Hengitä syvään

tro_blog_Luftreiniger_banner

Luonnon herääminen kylmän talven jälkeen ei ole pelkästään miellyttävää. Allergikkojen kärsimykset alkavat puiden, pensaiden ja ruohon vihertyessä. Silmät kutisevat, limakalvot ärtyvät.

Moni kärsii aivastelusta, jatkuvasta nuhasta ja hengitysvaikeuksista. Jos haluat siitepölykaudella hengittää rauhassa omassa kodissa ja nukkua kunnon yöunet, on asunnon oltava puhdas siitepölyltä. Trotecin ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S on vaivaton ratkaisu.

Hengitä syvään

Kevät näyttää parhaat puolensa: miellyttäviä lämpötiloja, ihanaa auringonpaistetta, ihmiset nauttivat kylmän, kostean talven jälkeen. Luonto herää kanssamme. Ensimmäiset kukat avautuvat, pensaisiin tulee silmuja ja puut alkavat vihertyä. Se ei kuitenkaan ilahduta kaikkia. Miljoonat ihmiset kärsivät heinänuhasta. Epämiellyttävän olon aiheuttava siitepölykausi alkaa yleensä maaliskuussa ja jatkuu pahimmassa tapauksessa loppukesään asti. Siitepölyallergioita laukaisevat usein varhain kukkivat kasvit ja puut, esimerkiksi koivu, leppä, pähkinäpensas ja eri ruohot. Erityisen herkät allergikot voivat kärsiä heinänuhasta myös leutoina talvikuukausina. Miten hyvältä tuntuukaan, kun voi mennä kotiin, sulkea ikkunat ja nauttia puhtaasta sisäilmasta – niin ainakin luulisi!

Inhottavia pieniä kiusanhenkiä

Avonaisista ikkunoista virtaa siitepölyä huoneisiin. Pienet kiusanhenget ovat nimittäin erittäin sitkeitä ja voivat kulkea jopa satoja kilometrejä sopivan tuulisella ja kuivalla säällä. Ne tunkeutuvat sisään ja leviävät asuntoon, vaikka ovi avattaisiin vain hetkeksi. Siitepölyä kulkeutuu sisään myös vaatteissa ja hiuksissa.
Jos kärsit heinänuhasta, noudatat varmasti joitakin neuvoja, joilla pidät kiusallisen siitepölyn poissa asunnosta – erityisesti makuuhuoneesta, jossa haluat nukkua kunnolla: Älä vie ulkovaatteita makuuhuoneeseen ja pese hiukset ennen nukkumaanmenoa. Tarkista esim. netistä siitepölytilanne, koska kannattaa tuulettaa.

Puhdasta ilmaa

Ilmanpuhdistin on helpoin ja johdonmukaisin tapa pitää makuuhuone siitepölyttömänä. Liitä Trotecin AirgoClean 105 S pistorasiaan, kytke virta ja näin siitepöly poistuu hujauksessa. Aloita kamppailu heinänuhaa vastaan!
AirgoClean 105 S tuottaa puhdasta ilmaa suuriinkin tiloihin. Napin painallus riittää suodattamaan ilmasta siitepölyn sekä pölyn, homeitiöt ja eläinten karvat, jotka voivat myös aiheuttaa allergioita. Integroidut anturit mittaavat ilman likaisuuden automaattisesti. Voit antaa ilmanpuhdistimen toimia joko automaattisesti tai valita manuaalisesti tason puhaltimen kolmesta nopeudesta. Tuotteeseen sisältyy myös kätevä kaukosäädin. Ilmanpuhdistin kuluttaa vähän energiaa ja on hiljainen, joten voit antaa sen toimia jatkuvasti ja siten nauttia kotona raikkaasta, puhtaasta ilmasta. Asunnosta ja erityisesti makuuhuoneesta tulee hyvän olon keidas – varsinkin kun siitepölyä on runsaasti ilmassa.

AirgoClean 105 S tarjoaa

  • erittäin tehokkaan kaksivaiheisen suodatinjärjestelmän, jossa on aktiivihiili-esisuodatin ja True HEPA -suodatin
  • energiaa säästävän automaattisen toiminnan ja sitä ohjaavat erityiset anturit
  • ilmanlaadun ja suodattimen vaihdon merkkivalot
  • ajastimen ja astettaisen käymisen
  • nopean ja helpon suodattimien vaihdon
  • erinomaisen hinta-laatusuhteen
  • jopa 30 neliömetrin tilan pitämisen raikkaana ja puhtaana

Aloita siitepölyn torjunta jo tänään. Ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S on nyt saatavana sensaatiomaiseen tarjoushintaan vain 179,95 €, normaalisti 372 €. Säästät yli puolet alkuperäisestä hinnasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*