UUTUUS Design ilmankostutin B 25 E – nyt saatavilla!

tro_blog_b25e_banner

Juuri sopivasti ennen joulua: erinomainen lahja joko itsellesi tai lähimmäisillesi! Trotecin uusi ilmankostutin B 25 E on nyt saatavilla! Tämä laite vakuuttaa kriittisimmänkin kuluttajan; sen tekniikka on lyömätön ja se on uskomattoman edullinen, säästöä on jopa 45 %. Mikäli et ole vielä tilannut, huomioihan, että DEAL-tarjouksemme jatkuu viikon 51 loppuun asti, eli säästät vielä 10 Euroa!

Mikäli lämmitettyjen huoneiden ilmankosteus laskee alle ihannearvon, joka on 40 ja 60 prosentin välillä, kuivuvat limakalvot ja hengitystiet ja eivät siten  enää ole vastustuskykyisiä infektioille. Varsinkin vauvat ja pienet lapset ovat altiita viruksille. Nyt lämmityskauden ollessa käynnissä kannattaa investoida ilmankostuttimeen B 25 E, sillä se kostuttaa 24 m² kokoisia tiloja 350ml/h. Sen hygrostaattiohjattu automatiikka tekee laitteesta erittäin helppokäyttöisen – sinun tarvitsee vain valita viidestä kosteusarvosta haluttu arvo ja laite hoitaa loput. Ylellinen plussa laitteelle on sen erillinen säiliö tuoksuöljyille. Koska öljyä ei tarvitse lisätä suoraan veteen, ei myöskään suodatin tukkeudu öljystä. Ilmankostutin B 25 E sopii tyylikkään ulkomuotonsa vuoksi hyvin sisustukseen ja sen alumiininen runko on tyylikkäämpi kuin muovinen laite.

Näin se toimii

Vesi haihtuu kennomaisen suodattimen pinnalla ilman lämmöntuotantoa. Kuiva ilma imeytyy suodattimen läpi, kyllästyy kosteudella ja puhaltuu takaisin huoneilmaan. Puhallinta voi säätää neljällä eri tasolla. Hygrostaattiohjauksensa ansiosta laite ottaa vain tarvitun määrän vettä, joten laite ei kostuta yli suositeltujen rajojen. Kalkki ja muut vedessä olevat haitta-aineet (esim. itiöt) pysyvät vesisäiliössä ja suodattimessa, eivätkä kulkeudu ilman mukana. Näin B 25 E:n käyttö on hygieenistä ja 99 % vähemmän bakteeripitoista kuin tavallisessa ultraääni-ilmankostuttimessa. Laiteeseen syttyy erillinen lamppu, kun on aika vaihtaa suodatin. Tämäkin käy erittäin helposti.

Ilmankostuttimessa on hiljainen yökäyttö ja himmennettävät LED-lamput. Näin se soveltuu myös makuuhuoneeseen. Mikäli vesisäiliö on tyhjä, laite sammuu automaattisesti estäen näin turhaa energiankäyttöä – joka muutenkin on tässä laitteessa vähäinen. B 25 E:n toiminnon täydentää vielä vesisäiliön pohjassa erikseen oleva pidike yhdelle SecoSan Stickille. Tämä toimitukseen kuuluva tikku estää hopeaioniensa ansiosta itiöiden ja bakteerien kasvun vedessä. SecoSan annostelee automaattisesti, ja säiliön vesi pysyy jokapäiväisessä vedenvaihdossakin puhtaana 6 kuukautta.

Muutamia loistavia ominaisuuksia:

  • korkealaatuinen alumiinirunko
  • integroitu hygrostaatti viidellä kosteusarvolla
  • nelitasoinen puhallin
  • integroitu tuoksuöljy-säiliö
  • automaattinen sammutus vesisäiliön tyhjennettyä
  • 360° levitys ilmaan – kostutettu ilma levittyy tasaisesti huoneeseen
  • voidaan täyttää tavallisella vesijohtovedellä
  • suuri vesisäiliö, 3 litraa

Ilmankostutin B 25 E – hyvinvointisi edistäjä

Tartu tilaisuuteen vielä tämän viikon aikana (viikko 51): tilaa nyt ilmankostutin B 25 E hintaan 49,24 € (ovh 89,95 €) sis. Alv. – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*