Keraaminen lämpöpuhallin TDS 10 P: vankka sähkölämmitin radiaalipuhaltimineen siirtymäkaudelle tai kylmien päivien lisälämmöksi – jälleen saatavana!

Sähkölämmitin? Myyty loppuun lähes kaikkialla! Ei kuitenkaan Heinsbergissä – vankka Trotecin metallirakenteinen sähkölämmitin TDS 10 P tuottaa nopeasti lämpöä, jonka radiaalipuhallin jakaa tehokkaasti. Lämmitin on jälleen saatavana myös kaupasta. Lujaksi suunnittelun keraamisen lämpöpuhaltimen harmaa metallikotelo on coolin näköinen, mutta lämmitin saa ammattimaiset käyttäjät lämpenemään nopeasti ajatukselle tästä onnistuneesta lämmitysratkaisusta. TDS 10 P:n kehittynyt PTC-keraamilämpötekniikka ja tehokas radiaalipuhallin lämmittävät kylmät tilat haluttuun lämpötilaan tuota pikaa, mutta rankat ympäristöt tai varomaton käsittely kuljetettaessa eivät haittaa. Tartu nopeasti tarjoukseen – niin kauan kuin varastoa riittää!

Ainutlaatuinen radiaalipuhallinrakenne: Muissa tämän luokan edullisemmissa lämpöpuhaltimissa on tavallinen aksiaalipuhallin, mutta TDS 10 P:ssä on tehokas radiaalipuhallin.

Radiaalipuhaltimen kuljettavat ilmaan kuin siipiratas, joten ilman määrä ja paine ovat suuremmat kuin aksiaalimallien. TDS 10 P lämmittää siksi tilat nopeammin kokonaan. Radiaalipuhallin on huomattavasti hiljaisempi kuin vastaava aksiaalituuletin.

Etu on kaksinkertainen: Lämpö jakautuu paremmin ja puhallin on hiljaisempi.

TDS 10 P:ssä on lämmön yksilölliseen säätöön portaaton termostaatti, ja kaksi erikseen kytkettävää tehoa, yhteensä enintään 2 kW.

Lämpöeristetty kantokahva helpottaa TDS 10 P:n kuljettamista. Laite toimii termostaatin ohjaamana täysin automaattisesti ja lämmittää kahdella 1,4 tai 2 kW:n teholla – käyttö tuulettimena ilman lämmitystä on myös mahdollista.

PTC-lämpövastus vakuuttaa tarkatkin laskijat

Et löydä TDS 10 P:stä hehkuvia vastuslankoja, sillä tämä sähkölämmitin lämmittää ilman pitkäikäiselle keraamisella lämpövastuksella.

PTC:n etu verrattuna vastuslankoihin: pidempi kestoikä, kestävä tekniikka, nopea lämpeneminen – eikä palavaa pölyä lämmitettäessä, joten lämmitin soveltuu myös allergikoille.

Samoin kuin kaikki sähkölämmittimet TDS 10 P ei tuota toimiessaan kondensaattia ei kuluta happea. Keraaminen lämmitin soveltuu siten optimaalisesti suljettujen, tuulettamattomien tilojen lämmittämiseen.

TDS 10 P:n metallirakenne on luja, joten sitä voi käyttää kellarien, varastojen tai kylmien sisätyökohteiden lisäksi ongelmitta myös työmaakoppien tai katettujen myyntikojujen lämmittämiseen.

Turvallisen käytön varmistavat integroitu ylikuumenemissuoja sekä kaatumissuoja, joka katkaisee virran automaattisesti, mikäli laite kaatuu vahingossa.

TDS 10 P:n edut kertavilkaisulla

  • Trendivärinen luja metallirakenne
  • Pitkäikäinen keraaminen PTC-lämpövastus
  • Tehokas radiaalipuhallin takaa ilman nopean vaihtumisen
  • Moniportainen lämpötilan säätö, kaksi lämpötehoa ja erillinen kylmäpuhallus
  • Portaaton lämpötilan säätö termostaatilla
  • Kaatumissuoja
  • Ylikuumenemissuoja
  • Kondensoitumatonta lämpöä kuluttamatta happea – optimaalinen sisätilojen lämmitykseen
  • Helppo kuljettaa ja käyttää, kolme tehovaihtoehtoa : 750 W, 1 250 W ja 2 000 W. Huoneilma lämpenee puhtaasti, kondenssittomasti ja hajuttomasti.

Ilma lämpenee nopeammin – sisälämpötila jakautuu tasaisemmin

Trotec-lämpöpuhaltimen PTC-lämpövastukset (A) eroavat tavallisesti kuumalankakierukoista (B) muuten kuin lämpenevällä nopeammin. Lämpövastusten reagointi eroaa teknisestä syystä.

Kummassakin laitteessa käytetään tavoitelämpötilan (oranssi) säätöön kaksipistesäätimenä toimivaa termostaattia, mutta vastuslangalliset laitteet seuraavat lämpötilan muutoksia selvästi hitaammin, ja poikkeamat tavoitelämpötilasta ovat suurempia. Syynä on lämpövastusten erilainen sähkön johtavuus:

Kun vastuslangoissa kulkee virtaa, ne ovat lämmittyään aina yhtä kuumat. Lämpötilaa säädetään katkaisemalla virran syöttö, jolloin spiraali jäähtyy, ja kun termostaatti aktivoi spiraalin jälleen, se kuumenee jälleen täysin, ja virta katkeaa vasta tavoitelämpötilan saavuttamisen jälkeen.

Tämä ”toimii/ei toimi -prosessi” johtaa huomattavasti suurempiin lämpötilan vaihteluihin kuin käytettäessä keraamisia lämpövastuksia, joissa on materiaalin ominaisuuden perustuva integroitu lämpötilan säätö. Mitä kuumempi PTC on, sitä suurempi se vastus on. Lämpövastuksen läpi kulkee vähemmän virtaa ja lämpöteho laskee vastaavasti. Lämpötilat vaihtelevat selvästi vähemmän ja termostaatti kytkee/katkaisee virran huomattavasti harvemmin.

Tästä syystä keraamisilla lämpöpuhaltimilla saada tasaisempi lämpötila, kun käsittelyprosessi on herkkä lämpötilan suhteen, ja työympäristöstä saadaan mukavampi.

Keraaminen lämpöpuhallin TDS 10 P– merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TDS 10 P ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 72,89 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*