Pyrometrin BP21 uusi Trotec-Design

banner_bp21_banner

Lämmin! Lämpimämpi! Kuuma! Mutta ei hätää: ihan sama, mittaatko masuunin terässulan lämpötilaa tai ihan kotona vain joulukinkun pintalämpötilaa, infrapunalämpömittari BP21 mittaa vaivatta mitkä tahansa lämpötilat ilman kosketusta.

Samalla annat itsestäsi erittäin ammattimaisen vaikutelman, olitpa sitten sulatossa tai keittiössä,sillä infrapunalämpömittarimme uusi ulkoasu vakuuttaa! Pyrometri on innovatiivsta, käytännönläheistä saksalaista teollisuusmuotoilua, joka tekee mittarista dynaamisen ja ammattimaisen. Mittarissa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys, vaikuttava ulkomuoto sekä parannettu ergonomia. Huomaat sen itse, kun pitelet mittaria kädessä; aito mallisuojattu laite Trotecilta.

Näin se toimii

Mittari on käyttövalmis muutamassa sekunnissa ja sen toiminnot vakuuttavat: BP21 mittaa luotettavasti lämpötiloja -35 °C ja +800 °C välillä. Optinen erottelutarkuus on 12:1, laitteessa on materiaalikohtaisesti säädettävä emissiokerroin ja innovatiivinen kaksoislaser, joka visualisoi automaattisesti mittauspisteet. Lisäksi voit pitotoiminnan (Hold) ansiosta pysäyttää senhetkisen mittausarvon taustavalaistulle näytölle. Pyrometri näyttää lisäksi maksimi- ja minimiarvot, ja se voidaan ohjelmoida henkilökohtaisilla raja-arvoilla, joiden ylittyessä hälytysääni kuuluu.

Neljä hyvää etua:

  • suunnittelu, muotoilu ja valmistus on 100 % Trotec
  • kosketukseton pintalämpötilan mittaus alueella -35 °C … +800 °C
  • optinen 12:1-erottelutarkkuus
  • mittauspisteen ympärysmitan näyttö kaksoislasertekniikalla

Varo kuumaa hintaa!

Älä polta näppejäsi vaan tilaa samantien tutustumishintaan uusi pyrometri BP21. Normaalihinta 72,89 €, sis. Alv:n, nyt vain 64,95 € sis. Alv:n Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*