Hyvästi mittaukset ja kaivaukset: uusi MD200 magnetometri

banner_banner_md200_fi

Henkilön, joka on vastuussa turvallisesta vesi- ja kaasuverkostosta, tulee tietää varmasti, missä tarkalleen maan alla sijaitsevat suojatut kannet ja hydrantit. Nämä esineet ovat tosin merkittyjä karttaan, mutta tavallisesti ne joudutaan silti paikantamaan aikaa vievillä mittauksilla ja kaivauksilla, sillä ne ovat piilossa mullan, katusoran, lumen tai veden alla. Tavallisesti!

Tavallisesti oli eilen, Trotecin uusi innovatiivinen ratkaisu magnetometri MD200 lopettaa turhat kaivaukset.
MD200 -laitteella voidaan paikantaa katettuja ferromagneettisia metalleja – esim. liukusuojukset – ja tangot, hydrantit, metallisten tarkastuskaivojen ja tankkien kannet sekä katunastat- tai magneetit, jotka ovat piilossa mullan, katusoran, lumen tai veden alla.

MD200 kykenee paikantamaan ferromagneettisia kohteita luotettavasti kolmen metrin syvyyteen saakka. Tulokset on helposti luettavissa taustavalaistulta näytöltä joko numeroina tai palkkidiagrammina. Lisäksi laitteessa on myös akustinen merkinanto, joka vahvistuu sitä mukaan kun laite lähenee kohdetta.

Näin se toimii

Magnetometrin MD200 paras etu on, että sitä voi käyttää erittäin vaativissa olosuhteissa. Sillä on nimittäin kestävä ABS-rakenne, lian- ja vedenkestävä kalvo näppäinten päällä sekä vedenkestävä anturipuikko kevyestä mutta erittäin kestävästä hiilikuidusta.
MD200 on erityisesti rakennettu kestämään kovaa kuumuutta ja jäätävää kylmyyttä sekä erikoistehtäviä sateessa tai lumessa. Lyhyesti sanottuna: erinomainen myös Suomen vaativaan ilmastoon.

MD200 on sekunneissa täysin käyttövalmis. Se on helppokäyttöinen ja ergonominen.

Neljä hyvää etua:

  • ferromagneettisten metallien tarkka paikannus kolmen metrin syvyyteen saakka
  • luotettavat mitatustulokset, ei-magneettisest metallit kuten esim. juomatölkit, pullonnkorkit tms. eivät häiritse mittausta
  • errittäin kevyt rakenne, paino vain 830 g paristoineen
  • hälytysääni soi, kun lähestytään sähköjohtoja

Hanki näkyvyys myös maan alle

Tänä vuonna esittelimme uuden MD200 magnetometrin IFAT 2014-messuilla Münchenissä , jossa se sai loistavan vastaanoton. Nyt voit tilata tämän innovatiivisen laitten suoraan verkkokaupastamme hintaan
1 054,00 € sis. Alv:n
.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*