UUSi ilmankuivain TTK 65 E – nyt toimitusvalmiina!

tro_blog_TTK65E_banner_fi(0)

Uusi ilmankuivain TTK 65 E on nyt valmiina lähtöön. Sen ajaton eleganssi sopii lähes joka kotiin ja toimistoon. Se vakuuttaa myös kaikilla tunnetuilla TTK-sarjan toiminnoilla.

Tyylikkään ulkokuoren sisältä löytyy luotettava tekniikka. TTK 65 E pitää kuivana tiloja, joiden enimmäiskoko on 110 m³, ja sen päivittäinen kosteudenpoistoteho on 20 litraa. Voit käyttää laitetta täysin automaattisesti, aseta vain selkeältä LED-valaistulta ohjauspaneelista hygrostaattikäyttö päälle. Näytöllä lukee myös jatkuvasti ajankohtainen ilmankosteusarvo.

Näin se toimii

Automaattisen hygrostaattiohjauksen lisäksi TTK 65 E voi kuivattaa myös jatkuvasti tai ajastimen kanssa. Kuivaimen puhallinta voi säätää kolmella eri tasolla – joka tilaan sopiva teho. Laitteessa on käteviä toimintoja kuten sähköinen sulatusautomatiikka, varoitusvalo täydelle vesisäiliölle sekä ylitulvimissuoja automaattisella sammutuksella. Pisteenä i:lle on myös valo, joka syttyy kun on aika pestä ilmansuodatin.

TTK 65 E –ilmankuivaimessa on lisäksi letkuliitäntä, joten lauhdeveden voi valuttaa letkua pitkin suoraan lattiakaivoon. Näin valvomaton kuivaus esimerkiksi kesämökillä sujuu häiriöttä.

Muutamia erinomaisia etuja:

  • helppokäyttöinen ohjauspaneeli
  • suodatinpesunäyttö
  • LED -näytöllä lukee ajankohtainen ilmankosteusarvo
  • korkea ilmanvaihtoteho

Nyt kannattaa tilata!

Tilaa nyt ilmankuivain TTK 65 E tarjoushintaan 149,95 € sis. Alv:n (ovh 270,90 €) – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*