UUTUUS Melutasomittarin BS06 ulkoasu uusittu

banner_BS06_banner

”Kuunnellaanpa tarkasti!” Uusi melutasomittari soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, kuten melu- ja äänitason mittaukseen toimistossa, rakennustyömaalla, tarkastettaessa koneita, mutta myös asuinympäristössä tai diskossa. Melupäästöjen etsiminen käy korville, mutta ainakin silmämme ilahtuvat melutasomittarin BS06 uudesta ulkoasusta.


Muotoilijamme ovat uusineet perusteellisesti melutasomittarin BS06 ergonomian ja ulkoasun mottonaan ”Vielä keltaisempi! Vielä pitävämpi pinta! Vielä edullisempi!”. Työn tuloksia ovat esimerkiksi merkille tyypillinen musta-keltainen väri, kätevä valikko-ohjaus ja erittäin hyvä ote, jotta BS06 pysyy varmasti kädessä. Hinta-laatusuhde on tietenkin optimaalinen. Trotec vastaa kokonaan itse suojatun mallin tuotekehittelystä sekä optimaalisesta käytännöllisyydestä, joka on saksalaisen teollisuusmuotoilun tunnusmerkki.

Näin se toimii

BS06-mittarilla mittaat mitä erilaisimpien melulähteiden äänitason. Sen mittausalue kattaa 40–130 dB (A). Lisäksi laite näyttää maksimi- ja minimiarvot. Laitteeseen asennettava tuulensuoja vaimentaa häiritsevän tuulen huminan ulkona mitattaessa, ja automaattisesti syttyvä näytön valaistus mahdollistaa työskentelyn myös heikossa valaistuksessa. Mittausaika on lyhyt ja siksi laite on joustava käyttää kaikkialla. Siinä on lisäksi jalustakierre pitkäaikaisia mittauksia varten.

Neljä hyvää etua:

  • Trotecin itse kehittämä ja muotoilema
  • Kätevä minimi- ja maksimiarvotoiminto
  • Automaattinen näytön valaistus
  • Erittäin lyhyt mittausaika

Melutasomittari – ennenkuulumattoman edullisesti

Tilaa uusi apuväline melun torjuntaan heti tutustumishintaan: uusi melutasomittari BS06 normaalisti 31,20 €, nyt vain 24,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*