Varo halpaliikkeiden ilmastointilaitteita!

tro_blog_billig-klimageraete_banner

Tuttu ilmiö jokaiselle, joka etsii erikoistarjouksia internetistä: Ilmastointilaitteita tarjotaan ns. superhintaan, huomattavasti normaaleja hintoja edullisemmin. Kuinka se on mahdollista? Asia selviää yleensä, kun ”uusi” laite saapuu kotiin: Näiden epätavallisen edullisten laitteiden tekniikka ei ole välttämättä uusinta standardia, eikä myöskään energiatehokkuusluokka ole ajan tasalla.

Toisin sanoen: Jos tartut tällaisiin tarjouksiin, saatatkin saada teknisesti vanhentuneen, edellisvuoden laitteen. Ilmastointilaitteilla ei tietenkään ole parasta ennen -päiväystä, mutta niihin tulee joka vuosi lukuisia uusia yksityiskohtia, joiden ansiosta esimerkiksi energiatehokkuusluokka on paras mahdollinen. Parhaat esimerkit uutuuksista ovat laitteemme PAC 2000 E ja PAC 2600 E. Huippuajankohtaisten mallien tekniikka ja tehokkuus edustavat uusimman sukupolven ilmastointilaitteita.

PAC 2000 E ja PAC 2600 E: superhyvä hinta-laatusuhde

Sisältö ratkaisee. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota huippulaitteidemme ominaisuuksiin. Tuloksena on kaksi erittäin tyylikästä tilaihmettä, joiden suorituskyky on ajankohtainen. Kumpikin viilentää huoneen lämpötilan vaivatta 16 °C asteeseen. PAC 2600 E:n teho riittää 80 m³ tiloihin, PAC 2000 E:n taas 65 m³ kokoisiin tiloihin. Kumpaakin laitetta voidaan käyttää myös sekä ilmankuivaimena että tuulettimena ilman jäähdytystehoa. Ja mikä parasta: kummallakin laitteella on sertifioitu energiatehokkuusluokka A.

Yhtä laadukkaita tuotteita kuin Trotecin PAC –ilmastointilaitteita et saa edullisemmin mistään muualta! Kun valitset Trotecin tuotteen, voit olla varma siitä, että saat aitoa merkkilaatua joka hintaluokassa. Tiesithän, että tämä lupaus koskee kaikkia mallejamme, sillä jokaisen laitteen tekniikka päivitetään vuosittain?!

Trotecin ilmastointilaitteet: tiedät mitä ostat!

Kiinnostuitko? Tutustu nyt monipuoliseen ilmastointilaitemallistoomme sekä erityisesti huippu-uutuuksiimme PAC 2000 E, hinta vain 199,95 € ja PAC 2600 E, hinta vain 239,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*