UUSI Design-konvektori TCH 2310 E / TCH 2311 E: kolmeportainen 2300 W lämmitysteho, Turbopuhallin, kauko-ohjain ja selkeä näyttö

Mennyt kuukausi oli kylmin huhtikuu viimeisten 40 vuoden aikana. Suunta vaikuttaa pysyvän toukokuussa samana lyhyttä lämmintä jaksoa lukuun ottamatta. Siksi siirrettävät lämmittimet nopeasti keskelle olo- ja makuuhuonetta ja kylmyyttä torjumaan. Pian on mukavan lämmintä! Anteeksi kuinka: ”Vaan kun ei ole!”? Eikö sinulla olekaan käytännöllisestä ja tehokasta lämmitintä, esimerkiksi lyömättömän tehokasta design-konvektoriamme? Jonka turbopuhallin täyttää koko huoneen nopeasti mukavalla lämmöllä? Jota voi lisäksi säätää kaukosäätimellä mukavasti sohvalta? Vai sellaista – onneksi tapasimme täällä …

Vain väri ja pinnan laatu erottavat design-konvektorit toisistaan: Puhtaan valkoinen ja muodoltaan klassinen TCH 2310 E on yhtä vaikuttava kuin mattamusta kuplakuvioinen TCH 2311 E. Tekniseltä rakenteeltaan samanlaisissa lämmittimissä 2300 W:n tehoinen lämpövastus ja termostaattiohjaus. Niiden kolme lämpötehoa (1000 W, 1300 W, 2300 W) lämmittävät jopa 27 m² tai 67 m³ kokoiset tilat tasaisesti ja asteen tarkkuudella haluttuun lämpötilaan, jonka voi valita alueelta 5 – 37 °C. Helppoa ja erittäin energiaa säästävää. Kapeissa konvektoreissa on erikseen kytkettävä turbopuhallin, jonka nopeasti kierrättämä ilma jakaa lämmön nopeasti viileään huoneeseen.

Näin se toimii

Vaikka konvektori TCH 2310 E / TCH 2311 E on mitoiltaan kompakti, sen mukavuus on laiteluokan kärjessä. Lämpötila-anturi säätää lämpötehoa esiasetetun tavoitelämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas.

Säätämiseen voidaan käyttää ohjauspaneelia, jossa on digitaalinen lämpötilanäyttöä, tai pitkälle kantavaa infrapunakaukosäädintä. Ohjelmoitava katkaisin mahdollistaa virran automaattisen katkaisun, kun ennalta valittu aika 1 tunnista 24 tuntiin on päättynyt. TÜV:n testaamissa suojausluokan IP20 lämmittimissä on turvallisuuden ja pitkän käyttöiän varmistava ylikuumenemissuoja. Monikäyttöisten lämmittimien käytettävyyden täydentää pakkasvahtitoiminto, joka suojaa lämmittämättömiä tiloja jäähtymiseltä ja jäätymisvaurioilta. Käytännölliset kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen ja suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

TCH 2310 E:N / TCH 2311 E:n toiminta perustuu kaikkien TCH-sarjan laitteiden tavoin konvektioon. Vastusten tuottama lämpö nousee ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan. Käyttömahdollisuudet ovat myös monipuoliset: keskeytyneen päälämmityksen nopea korvaaminen, luotettava siirtymäajan lämmitys ennen lämmityskauden alkua tai lämmitys huoneissa, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2300 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä.
  • turbopuhallin nopeutta ilman kiertämistä
  • portaaton termostaattisäätö
  • 3 lämpötehoa 1000, 1300 ja 2300 W

Design-konvektori TCH 2310 E / TCH 2311 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo valitsemasi tehokas uusi design-konvektori TCH ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa! Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*