Aircooler PAE 50 – 4-in-1 apparaat weer leverbaar: koelt, verfrist, bevochtigt en reinigt de lucht

De Aircooler PAE 50 was sneller uitverkocht dan een zweetdruppel die van de punt van de neus op de bodem valt. De redenen daarvoor liggen voor de hand: Ten eerste: de luchtkoeler produceert een natuurlijke verdampingskoeling zonder chemische koelmiddelen en afvoerslang. Ten tweede: het apparaat is een praktisch 4-in-1 multitalent met luchtkoeling, ventilatie, luchtverfrissing en -bevochtiging in één. En ten derde ziet het er knap uit, dat bewijst ook de toekenning van de IF Design Award 2018.

De Aircooler PAE 50 is met zijn mooie lijnen en mat zwarte behuizing een ware streling voor het oog. Maar ook op het vlak van werking en prestatie weet de luchtkoeler te overtuigen: het apparaat brengt de binnentemperatuur omlaag met natuurlijke verdampingskoeling, de zogenaamde honeycomb-technologie. Daarvoor is enkel vers leidingwater nodig, dat de aangezogen lucht in het verdampingsfilter bevochtigt en weer uitblaast als een koele luchtstroom.

Bovendien blinkt het apparaat in de winter uit met zijn bevochtigingsfunctie, die een onaangenaam droge verwarmingslucht voorkomt. Het hele jaar door elimineert de hoogefficiënte ionisator van de PAE 50 wanneer nodig vervelende geurtjes en bacteriën in de kamerlucht en aromatiseert de lucht met een geurolie-diffuser.

Uw voordelen in één oogopslag – de Aircooler PAE 50 …

  • kan flexibel binnens- en buitenshuis gebruikt worden: op het warme kantoor, ter afkoeling in de fitnessruimte of als verspreider van frisse lucht op terras of balkon.
  • heeft voor de koeling van ruimtes tot 150 m³ niet meer dan gewoon leidingwater nodig, dat in het reservoir van 20 liter gevuld wordt of permanent door een vaste wateraansluiting kan worden toegevoerd. Op extreem hete dagen kan het koelvermogen met behulp van de 4 meegeleverde koelelementen of door het toevoegen van ijsblokjes nog extra versterkt worden.
  • zorgt met zijn 4 ventilatiestanden voor merkbare verfrissing – naar keuze op één punt gericht, met toe- en afnemende ventilatiesterkte zoals natuurlijke wind of breed verspreid de ruimte in. Voor een aangenaam klimaat in de slaapkamer biedt de Aircooler dan weer een fluisterstille nachtmodus.
  • kan dankzij de programmeerbare timer automatisch worden in- en uitgeschakeld. Zo worden de toch al geringe gebruikskosten nog eens extra verlaagd omdat het apparaat enkel werkt wanneer dat echt nodig is.
  • voorkomt met de luchtbevochtigingsfunctie onaangenaam droge verwarmingslucht. Het hoge verdampingsvermogen van 2 liter per uur maakt een bevochtigingsduur tot 10 uur mogelijk.
  • maakt een snelle verplaatsing mogelijk door de compacte afmetingen, de in de behuizing geïntegreerde rolwieltjes evenals de ergonomisch gevormde grepen. Met de apart monteerbare standvoeten is de PAE 50 ook op licht hellende vlakken beschermd tegen onbedoeld wegrollen.

Aircooler PAE 50 – voordelige Intertek-geteste merkkwaliteit van Trotec!

Bestel het beste vandaag nog de Aircooler PAE 50 voor onze actuele aanbiedingsprijs van i.p.v. € 256,25 nog slechts € 159,95 incl. btw – nu in de Trotec-Shop!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *


*