Asennusteltta 180 TE: monipuoliseen käyttöön usein vaativissa olosuhteissa paikana päällä – jälleen saatavana

Miltä hyvin suunniteltu ammattilaisten työtelttaratkaisu näyttää? Sen tulee suojat riittävästi sateelta ja kylmältä, sen tulee on helppo ja optimaalinen säilyttää, ja yhden henkilön on saatava se nopeasti pystyyn. Mitä muuta? Rakenne saisi olla itsekantava, se ei saisi muuttua sateella painavammaksi, ja sen tulisi olla helposti puhdistettavissa painepesurilla, kun työ on tehty. Sellainen kuin asennusteltta 180 TE Trotecilta. Tuote on suunniteltu teltan lakea myöten hyvin huolellisesti – sillä meillä ammattilaiset työskentelevät ammattilaisten hyväksi.

Trotec-asennusteltat, esimerkiksi 180 TE, soveltuvat ideaalisesti lukuisiin työkohteisiin, joita ovat esimerkiksi sähkökaapit, muhvien asennus, kaivuu- ja johtotyöt, jäteveden pumppaus ja tarkastuksen, viemäri- ja kadunrakennustyöt. Teltta on 180 cm pitkä, 180 cm leveä ja 170 cm korkea, ja siten ideaalinen ratkaisu työmaalle – kevyt teltta painaa vain noin 14 kg. Ja mikä parasta: Polyesterikankaan erityiset valonläpäisyominaisuudet tukevat väsyttämätöntä ja turvallista työskentelyä teltassa. Materiaali absorboi nimittäin vain erittäin vähän päivänvaloa eikä vääristä väriä. Eri väriset kaapelit voidaan tunnistaa ja erottaa ongelmitta.

Edut yhdellä silmäyksellä – asennusteltta 180 TE …

  • laadukas polyesterikangas suojaa tehokkaasti sateelta ja kylmältä, ja myös vetoketjut on suojattu sateelta.
  • yksi henkilö pystyttää tai purkaa nopeasti. Itsekantava rakenne ei vaadi irrallisia tukitankoja.
  • vakuuttaa pysytettynä mitoillaan: pituus: 180 cm, leveys: 180 cm, korkeus: 170 cm. Taittuu käteväksi, helposti säilytettäväksi paketiksi, joka painaa vain noin 14 kg.
  • takaa oikeat värit sähköasennuksissa, huollettaessa teletekniikkaa jne.
  • helppo puhdistaa painepesurilla.
  • lukuisia mukavia ominaisuksia, esimerkiksi yksi vetoketju edessä ja takana, harmaat heijastinnauhat joka puolella, vakiona jatkomahdollisuus yhdellä puolella sekä kaksi ripustuskorvaketta yläsisäkulmissa,
  • toimitukseen sisältyy kuljetuslaukku.

Asennusteltta 180 TE – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään asennusteltta 180 TE ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 489,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*