Myrsky nousee: laite päälle. Myrsky laantuu: laite sammutetaan

 tro_blog_TTW-Windmaschine_banner

Olisipa ihanaa, jos luonnonvoimiakin voisi säädellä yhtä helposti kuin Trotecin laitteita: paina nappia, aurinko paistaa. Kierrä tuosta, pikku sade. Väännä tästä: tuuli nousee… no ainakin jälkimmäisen voimme saada aikaiseksi: molemmat tuulikoneemme tuottavat tarpeen vaatiessa jopa oikean myrskyn. Parasta asiassa on se, että myrsky myös laantuu haluttaessa …

Paljon tuulta vähällä vaivalla – tämä on molempien tuulikoneiden TTW 35000 S ja TTW 25000 S ideana. Tämä konsepti toimii joka paikassa, oli sitten kyseessä tuotantohallin tai näyttelytilan viilentäminen tai vahva ilmanvaihto. Tai vaikkapa messujen, muotinäytösten tai discojen erikoistehosteet. Lisäksi tuulikoneita voi käyttää mainiosti elokuvien tuotannossa sekä valokuvauksissa.

Näin se toimii

Laitteiden ero on niiden tehossa: puhallinrummun TTW 35000 S maksimaalinen ilmamäärä on 32.400 m³/h, kun taas TTW 25000 S tuottaa maksimissaan 27.600 m³/h. Molempia laitteita on erittäin helppo käyttää; muistathan: ”tuulta varten väännä tästä”. Lisäksi molemmat laitteet ovat heti käyttövalmiita ilman asennuksia. Puhallinta voi säätää kaksitasoisesti. Puhallinrummun säädettävän kaltevuuskulman ansiosta ilmavirta voidaan ohjata myös korkeille seinä- ja kattopinnoille. Tukeva galvanoitu teräskotelo ja kuljetuspyörät tekevät laitteiden siirtämisestä helppoa.

Neljä hyvää etua:

  • edullinen vaihtoehto eri puhallintarpeisiin
  • korkea ilmanvaihtokapasiteetti
  • valmiiksi asennettu ja helppokäyttöinen
  • säädettävä kaltevuuskulma ilmanvirtaukselle: pysty- tai vaakasuora puhallus

Jos tarvitset myrskyä, …

… jonka voi halutessa pysäyttää, tilaa parhaiten jo tänään puhallinrumpu TTW 35000 S vain hintaan 699,96 € sis. Alv:n tai puhallinrumpu TTW 25000 S vain hintaan 499,94 € sis. Alv:n – Trotecin verkkokaupsta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*