UUSI suurtehoinen ilmanpuhdistin AirgoClean® 350 E: kaksinkertaisesti vaikuttava HEPA-suodatinsuojaus viruksilta, bakteereilta, pienhiukkasilta 120 m² asti – viimein saatavana

Alfa, Delta tai monta muunnosta mutatoituvasta salakavalasta taudinaiheuttajasta vielä kehittyykään: Uusi suuritehoinen ilmanpuhdistimemme AirgoClean® 350 E on viimeinen saatavana – ja mahdollistaa sinulle ja läheisille ainakin kotona elämän puhtaassa ilmassa. Ei korona- ja influenssaviruksia, allergeeneja, bakteereja eikä myöskään homeitiöitä, pölypunkkeja ja pienhiukkasia. Ilmansuodattimen kaksinkertaisesti vaikuttava HEPA-suodatus poistaa 99,97 % ultrahienoista hiukkasista 0,3 μm:n kokoisiin asti – täysin automaattisesti moderneimmilla ilmanlaatusensoreilla. Olisi siksi myös täydellinen ja tervetullut tulokas myös toimistossa …

Hengitä viimein taas vaivattomasti: Uudessa suurtehoilmanpuhdistimessa AirgoClean® 350 E yhdistyvät tehokas uusimman sukupolven HEPA-suodatintekniikka ja erinomainen toimivuus tyylikkääseen kuutiomaiseen ulkoasuun. Suurtehoilmanpuhdistimen älykkäästi ohjattu ilman puhdistus ja kaksinkertaisesti vaikuttava HEPA-suodatin tuottavat hygieenisesti moitteetonta ilmaa enintään 120 m² tai 300 m³ kokoisiin tiloihin. Tärkeät sisäilmamuuttujat lämpötila, ilmankosteus, pienhiukkaskuormitus sekä ilmanlaatu mitataan tosiaikaisesti ja näytetään selkeästi luettavina. Loistavia toimintoja täydentävät kaksi käyttötilaa (automaattitila valon tunnistuksella ja yötila), suodattimen vaihtonäyttö, lapsilukko, käytännöllinen IR-kaukosäädin sekä ohjelmoitava 24h-ajastin.

Näin se toimii

AirgoClean® 350 E:n ”Air-Quality-anturit” valvovat ilmanlaatua 24 tuntia päivässä ja 365 päivää vuodessa, jotta haitalliset mikrohiukkaset ja sairauksien aiheuttajat pysyvät luotettavasti poissa ympäristöstäsi. AirgoClean® 350 E:n ilmanlaadun näyttö on yhtä aikaa optisesti miellyttävä ja selkeästi luettavissa – se ilmaisee sisäilman laadun ja näyttää pienimpien pienhiukkasten määrän. Numeronäyttö kertoo sisäilmasta mitatun PM2.5-arvon (pienhiukkasten < 2,5 µm määrä) ja optinen LED-värinäyttö näyttää samanaikaisesti ympäröivän ilman puhtausasteen kolmella eri värillä.

Vihreä: Hyvä ilmanlaatu PM2.5-arvo 0 – 50

Sininen: Keskinkertainen ilmanlaatu PM2.5-arvo 51 – 100

Punainen: Huono ilmanlaatu PM2.5-arvo > 100

Erityisen kätevä on huonelämpötilan ja ilmankosteuden näyttö – kyseessä on kaksi terveyden ja hyvinvoinnin kannalta merkittävää tekijää. Erittäin herkkien ilmanlaatuanturien jatkuvatoimisen mittauksen ansiosta ilmenevät rasitustekijät kuten lika, pöly, pienhiukkaset sekä kaasumaiset haitta-aineet havaitaan välittömästi ja ne poistetaan ilmanpuhdistustehoa sovittamalla. Ilmatehoa säädellään täysin automaattisesti, jotta havaitut pienhiukkaset tai hajut suodatetaan välittömästi pois sisäilmasta.

Kaksinkertainen 3-in-1-HEPA-suodatinteknologia ja ionisointi tekevät sisäilmastosta terveellisen

Kahdesta HEPA-aktiivihiili- ja DACRON-suodattimesta koostuva suodatinjärjestelmä ja lisäionisaatio poistavat luotettavasti sisäilmasta hienopölyhiukkaset, allergeenit ja muut taudinaiheuttajat. Näin virukset, bakteerit, siitepölyn, allergeenit, pienhiukkaset ja homeitiöt eliminoidaan 0,3 mikrometrin kokoon asti molemmilla HEPA-suodattimilla. Lisänä kaksoisaktiivihiilisuodatin neutraloi ympäröivästä ilmasta haitta-aineiden lisäksi erityisesti tupakanhajun, kotieläinten hajut, keittiön tuoksut, savun hajun sekä formaldehydi- ja liuotinainehajut. Puhdasta ilmaa – ilman epämiellyttäviä hajuja. Molemmat DACRON®-esisuodattimet sopivat polyesteristä synteettisesti valmistettujen loputtomien kuitujensa ansiosta ihanteellisesti esisuodattimiksi ilmanpuhdistukseen. Jo keinokuitusuodatin suodattaa sisäilmasta luotettavasti heikot ja keskivoimakkaat hajut, karkean huonepölyn sekä eläinten karvat.

Täysautomaattinen ionisointi vahvistaa suurta suodatustehoa vielä entisestään. Negatiivisesti varautuneiden ionien staattinen lataus sitoo ympäriinsä leijailevaa siitepölyä, pölyä, viruksia ja bakteereja ja saa ne painumaan maahan, mistä kolminopeuksisen puhaltimen ilmavirta imee ne välittömästi pois. Sisäilman puhdistuu tällä tavoin vielä tehokkaammin ja siihen tulee lisäksi aktiivista happea.

Suodatin vaihtuu nopeasti ja helposti

Valmiiksi esiasennetun suodattimen vaihtaminen on yhtä helppoa kuin AirgoClean® 350 E:n käyttäminen. Laitteen kannet irtoavat molemmilta puolilta kädenkäänteessä ilman työkaluja, joten esi- ja HEPA-suodattimet on helppo tarkistaa silmämääräisesti ja vaihtaa tarvittaessa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • moniportainen sisäilmasuodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin, HEPA-aktiivihiili-suodatin (99,97 %) ja ionisointi
  • hienopölyhiukkasten, leijuvien hiukkasten, haitallisten aineiden, bakteerien ja hajujen erittäin tehokas HEPA-suodatus
  • yhdistetty ilman laadun näyttö ja ajantasaisen hienopölyhiukkasten (PM2.5-arvo) näyttö värillisillä ledeillä
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 300 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Suurtehoilmanpuhdistin AirgoClean® 350 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään suurtehoilmanpuhdistin AirgoClean® 350 E ajankohtaiseen tarjoushintaan, normaalisti 625,16 €, nyt vain 499,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*