Hyvä ilmasto, terveellinen uni!

tro_blog_befeuchter-schlafzimmer_banner

Raitis ilma, hyvä uni: näin yksinkertaista se on. Usein pelkkä tuuletus ennen nukkumaanmenoa ei valitettavasti riitä. Eikä pattereiden päälle ripustetut kosteat pyyhkeet, sillä ne kuivuvat tunteja ennen heräämistä.

Tasaisen miellyttävän yöilman takaa Trotecin höyrystävä ilmankostutin. Nämä siirrettävät laitteet säätävät automaattisesti ilmankosteutta ja varmistavat koko yöksi hyvät unet.

Hyvä ilmasto, terveellinen uni!

Oletko joskus nukkunut liian lämpimässä makuuhuoneessa? Silloin tiedät seuraukset: aamulla ei ole levännyt olo ja päätä särkee. Toisaalta liian viileässäkään huoneessa ei ole helppo nukahtaa, kun paleltaa liikaa. Miellyttävä lämpötila makuhuoneessa on noin 18 °C. Tämä on asiantuntijoiden suositus. Mutta oikea lämpötila ei yksin riitä, myös makuuhuoneen ilmankosteuden on oltava sopivalla tasolla, jotta uni on syvää ja virkistävää.

Hengitä syvään

Ihminen viettää kolmasosan elämästään makuuhuoneessa. Siksi terveellinen huoneilma on siellä erityisen tärkeää. Varsinkin kylminä vuodenaikoina on hankala saavuttaa terveellinen ilmankosteus. Sillä mitä kylmempää ilma on, sitä vähemmän kosteutta se sitoo. Suositeltava ilmankosteus makuuhuoneessa on 40 – 60 prosenttia. Kostea ilma hellii hengitysteitä. Happi kulkee verisuonissa paremmin, ja varsinkin nenän limakalvot eivät pääse kuivumaan.

Miellyttävä ilmasto ei ole arpapeliä

Monet ripustavat makuuhuoneessa kosteita pyyhkeitä pattereiden päälle, jotkut asettavat huoneeseen viherkasveja, sillä ruukusta haihtuu vettä. Näillä hätäkeinoilla ilmankosteus ei ole säännöllistä. Varmista jatkuvan miellyttävä ilmankosteus luotettavalla tekniikalla. Trotecin höyrystävillä ilmankostuttimilla pelaat varman päälle. Nämä siirrettävät ja tehokkaat laitteet takaavat tasaisen ilmankosteuden huoneessa ja sisäänrakennettu suodatin pitää huolta ilman puhtaudesta. Pölyhiukkaset ja häiritsevät hajut katoavat muutamassa minuutissa. Voit hengittää huoletta syvään.

Trotecin ilmankostuttimia on saatavilla eri malleina. Makuuhuoneeseen suosittelemme malleja B 200 eco tai B 400. B200 eco imee kuivan ilman sisäänsä ja kostuttaa sen höyrystinsuodattimella. Samalla ilmasta suodattuu mineraalijäämät. Lisäksi ilma puhdistuu pölyhiukkasista ja hajuista aktiivihiilisuodattimen kautta. Kaikki oleelliset osat ovat vaihdettavissa.
Hygrostaattiohjattu B 400 johtaa kuivan ilman haihdutusmatolla varustetun, pyörivän kostutusrummun kautta takaisin huoneilmaan. Rumpu kulkee vesialtaan kautta. Valitse siis itsellesi sopiva ilmankostutin ja nauti hyvistä yöunista. Trotecin verkkokaupasta löydät ilmankostuttimet alkaen hinnasta 199,95 € sis. Alv:n.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*