UUSI Design-kattolämmitin IR 2000 SC: tehokas 2000 W ja kolme lämpötehoa terassille, parvekkeelle tai ulkotarjoilutiloihin – teollisesti muotoiltu

Jos sinulla on oma parveke, terassi tai oikea puutarhapaviljonki, laajennat asuintilaasi mielelläsi ulkoalueelle. Kun mukavat tuolit, pöydät ja penkit sekä ehdottomiin hankintoihin kuuluva grilli ovat paikoillaan, kauniit päivät saavat tulla. Entä jos ne eivät olekaan lämpimiä, vaan pikemmin viileitä? Silloin jälleen saatavana olevat design-kattolämmitin IR 2000 SC tuottaa napin painalluksella kesäisiä lämpötiloja! Sen mattapintaisesta alumiinista valmistettu vaikuttava 360°:n heijastin luo jokaiseen ulkotilaan modernin industrial-tyylisen loft-asunnon tunnelman.

Design-kattolämmittimen IR 2000 SC suuri heijastin (60,5 m) säteilee lämpöä’ 360° ja muuttaa jopa 10 m² kokoisen tilan kesäisen lämpimäksi. Kattolämmittimen lähes häikäisemättömien halogeenilämpöspiraalien kolme lämpötehoa (650 W / 1 350 W / 2 000 W) tuottavat aina sen verran lämpöä kuin ulkolämpötilat ja tunnelma edellyttävät. Lämpötehoa voi säätää helposti ja mukavasti kätevällä infrapunakaukosäätimellä. Erittäin säänkestävästä alumiinista valmistettu rakenne on roiskeveden pitävä (IP34), joten trendikäs laite sopii hyvin myös katetuille ulkotarjoilualueille – ravintolaan, kahvilaan tai ruokakärryn lähelle.

Näin se toimii

Design-kattolämmittimen IR 2000 SC käynnistyy ja sammuu helposti nappia painamalla. Alapuolella oleva käyttömerkkivalo ilmaisee, lämmittääkö infrapunalämmitin parhaillaan (vihreä) vai onko se valmiustilassa (punainen). Kattolämmittimen infrapunaputket ovat häikäisemättömät eikä liian kirkkaat suurimmallakaan teholla. Niiden tuottama valo luo miellyttävän ilmapiirin. Laadukas, eloksoitu kotelo on roiskevedenpitävä ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Suojaritilä estää lämmityselementtien suoran koskettamisen tai vaurioittamisen. Ihanteellinen myös tarjoilutiloissa käytettäväksi.

Kattolämmittimessä on 1,85 m pituinen suko-pistokkeella varustettu (CEE 7/7) virtajohto, jolla se liitetään tavalliseen pistorasiaan, ja toimituksessa on mukana kaikki tarvittavat asennusvarusteet nopeaan ja turvalliseen kattoasennukseen. Vain 3,0 kg painava kattolämmitin on helppo asentaa toimitukseen sisältyvällä 50 cm:n jaloteräsketjulla tilaa säästävästi parvekkeen kattoon, terassin katteeseen ja teltan telineeseen. Tarvittavat asennustarvikkeet sisältyvät toimituskokonaisuuteen.

IR 2000 SC:n häikäisemätön halogeeni-infrapunaputki tuottaa lämpöä saman periaatteen mukaisesti kuin aurinko. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Infrapunalämpö tuntuu heti, kun laitteen virta kytketään/katkaistaan katkaisimella, jossa on merkkivalo. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • tasaista lämpöä n. 10 m² alueelle
  • 3 lämmitystehoa: 650 W / 1 350 W / 2 000 W

Design-kattolämmitin IR 2000 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 2000 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 208,34 € , nyt vain 149,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: 1 x jaloteräsketju (50 cm), 2 x sulkurengas, 3 x nippuside, IR-kaukosäädin. 1,85 m pitkässä verkkojohdossa on Euroopassa yleisesti käytössä oleva suojakosketinpistoke (CEE 7/7).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*