Nestetankkausta keholle

tro_blog_wasseressen_banner

Juo paljon: Vesi pitää kehon kunnossa ja edistää aineenvaihduntaa. Asiantuntijat neuvovat juomaan päivittäin vähintään kaksi litraa vettä. Keho saa sillä tavoin tärkeitä hiven- ja ravintoaineita. Lisäksi puhdas vesi tehostaa aineenvaihdunnan kuona-aineiden ja ympäristöstä tulevien haitallisten aineiden hajoamista ja poistumista.

Kun vettä säilytetään Trotecin SecoSan Stickin kanssa, se selviää näistä tärkeistä tehtävistä erinomaisesti. Voit myös lisätä kehon nesteen saantia nauttimalla tietoisesti runsaasti vettä sisältäviä elintarvikkeita.

Nestetankkausta keholle

Elimistön riittävä vedensaanti on tärkeää hyvinvoinnille ja terveydelle. Kun juominen unohtuu, tuntuu nestevaje nopeasti. Olo on nuutunut, keskittyminen on vaikeaa ja päätä särkee. Erityisesti lasten vedensaannista huolehtiminen on tärkeää, sillä heidän janon tunteensa ei ole yhtä selvä kuin aikuisten. Aikuisetkin unohtavat usein juomisen, syynä stressi, kiire tai vaihteleva päiväohjelma. Siksi ravitsemusasiantuntijat neuvovat juomaan päivittäin vähintään 1,5 – 2 litraa raikasta vettä – määrätietoisesti.

”Syö” vettä

Vedensaanti ei tarkoita vain juomista. Aikuisen elimistön on korvattava päivittäin noin kaksi ja puoli litraa vettä. Elimistö saa noin puolet tuosta määrästä terveellisestä ravinnosta. Perehdy elintarvikkeiden nestemäärään. Hedelmät ja vihannekset sisältävät paljon vettä. Esimerkiksi kurkussa on 96 prosenttia vettä, vuonankaalissa 93 ja omenissa 80 prosenttia. Juusto, leipä, kala ja liha sisältävät myös paljon vettä. Oikeilla elintarvikevalinnoilla täydennät tietoisesti kehon vedensaantia.
Juomista ei tietenkään saa unohtaa. Kivennäis- ja vesijohtovesi sekä makeuttamattomat teet ovat parhaita janonsammuttajia ja samalla terveellisimpiä. Puhdas vesi on luonnollisesti etusijalla. Erityisen raikasta ja puhdasta juomavettä on aina saatavana, kun käytät SecoSania. Täytä vettä kannuun tai pulloon ja lisää SecoSan Stick. Se pitää veden pitkään puhtaana ja raikkaana, koska se sitoo veden happea ja estää bakteerien lisääntymisen.

Monta kuukautta raikasta

SecoSan Stick sisältää nimittäin hopeaa, joka tunnetusti tehoaa bakteereihin. SecoSan Stick on koosta riippumatta käyttökelpoinen puolen vuoden ajan ja takaa luotettavasti veden parhaan laadun. Vettä voidaan sinä aikana lisätä rajoituksitta. Puhtaan vesinautinnon takaavia SecoSan Stickeja on saatavana eri kokoisina, esimerkiksi Stick 1, joka pitää 0,7 litraa vettä raikkaana ja puhtaana, ja Stick 2, joka on tarkoitettu kahdelle vesilitralle. Aloita määrätietoinen veden juominen jo tänään ja tilaa oma vedenraikastin verkosta. Tästä pääset Trotecin verkkokauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*