Erityisen hyvää palvelua

ImmobilienmaklerTtks

Jotta muutto uuteen taloon tai asuntoon kävisi saneerauksen jälkeen joutuisasti – ja ennen kaikkea, jotta uudet vuokralaiset tai omistajat ovat tyytyväisiä lopputulokseen – satsaa yhä useampi kiinteistövälittäjä lisätekniikkaan.

Trotecin korkealaatuiset ja tehokkaat ilmankuivaimet nopeuttavat rakennusmateriaalien kuivumista. Lisäksi kalliin remontin jälkeen on tietysti toivottavaa, että liimat, maalit ja lakat kuivuvat mahdollisimman nopeasti ja huoneet ovat pian muuttovalmiita. Säästä asiakkaasi pitkältä odotukselta ja tarjoa heille erityisen hyvää palvelua!

Erityisen hyvää palvelua

Uuteen kotiin muuttoa odotetaan aina erityisellä innolla. Kun päätös uudesta kodista on tehty, ei muutto kuitenkaan voisi kulua hitaammin…Tottakai, sillä silloin alkaa myös uusi, kenties jo kauan odotettu, elämänvaihe. Kiinteistövälittäjänä tunnet varmasti asiakkaidesi kärsimättömyyden ja suuren odotuksen. Varsinkin silloin, kun taloa vasta rakennetaan tai asuntoa saneerataan perusteellisesti, tulevien asukkaiden kärsivällisyyttä koetellaan. Nyt voit tarjota asiakkaillesi erityistä palvelua: valitse laajasta valikoimastamme sopiva ilmankuivain, joka nopeuttaa huomattavasti rakennusmateraalien ja saneerauksessa käytettyjen aineiden kuivumista. Näin tarjoat asiakkaillesi mahdollisuuden nopeampaan muuttoon!

Löydä sopivin malli

Oikean ilmankuivaimen valinta riippuu tietysti siitä, onko talo vasta rakenteilla vai onko kyse ainoastaan saneerauksen jälkeisestä ilmankuvauksesta. Trotecin valikoimasta löytyy erilaisia siirrettäviä kondenssikuivaimia, jotka sopivat moneen eri kuivaustarkoitukseen.

Tehokas kuivain rakennuksille

Onko asiakkaan talo vasta rakennusvaiheessa? Pitääkö uuden asukkaan nyt vain odotella rakennusmateriaalien kuivumista? Jätä se ammattilaiselle! Trotecin TTK-sarjan tehokkaat ja ammattimaiset rakennuskuivaimet kuivaavat luotettavasti ja perusteellisesti jopa matalimmissa lämpötiloissa ja haastavissa olosuhteissa. Rakennuskuivaimet vakuuttavat luotettavalla tekniikallaan ja suurella kuivaustehollaan.

Helppokäyttöiset TTK-rakennuskuivaimet takaavat korkean kuivaustehon. Nämä siirrettävät voimanpesät ovat joustavia sekä nopeita käyttää – lähes joka tilanteessa. Ei siis ihme, että TTK:n ammattilaissarja on yksi Euroopan menestyksekkäimmistä rakennuskuivainsarjoista.

Peruskuivain saneerauksen jälkeen

Laajan saneerauksen jälkeen rakennusmateriaalien, maalien, lakkojen ja liimojen täytyy antaa kuivua perusteellisesti. Trotecin TTK–S-sarjan kuivaimet nopeuttavat tätä prosessia. Nämä kuivaimet taistelevat tehokkaasti kosteutta vastaan, ja ne toimivat myös hieman haastavimmissakin olosuhteissa. Laadukkaasta materiaalista valmistettu runko suojaa kuivaimen korkealaatuista tekniikkaa pölyltä ja kosteudelta.

Lisämukavuutta tarjoaa TTK-E-S-sarja

TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimet tarjoavat helpon vaihtoehdon ilmankuivaukselle. Näin saat lisämukavuutta napinpainalluksella! Kun asunnon remontti on jo valmis tai sisätilat ovat vain viimeistelyä vailla, auttavat nämä kätevät kondenssikuivaimet viemään urakan loppuun. Siirrettäviä ilmankuivaimia voi käyttää esimerkiksi remontin loppuvaiheessa tai muuton aikana suojaamaan sisätiloja kosteudelta ja korroosiolta.

Sinulla on siis monta vaihtoehtoa saada asiakkaasi vielä tyytyväisemmiksi! Suosittelemme hankkimaan jo valmiiksi yhden tai useamman mallin erityisesti TTK-E-S-sarjasta. Näin pystyt tarjoamaan erityisen hyvää palvelua koska tahansa.
Tehokkaita ilmankuivaimiamme on mahdollista myös vuokrata. Tutustu TKL-vuokrausportaaliimme. Sieltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ilmankuivaimen.

One thought to “Erityisen hyvää palvelua”

  1. omakotitalon kellari, noin 100 neliötä, lattiasta tulee kosteutta tiloihin. Kellari kaipaa kuivausta.
    Kumpi on parempi, ilmankuivaaja vai kosteudenpoistaja? Toinen työntää ulos kosteuden ja toinen laskee viemäriin. Mikä teidän tuotteenne sopisi ko. tilaan?
    Terveisin
    Antti Tamminen
    0400454924

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*