGP 1025 ES ES …

  • pumppaa voimakkaalla 1 000 W:n tehollaan maksutonta käyttövettä altaasta, kaivosta tai maanalaisesta säiliöstä, jopa 3 300 litraa tunnissa tai 55 litraa minuutissa.
  • saavuttaa jopa 30 metrin maksimaalisen pumppauskorkeuden ja 7 metrin maksimaalisen imukorkeuden.
  • reagoi ON-/OFF-kytkintä painettaessa kulutuksesta johtuvaan vedenpaineen laskuun tai nousuun putkistossa ja aloittaa automaattisesti pumppaamisen tai sammuttaa itsensä energian säästämiseksi.
  • on varustettu paineastialla, jonka tilavuus on 19 litraa ja joka tuottaa 3 barin vakiopaineen. Selkeä painemittari antaa yhdellä silmäyksellä tietoa vallitsevasta esipuristuspaineesta.
  • Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Suurin osa pumpusta on ruostumatonta jaloterästä. Sen keltaiset elementit on valmistettu suojamaalatusta metallista, ja kotelon takaosa on mustaa, iskunkestävää muovia.
  • on varustettu huippuominaisuuksilla, kuten laadukas keraaminen liukurengastiiviste, vankat metallikierteet imu- ja poistopuolella, huoltovapaan alumiinikäämimoottorin erinomainen korroosionkestävyys ja integroitu lämpösuojakytkentä ylikuumenemisen varalta.
  • voidaan kiinnittää tukevasti pysyvään kiinteään käyttöön pumpun pohjan porausreikien avulla.

Kodin vesijärjestelmä TGP 1025 ES ES – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään kodin vesijärjestelmä TGP 1025 ES ES ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 208,34 €, nyt vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*