Parasta parhaalle ystävälle

tro_blog_secosan-katzenbrunnen_banner

Lemmikkieläin on usein ihmisen paras ystävä. Syöt kenties itse tasapainoista ravintoa ja halut, että esimerkiksi kissasikin elää yhtä terveellisesti. Tasapainoiseen ravintoon kuuluu päivittäinen raikas vesi. Kissat rakastavat ennen kaikkea virtaavaa vettä, sillä eläinten vaiston mukaan tämä on puhdasta. Suo karvanaamallesi  päivittäinen nautinto kissojen juomalähteellä. Vesi pysyy viikkojen ja kuukausien ajan raikkaana ja puhtaana, kun lisäät siihen Trotecin SecoSan Stickin.

Parasta parhaalle ystävälle

Niin kissojen kuin ihmistenkin soluista yli 70 prosenttia on vettä. Solut tarvitsevat jatkuvasti vettä, jotta eläin pysyy terveenä ja aktiivisena. Ulkona liikkuvat eläimet hakevat luonnosta oman juomalähteensä – esimerkiksi sadevesilammikon, puron tai kasvien lehdille kertyvän aamukasteen. Kotitiikeri joutuu sen sijaan turvautumaan sinun apuusi. Vesi on vaihdettava monta kertaa päivissä, jottei se maistu seisoneelta. Seisonut vesi herättää nimittäin kissojen itsesuojeluvaiston. Eläimet oppivat jo muinoin, että seisovassa vedessä piilee vaaroja: siihen muodostuu nopeasti bakteereja. Virtaava vesi houkuttelee kisut juomaan riittävästi. Anna siksi parhaalle ystävällesi parasta mahdollista ja hanki juomalähde.

Mukavuutta kissalle – ja sinullekin

Lemmikkisi saa juomalähteestä koko päivän raikasta vettä, ja sinun ei tarvitse enää huolehtia juoma-astian täyttämisestä. Parasta tässä on, että pieni SecoSan Stick varmistaa juomalähteen veden raikkauden. Säästyt säännöllisen puhdistamisen ja veden vaihtamisen vaivalta.

Näin se käy

SecoSan Stick vapauttaa tarpeen ja vesimäärän mukaan hopeaioneja veteen. Ne ympäröivät bakteerit ja tekevät niistä vaarattomia. Juoma-automaatin vesi on aina raikasta ja puhdasta. Rumat, hankalasti poistettavat kalkkikerrostumat kuuluvat myös menneisyyteen, kun käytät SecoSan Stickiä. Kätevä hopeaionin käyttö suojaa tehokkaasti myös juomalähteen pumppua.

Tarjoamme SecoSan Stickejä Trotecin verkkokaupassa eri kokovaihtoehtoina. Huomaa myös säästöpakkaukset. SecoSan Stick 1 pitää 0,7 litraa vettä luotettavasti puhtaana ja bakteerittomana monta kuukautta ja maksaa kolmen Stickin pakkauksessa vain 9,94 €! Tartu uskomattomaan tarjoukseen jo tänään – säästä jopa 73 prosenttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*