UUSI Aircooler PAE 45: tuplatehokas Turbospin-jäähdytys kuumina kesäpäivinä – tuulettaa, raikastaa ja kostuttaa ilman

Toukokuun 10. oli kaunis päivän mittainen keskikesä! Huippulämpötilat koko Saksassa, elohopea nousi jopa 31 asteeseen! Nautinto ulkona, vaan asunnossa ja talossa? Oikeastaan harmi, että meidän uusi Aircoolerimme PAE 45 ei silloin ollut vielä saatavana: sen tuplatehokasta Turbospin-jäähdytystä olisi todella tarvittu – ja se olisi myös raikastanut sisätilat hygieenisen puhtaalla ja optimaalisesti kostetulla kylmällä ilmalla. Mutta mennyttä mikä mennyttä! Vai onko tänä vuonna vielä helteisiä päiviä? Mitä, vielä paljon enemmän?! Ja kuumempia kuin toukokuussa? Puuh …!

Hyvä peruste tutustua tehokkaan jäähdytyksen tarjoamaan apuun, esimerkiksi uuteen Aircooler PAE 45:een. Se torjuu helteisiä kesälämpötiloja virkistävällä jäisillä ilmavirroilla – kahden tehokkaan Turbospin-teknologiaa käyttävän puhaltimen kantama on 15 metriä. Laitteen jäähdytys perustuu lisäksi luonnolliseen haihdutukseen – kemiallisia kylmäaineita ei tarvita! Upea näköinen ilmanjäähdytin viilentää jopa 136 m² tai 340 m³ kokoisten lämmenneiden toimisto-, asuin- tai myymälätilojen lämpötilan turbonopeasti miellyttäväksi. Elegantti 4-in-1-laite (ilman jäähdytys, ilman raikastus, tuuletus ja kostutus) myös puhdistaa ja raikastaa sisäilman hygieenisen puhtaalla ja optimaalisesti kostutetulla kylmällä ilmalla.

Viileää raikkautta ja lisäksi suoja viruksilta

Kun käytät PAE 45:tä, hyödyt sen erinomaisen ilman jäähdytyksen, ilman kostutuksen ja tuuletuksen tuottamasta paljon paremmasta sisäilmastosta – ja lisäksi sen pysyvästä suojauksesta ilmasta kulkeutuvia viruksia vastaan. Ilman kosteus vaikuttaa paljon koronaviruksen SARS-CoV-2 ja muiden virusten (esimerkiksi flunssavirusten) leviämiseen. Optimaalisesti kostutettu sisäilma alentaa tartuntariskiä suljetuissa tiloissa ja pitää immuunipuolustukselle tärkeät nenän limakalvot kosteina. PAE 45 soveltuu 1,2 l/h kostutustehollaan kokovuotiseen käyttöön – ja pitää siten huoneilman kosteuden jatkuvasti optimaaliselle 40 – 60 % alueella.

Näin se toimii

Olet missä päin huonetta hyvänsä, PAE 45:n Turbospin-teknologia saadaan jäähdytykseen ja raikkauden tuntumaan viimeistä nurkkaa myöten. Turbospin-suurtehopuhaltimet puhaltavat raikastavia kylmiä ilmavirtoja jopa 15 metrin päähän. Seinät ja katot heijasta viileän ilman kaikkialle tilaan. PAE 45 haihduttaa 1,2 litraa tunnissa, joten 10 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 8 tunnin ajan. Jäähdytystehoa voidaan lisätä 2:lla mukana toimitetulla kylmävaraajalla.

4-in-1-laitteen toiminnot ovat ilman jäähdytys, tuuletus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus. Kolme integroitua ilmansuodatinta puhdistavat imetyn ilman ja kolme haihdutusuodatinta kostuttavat ja jäähdyttävä sen. Puhaltimen 5 nopeutta tuottavat raikkaan tuulen, ja voi nauttia kylmähaihdutuksen viilentävästä vaikutuksesta. Yksilöllisesti säädettävä ilmanpoistolamellit ja automaattinen 80° kääntötoiminto ohjaavat viileän ilman aina sinne, missä raikkautta ja jäähdytystä tarvitaan.

Aircooler PAE 45 sisältää lisäksi Trotec-merkkilaitteet tunnetusti mukavat varusteet: ilman jäähdytys, ilman raikastus, tuuletus, 5 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 9 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä. PAE 45 liikkuu lisäksi melkein leijuen pitkin lattiaa. Herkästi pyörivät rullat ovat lähes näkymättömissä laitteen pohjassa ja tyylikäs jalka peittää ne.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-laitteen ilman jäähdytys, tuuletus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus
  • Turbospin-teknologiaa käyttävä suuritehoinen kaksoispuhallin, kantama 15 m
  • lämpimän ilman otto sisään 3 puolelta varmistaa ilman optimaalisen kostutuksen
  • 3 erillisien haihdutussuodattimen haihdutusteho on erityisen hyvä

Aircooler PAE 45 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään Aircooler PAE 45 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 291,71 €, nyt vain 189,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*