Ne pumppaavat ja tuottava kunnolla painetta – akkuilmapumppu ja akkukompressori Trotec-merkkilaatu

Tämä on viimeinen osa Trotecin voimia säästävistä ja innovatiivista Powertools-tuotteista kertovasta sarjasta. Kuka nauttii todella vaivalloisesta ja hiostavasta erilaisten ilmatäytteisten leikkivälineiden pumppaamisesta? Jos on täytettävä nopeasti palloja, lisää palloja, ilmapatjoja ja kahluualtaita, viisaat naiset ja miehet valitsevat kätevän sarjamme: akkukompressori PCPS 10‑16V ja akkuilmapumppu PCPS11‑16V Trotecilta. Pumppaaminen on silloin osa hauskuutta!

Täydellinen vastaus kaikkiin ilmakysymyksiin: Akkukompressori ja akkuilmapumppu ovat yhdessä optimaalinen ratkaisu kaikkeen ilman täyttämiseen. Valitse vahva akkukompressori PCSP 10‑16V, kun auton, polkupyörän, skootterin tai moottoripyörän renkaissa on vähän ilmaa tai kuin jalkapalloihin, koripalloihin, käsipalloihin tarvitaan uuttaa ilmaa. Tehokas akkuilmapumppu PCPS 11‑16V on oikea vaihtoehto, kun on täytettävä suuria tilavuuksia – esimerkiksi kahluualtaita ja kumiveneitä, ilmapatjoja ja retkivuoteita.

Mikä parasta: kustannuksia säästyy, sillä kummassakin laitteessa voi käyttää samaa akkua. Mukana toimitettu 16 V Flexpower-multiakku, jonka latauskapasiteetti on 2 Ah, soveltuu erinomaisesti pitkään kestävään pumppaamiseen, ja sitä voidaan käyttää muissakin Trotec-sähkökaluissa.

Akkukompressori PCPS 10‑16V – toimii mieluimmin paineen alla

Akkukompressorin PCPS 10‑16V enimmäispaine on 7 baaria, joten se on optimaalinen ratkaisu kaikkiin tarkoituksiin, kun tarvitaan suuri ilmanpaine. Valitse LCD-näytöstä haluttu täyttöpaine bar tai PSI ja käynnistä kompressori, joka täyttää paineen nopeasti ja mukavasti. Kompressori pysähtyy, kun valittu paine saavutetaan. PCPS 10‑16V:n mukana toimitettu 10-osainen lisävarustesarja sisältää adapterit kaikille yleisille venttiileille.

Akkuilmapumppu PCPS 11‑16V – pumppaa puolestasi

Akkuilmapumpun enimmäistuotto 45 m³/h soveltuu erinomaisten suurille tilavuuksille. Toimitus sisältää adapterit eri täyttöyhteille. Kätevää 2-in-1 -ilmapumppua PCPS 11‑16V voidaan käyttää yhtä helposti myös ilman imemiseen. Saat kaiken ilman mukavasti pois kaikista puhaltamalla täytettävistä esineistä.

Tuota painetta – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme  akkukompressor PCPS 10-16V ja akkuilmapumppu PCPS 11-16V paketissa, normaalisti 78,10 €, nyt vain 39,95 €.

Sarjan monipuolinen sisältö: Akkukompressori PCPS 10‑16V, akkuilmapumppu PCPS 11‑16V, pikalaturi, vaihdettava Flexpower-multiakku (16 V, 2 Ah), laukku ja kymmenosainen välinesarja, jossa on kolme eri kokoista ilmapumpun suutinta, kompressori kierreliitäntäinen paineilmaletku, Dunlop- ja Sclaverand-venttiilin adapteri, palloneula, kaksi lyhyttä yleisadapteria ja pitkä yleisadapteri.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*