Puutarhajuhla voi alkaa

tro_blog_entfeuchtung_zelte_banner

Telttojen ja paviljonkien omistamisesta on suuri etu, sillä ne ovat mukavan joustavia. Esimerkiksi viikonloppuretkellä on katto nopeasti pään päällä. Tai kun kutsut keväällä tai kesällä ystäviäsi puutarhajuhliin, suojaa paviljonki illan viileydeltä tai mahdolliselta sadekuurolta.

Joustavuus edellyttää tilapäisten kattojen ja seinien oikeaa huoltoa. Teltat ja paviljongit tulee puhdistamisen jälkeen – paras vaihtoehto on painepesuri – kuivata ja taittaa kokoon. Jos teltat ja paviljongit säilytetään kellarissa tai piharakennuksessa, tulee käyttää ilmankuivainta, sillä se estää homehtumisen ja tahrojen muodostumisen. Trotecin TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimet tarjoavat parhaan suojan.

Puutarhajuhla voi alkaa

Telttaa tai paviljonkia on kenties käytetty vasta yhden kesän ajan. Pettymys on siis suuri, kun niitä pystytetään seuraavana vuonna: Telttakankaan kulmissa on rumia tahroja, taitteissa on hometta eikä edes pitkäkestoinen tuuletus poista tunkkaista hajua. Monet suurten ja pienten telttojen ja paviljonkien omistajat ovat törmänneet tähän ongelmaan. Ikävintä asiassa on, että home ja tahrat huomataan yleensä vasta, kun teltta on jo pystytetty.

Ratkaisu on oikea varastointi

Ikävä yllätys voidaan välttää, kun teltan tai paviljongin osat puhdistetaan perusteellisesti ja annetaan kuivua käytön jälkeen. Kesällä osat voidaan usein kuivata auringon paisteessa puutarhassa tai parvekkeella. Ilma on kuitenkin kosteaa, ja jos vasta puhdistettuun telttaan on jäänyt vettä, se jää kokoon taitettujen telttakankaiden väliin ja aiheuttaa viikkojen ja kuukausien kuluessa ikäviä vahinkoja. Pelaa varman päälle ja huolehdi oikeasta varastointiolosuhteista. Tärkeintä on kuiva ympäristö – erityisesti sellainen, missä ilmakin pääsee kiertämään. Trotecin TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimet soveltuvat erinomaisesti tällaisten olosuhteiden luomiseen. Napin painalluksella käynnistyvät, tehokkaat laitteet toimivat miellyttävän hiljaisesti poistaessaan kosteutta ympäristön ilmasta ja varmistavat samalla myös jäännöskosteuden poistumisen telttakankaista.

Kuiva viimeiseen laskokseen asti

Erittäin helppokäyttöinen, tehokas ja tilaa säästävä: nämä ovat muutamia Trotecin ilmankuivaimien huomiota herättäviä piirteitä. Ilmankuivaimille löytyy tilaa jokaisesta kellarista, komerosta, autotallista tai vintiltä – juuri siellä, missä tarvitaan raitista, kuivaa ilmaa. Laitteen teho valitaan tilan koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Eri malleja on 20 – jokaiselle siis jotain.

Muutamia esimerkkejä: Lämmitettyihin tiloihin tarkoitettu perusmalli TTK 24 E poistaa ilmasta 10 litraa kosteutta päivässä ja on erittäin helppokäyttöinen. Liitä sähköverkkoon, paina nappia ja ilmankuivaus alkaa! Vai saako tehoa olla hieman enemmän? Onnistuu! Ilmankuivain TTK 100 S on elegantisti muotoiltu mestari. Laitteessa on automaattinen kuumakaasusulatus, joten se poistaa kosteutta luotettavasti myös lämmittämättömistä tiloista. Näin se soveltuu ihanteellisesti telttojen ja paviljonkien kuivanapitoon kellarissa, jossa saatetaan kuivata myös pyykkiä. Sarjan tehokkain ilmankuivain on kestävä TTK 122 E. Se poistaa vettä jopa 40 litraa päivässä, joten se sopii suuriin, viileisiin tiloihin.

Tehokas ja tyylikäs

Kaikissa laitteissa on ylitäyttösuoja, joten vesivahinko ei yllätä. Kertyneen veden poisjohtaminen on erityisen käytännöllistä, kun laitetta käytetään jatkuvasti. Kaikki mallit tarjoavat tämän ulkoisen vedenpoistomahdollisuuden. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin johtaa vesi letkua pitkin viemäriin – siinä kaikki. Trotecin TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimet ovat tehokkaita ja luotettavia, niiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja ulkoasu tyylikäs. Kun talvisäilytys on ohi, voit ottaa teltan tai paviljongin jälleen käyttöön ja ihastella puhtaita seiniä ja kattoa!

Etusi

  • joustavat käyttömahdollisuudet
  • helppokäyttöinen
  • tehokas ja hiljainen
  • suojaa tehokkaasti kosteuden aiheuttamilta tahroilta, ummehtuneelta hajulta ja homehtumiselta
  • malleja joka tarpeeseen
  • erinomainen hinta-laatusuhde

Valitse sopiva ilmankuivain suuresta valikoimasta – nyt Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*