Kuumia tee -trendejä

tro_blog_tee-trends_secosan_banner

Laadukas tee aloittaa päivän, on rentouttava juoma kesken työpäivän ja miellyttävä iltajuoma kirjan tai television ääressä. Teetä voi juoda milloin vain, sillä tarjolla on myös kofeiinittomia tai teaniinittomia vaihtoehtoja. Valinnan varaa on vaikka kuinka paljon.

Riippumatta lempiteestäsi, yksi asia on kaikille yhteinen: valmistukseen tulee käyttää vain parasta vettä. Se saa teen aromit paremmin esiin. Tuore, raikas teevesi on aina valmiina, kun käytät valmistuksessa SecoSan Stickia.

Kuumia tee-trendejä

Tee soveltuu kuumaksi nautintojuomaksi joka vuodenaikana. Keväällä esimerkiksi kukkaisaromeja, kesällä raikkaan hedelmäisiä juomia, syksyllä mielellään hyvää tekevää yrttiteetä mahdollisten vilustumisien torjuntaan ja talvella jouluisen maustettuja. Koskee kaikkia teelajeja: tee lämmittää ihanasti ja sitä voi juoda huoletta suuriakin määriä. Teessä ei ole nimeksikään kaloreita. Jos käytät sokeria tai muita makeutusaineita, kalorimäärä ei kuitenkaan ole suurempi kuin 30.

Luonnon ihmeaine

Teetä voi valita eri tarkoituksiin. Esimerkiksi vilustumiseen ja mahakipuihin kannattaa valita piparminttutee. Tulehduksiin auttaa kamomillatee, esimerkiksi kurkkukipuun. Jäähtynyttä kamomillateetä kannattaa tällöin kurlata. Mikäli käheys vaivaa, voi useampi kuppi salviateetä auttaa. Myös fenkolitee auttaa käheyteen ja vatsavaivoihin. Lehmuskukkatee lisää hikoilua, joten sitä kannattaa kuumepotilaan juoda.

Hyvänolon tuottaja

Parhaalta tee tietysti maistuu, kun sitä käytetään nautintoaineena eikä lääkkeenä. Jotta teelaadun maku pääsee oikeuksiinsa, tulee kiinnittää huomiota veden laatuun. Seisonut vesi – myös putkistossa, mikäli vesihanaa ei ole käytetty vähään aikaan- antaa teelle ikävän sivumaun. Kannattaa siis täyttää raikasta vesijohtovettä kannuun ja lisätä sinne yksi SecoSan Stick. Pienet hopeaionit estävät vedessä pysyvästi bakteerien ja itiöiden kasvun. Vaikka vesikannu seisoisi useampia päiviä keittiössä, pysyy vesi raikkaana ja puhtaana SecoSanin ansiosta.
SecoSan Stickejä on saatavilla eri kokoisina Trotecin verkkokaupassa. Pienin Stick pitää 0,7 litraa vettä puhtaana. Vilkaise verkkokauppaamme samantien, sillä SecoSan Stick 1 on nyt kolmen kappaleen erikoistarjouksessa vain 9,94 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*