Ilmankuivain TTK 72 E: luotettava ilmankuivainratkaisu suuriin asuin- ja toimistotiloihiin kooltaan enintään 50 m² – jälleen saatavissa!

Vointi on kotona aluksi hieman huono. Sitten ensimmäiset homeitiöt näkyvät kaapin takana tai jopa nurkissa. Mitä tapahtuu? Sisäilma-asiantuntijat varoittavat toistuvasti, että lämpimän kostea ulkoilma – jota on meillä on nyt runsaasti – saa myös asuin- ja toimistotilojen ilmankosteuden nousemaan epäterveelliseksi. Optimaalinen ilmankosteus on 55 – 70 %. Viimein saatavissa oleva ilmankuivan TTK 72 E ilmaisee siksi tilan ilmankosteuden integroidulla LED-valolla. Tiedät varmasti kertavilkaisulla!

TTK 72 E näyttää siis heti, onko tilojen ilmankosteus kunnossa. Laitteen etupuolella palaa sininen, vihreä tai punainen LED sen mukaan, onko sisäilman kosteus alle tai yli 55 %. Haluaisit varmaan sen pysyvän virheällä alueella. Ei huolta, sillä ilmankuivaimessa on muiden käyttötapojen lisäksi automatiikka, jonka valmiiksi säädetty ilmankosteus on 55 % – ja se vakuuttaa kosteudenpoistotehollaan jopa 24 litraa 24 tunnissa, joka pitää tilat 50 m² kokoisiin asti luotettavasti kuivina.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 72 E …

  • etupuolelle sijoitetut kolme eri väristä lediä näyttävät ilmankosteuden:
    1. sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
    2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55 – 70 % alueella.
    3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
  • automaattisen toiminnan ja ennalta asetetun 55 %:n ilmankosteuden lisäksi laitteessa on hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja tavoitearvon esivalinta 30 – 80 % RH 5 %:n portain, jatkuva toiminta sekä käytännöllinen tuuletustoiminto.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • laitteen varusteet ovat HomeComfort-sarjan korkeampien standardien mukaiset. Niitä ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • monipuolisia toimintoja täydentää integroitu, pestävä ilmansuodatin, joka puhdistaa ilmaa lisää poistamalla pölyä ja eläinten karvoja.

Ilmankuivain TTK 72 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 72 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme,  nyt vain 302,14 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*