Toimitamme apua kaikkialle Eurooppaan 24 tunnin sisällä!

tro_blog_TKL Großschadenlager_banner

Trotec valmistaa innovatiivisia koneita ja laitteita, käyttökohteina ilmastointi, lämmitys, ilman käsittely, tuuletus sekä mittaustekniikka. TKL vuokraa näitä laitteita tilapäistarpeeseen. Entäpä jos vakavat luonnonmullistukset, kuten korkea nousuvesi tai tulva, ja niistä seuraavat laaja-alaiset vesivahingot vaativat suurten laitemäärien käyttöä? TKL tarjoaa tästä lähtien mullistavan ratkaisun näitä tapauksia varten …

Esimerkiksi tulvan jälkeen pysyvien vahinkojen torjumiseen on vain vähän aikaa. Kastuneissa rakennuksissa ja asunnoissa tarvitaan lukuisia ammattilaislaitteita kuivamaan niin seiniä kuin lattioitakin. Kiirettä pitää, sillä jos homeitiöt ja mikro-organismit ovat päässeet asettumaan rakenteisiin, on niiden torjuminen erittäin haastavaa. Mutta mistä saada pikaisesti laitteita, kun tarve iskee? Ja kuka toimittaa ne nopeasti paikalle? Kaksi kysymystä, yksi vastaus: TKL! Suunnitelma on seuraavanlainen …

1. Meillä on eurooppalainen suurvahinkovarasto

Varastossa on suuria määriä vuokralaitteita erityisesti luonnonmullistusten, kuten tulvien torjuntaan. Varaston paikka on valittu niin, että voimme toimittaa laitteita 24 tunnin sisällä kaikkialle Eurooppaan.

2. Lisäämme määrätietoisesti kuljetuskapasiteettiamme

Ylläolevan kuvan moderni kuorma-auto on paras esimerkki. Hankimme parhaillaan lisää kalustoa, jotta voimme lähiaikoina toteuttaa tavoitteemme toimittaa suuria laitemääriä kaikkialle Eurooppaan. TKL:n laitevalikoimaa täydennettiin äskettäin suurilla ilmastointilaitteilla. Voimme siis toimittaa niitäkin kuljetuspalvelumme tukemana.

TKL tarjoaa käyttöön 15 000 vuokralaitetta

Tarvitsetko ilmastointijärjestelmää tai erillisiä ilmastointilaitteita? Vai kenties lämmittimiä, ilmankuivaimia, kostuttimia tai ilmanpuhdistimia? Me vuokraamme sinulle oikean ilmaston. Lyhytaikaisesti viikoksi tai kaudeksi ja pitkäaikaisesti vuosisopimuksella. Katso lisätietoja osoitteesta https://de.trotec.com/en/tkl-rent/ tai soita asiakaspalveluumme +49 02452 962 160 – odotamme yhteydenottoasi. Tämä palvelu on englanniksi tai saksaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*