Säteilevä ulkonäkö

tro_blog_gesichtspflege-secosan_banner

Kun ihmiset kohtaavat, katsotaan ensimmäiseksi kasvoihin. Siksi kannattaa huolehtia raikkaasta ulkonäöstä. Kasvot puhdistetaan säännöllisesti kasvovedellä ja viimeistellään voiteilla sekä silloin tällöin kuorimalla.

Voit myös laajentaa kauneudenhoito-ohjelmaasi: aamuinen kasvohieronta ja raikasta juomaa ihon hyväksi. Puhdas vesi sekä ulkoisesti että sisäisesti saa ihon säteilemään. Parhaan veden ihon hoitoon saat helposti Trotecin SecoSan Stickillä.

Säteilevä ulkonäkö

Annat varmaan kasvojen hoidolle paljon arvoa. Kasvot puhdistetaan vähintään kerran päivässä kosmetiikalla ja sitä hoidetaan päivä- ja yövoiteilla. Silloin tällöin seuraa myös kuorinnan jälkeen puhdistava ja elvyttävä kasvonaamio. Kaikista kosmeettisista aineista huolimatta tulee myös muistaa olennainen asia: Terve, säteilevä iho tarvitsee ennen kaikkea raikasta vettä.

Ulkoisesti ja sisäisesti

Kun hoidat kasvojasi, käytä puhdistamiseen hellävaraista puhdistusainetta. Silloin tällöin kannattaa suoda kasvoille miellyttävä hieronta. Täytä lämmintä vettä kulhoon. Kastele sormen päät ja sivele puhdistettuja kasvoja – nenästä poskiluun kautta alas. Sivele myös otsaa ja leukaa keskeltä ulospäin. Lämmin, kostea paine rentouttaa ihoa. Vaikutus näkyy pian: olet levänneen ja raikkaan näköinen. Käytä rentouttavaan hierontaan puhdasta, raikasta vettä. Sitä on aina saatavilla, kun laitat vesijohtoveden joukkoon SecoSan Stickin.
Juo myös (SecoSan)vettä runsaasti, sillä se edistää ihosi elinvoimaisuutta. Tutkimusten mukaan veri kiertää paremmin vain muutama minuutti juomisen jälkeen, jolloin iho saa enemmän happea. Ihmisen suurimman elimen aineenvaihdunta tehostuu, ja tehokkaampi aineenvaihdunta taas tukee ihon suojaus- ja puolustustoimintoa. Juomisen elvyttävä vaikutus näkyy pitkään iholla.

Aina saatavilla

Kun sinulla on kotona SecoSan Stick, on sinulla aina elinvoiman antaja käsillä. Täytä kannuun riittävästi vettä ja lisää sinne yksi SecoSan Stick. Se sitoo veden happea ja torjuu bakteereja pysyvästi. Trotec-verkkokaupassa on SecoSan Stickejä eri vaihtoehtoina: pienistä määrästä puhdasta vettä aina kanistereihin asti. Tutustu jo tänään, sillä meillä on sinulle useita erikoistarjouksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*